aliexpress. XUDA yeni kablosuz CarPlay Android oto kablosuz adaptör akıllı Mini kutusu tak ve çalıştır WiFi hızlı bağlantı için evrensel Nissan - AliExpress 34 https://tr.aliexpress.com/item/1005006644930281.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaberForumda bu cihazı alan olmuş epey. Kullanan arkadaşlar menunmu aceba. Android kullanıcısıyım. |
Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi (45. sayfa)
-
-
ios'da kullanıyorum. Şarkı değiştirirken 1 sn. gibi bir gecikme var, onun dışında olumsuz bir tespitim yok.
Araca biner binmez otomatik olarak bağlanıyor.
-
Merhaba.
2023 model 1.5 dizel aracımı 36. bin km'de aldım. Şuanda 39 bin km'de. Araçtan genel olarak memnunum ancak bugün bir motor arızası uyarısı verdi.
Yetkili servisten randevu aldım ancak randevuyu 2 gün sonraya verdi. Hatta büyük ihtimalle yandaki turuncu arıza işareti de yandığı için yağ bakım uyarısıdır dedi ama o değil. Çünkü 45.000 km'de yaptıracağım ve araca baktığımda da 10.000 km daha değştirmeden kullanabilirsin diyor.
Haliyle bende sorunu epey merak ediyorum. Belki bir fikir verebilirseniz diye buraya yazdım.
Resimler:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abaddonn03 -- 26 Kasım 2024; 16:43:11 >
-
Ben de yeni teslim aldım cihazı kullanıyorum güzel çalışıyor baya tavsiye ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar,
Ben de ios'da kullanıyorum, arkadaşın bahsettiği gibi 1 sn'lik ses gecikmesi dışında problem yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, ben de geçen cuma kapora verp sipariş oluşturdum GS donanım için. daha haber yok benim, bakalım haftaya teslim alabilicek miyim? 2024 GS donanım için de ios wireless kullanmak için @ormancı51 bahsettiğiniz ürünü almak gerekiyor mu?
-
Bugün benim araç da kafasına göre bir anda motor arıza uyarısı verdi ve 10km/s geçmedi. Sağa çektim. Stop edip tekrar çalıştırdım komple geçti. Araç 46.000 KM'de.
Olur öyle dedikleri bu olsa gerek sanırım.
-
Olmaz öyle, servise gidin arıza koduna baksınlar. Bazen önceden baktırmak büyük sorunları engeller hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 29 Kasım 2024; 13:35:33 >
Ben siparişi verdim 1.030 TL ye geliyor.
-
Aracımı bu gün teslim aldım. Bayi hata uyarı msj ları alabileceğimi söyledi ve dedikleri gibi ilk gün bi sürü arıza işareti ve uyarı verdi araç. Bakalım inşallah bi kaç güne yerine oturur herşey.
-
Ne gibi uyarılar ve hatalar aldınız?
Ekran disi alandaki simge yag ile alakasız, bende arka sag stop yanmıyor dediginde de o simde yanıyordu
ama motoru arızası uyarısı urkutucu, aracın geçmiş kayitlarinada bakın serviste.
yakit alakalı belki bir durumdur belki.
Arkadaşlar herkese selamlar , Grandland 1.2 Gs 1570-1600 bantlarında ve kredi ile birlikte alınabiliyor olmasından dolayı aracı araştırmaya ve incelemeye başladım. 1.2 motor olması konusuna ben takılmıyorum fakat garibime giden 2 şey oldu. Birincisi iç aydınlatmaların hala sarı olması ve type c çıkışının olmaması. Bunlar aracı sonradan aldığımızda düzeltilebilen şeyler mi ? Led e çevirebilir miyiz veya type C port taktırabilir miyiz ? 2020 model Skoda scala aracımda bile type C ve Led aydınlatma bulunuyor. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Type-c dönüşümü yapan hiç görmedim ancak iç aydınlatmaları kolayca beyaz LED'e çevirebilirsiniz. Kendi aracımda ilk hafta bu değişikliği yapmıştım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neredeyse her türlü arıza uyarısı verdi. Start stopta çalışmıyor.
-
Ön radarınızda bir sıkıntı var gibi duruyor, geçmiş olsun servis ne diyor hocam?
Bugün gene verdi arıza uyarısı. Yarın servise götüreceğim. 46.000 KM.
Araç biraz titreşimli/vuruntulu çalışıyor.
Hararetle ilgili bir sorun var anlamlanıramadığım. Fan açıyor. Ancak göstergede hararet yok.
Performansta ufak bir düşüş var. Sanki araç ağırlaştı gibi.
Ben oyu meşhur kronik buji arızasından yana kullanıyorum. Yarın göreceğiz hayırlısı...
-
Akü de olabilir bujiler zamanında değişti ise sorun çıkarmaz kolay kolay. Kayışa da bir baktırın gitmişken,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 1 Aralık 2024; 14:11:45 >
Teşekkürler, ben de sizin paylaşmış olduğunuz cihazı satın aldım. Biraz araştırdım almam gerektiğini anladım. Yeni teslim almış olduğunuz araçta yaşadığınız sıkıntılar için de geçmiş olsun. Ben de 5 aralık gibi teslim alacağım, canım sıkılacak anlaşılan.
-
Bujiler 30.000'de değişti. Ben de olacağını sanmıyorum ama ateşlemeyle ilgili gibi sarsıntı.
Kayışı da 45.000'de kontrol ettiler. Ben de az önce göz ucuyla bir baktım yağ kapağından. Kayış sağlam gibi görünüyor.
1 silindir off gibi geldi bana sarsıntılı çalışma işi. Ama fan niye açıyor onu anlayamadım müşür/sensör problemi de olabilir. Yarın çıkar kokusu bakalım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X