müzik sistemi idare eder. bence çok iyi değil. kablosuz carplay yok. continental wintercontact ts870 veya bridgestone blizzak lm005 alabilirsin |
Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi (48. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ormancı51aliexpress.XUDA yeni kablosuz CarPlay Android oto kablosuz adaptör akıllı Mini kutusu tak ve çalıştır WiFi hızlı bağlantı için evrensel Nissan - AliExpress 34https://tr.aliexpress.com/item/1005006644930281.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaberForumda bu cihazı alan olmuş epey. Kullanan arkadaşlar menunmu aceba. Android kullanıcısıyım.
Cihazım geldi arkadaşlar. Samsung Note 9 da Android 10 la kullanıyorum. Özelliklerinde Android 11 demiş ama 10 da gayet hızlı ve kullanışlı. Araca binince otomatik tanıyor telefonu. Ben beğendim tavsiye ederim.
-
ben de 8 yıl dsg kullanan biri olarak o ritüel haline gelen sıralı hareketleri yapmaya alışmıştım bu aracımda da bi süre aynen devam ettim ama sonradan şunu farkettim grandland ile durduğunuzda direkt stop tuşuna basınca araç zaten o ideal sırayla önce el frenini çekiyor sonra şanzıman P'ye geçiyor. Şu an düz yoldaysam şırrak diye kapatıp iniyorum aracı ama yokuşta falan yine dsg sıralamasına dikkat ediyorum o aracın ağırlığını el frenine verme hissi mutlu ediyor :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samgunner -- 6 Aralık 2024; 13:35:12 > -
Hayırlı olsun.
- Ben müzik dinlemeyi çok seven biriyim o açıdan ses sistemi beni çok mutlu etmiyor ses kalitesi 6/10 bence.
- Kablosuz carplay yok ama onun için verilen bir ürün linki var alttaki mesajlarda. O ürün bi ara 700 tl den satıldı bi ara 1000 tl ye çıktı fiyatı düşer mi diye bekliyordum ki şu an baktım 600 tl lere inmiş vergi dahil. herkes tavsiye ediyor ben de alacağım şimdi.
az önce 623 tl ye aldım 5 dk sonra tekrar baktım 780 tl diyor. İlginç bir fiyatlama var sitede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samgunner -- 6 Aralık 2024; 13:52:53 > -
Teşekkürler. Ben de uzun yolda özellikle youtube ve müzik dinlemeyi severim . Ses sistemi biraz daha iyi olsa iyi olurmuş. Sonrasında bakacağız artık.
Kablosuz airplay için ali express deki cihazı cream chese in cevabında sonra hemen sipariş verdim .
vergiler dahil 695 tl ye gelecek . Bunu aldım önceki sayfalarda belirtilmişti.
-
MErhaba,
2024 Grandlad 1.5 ultimate aracımda IntelliGrip özelliğini aktif ettirmek istiyorum. Sanırım yazxılım ile açıyorlar bunu..
Bu işlem acaba garantiye etkisi olur mu?
-
14 yıllık Opel kullanıcısı olarak fiyat/performans olarak iyi bulduğumdan Grandland GS 1.2 bakıyorum.
Sanırım bu model GM'den miras kalan son model. Makyaj ile motor, elektronik Stelantis'ten gelse de temel Opel-GM'den.
Burada son birkaç sayfayı okudum. Tavan boyası sorunu nedeniyle sanırım tek renk veya siyah araç bakmak gerekiyor.
Bayide araca bakmaya gideceğim. Stok sorunu yok anladığım kadarıyla.
Sormak istediğim 1.2 motor sorun ihtimaline karşın garanti uzatımı yapılabiliyor mu ve en fazla ne kadar yapılabiliyor, aldıktan sonra da yapılabiliyor mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: _ice_14 yıllık Opel kullanıcısı olarak fiyat/performans olarak iyi bulduğumdan Grandland GS 1.2 bakıyorum.
Sanırım bu model GM'den miras kalan son model. Makyaj ile motor, elektronik Stelantis'ten gelse de temel Opel-GM'den.
Burada son birkaç sayfayı okudum. Tavan boyası sorunu nedeniyle sanırım tek renk veya siyah araç bakmak gerekiyor.
Bayide araca bakmaya gideceğim. Stok sorunu yok anladığım kadarıyla.
Sormak istediğim 1.2 motor sorun ihtimaline karşın garanti uzatımı yapılabiliyor mu ve en fazla ne kadar yapılabiliyor, aldıktan sonra da yapılabiliyor mu?
Hayırlı olsun. Ben geçen yıl aracı alırken 3 yıl olan garantisini 15 bin tl daha vererek 5 yıla uzatmıştım. Aracım siyah tavanlı, özellikle boyaya zarar verecek bir leke var mı diye kuş pisliği falan kalmasın diye paranoyaklık seviyesi olmasa da dikkat ediyorum. Dediğiniz gibi tavan boyası atma yapan kullanıcılar var şikayet sitelerinde görünen, ancak çoğunun da çözümü yetkili servisçe 70 ila 100 bin tl arası ödemeler yapılıp tavan komple boyanarak giderilmiş. hoş bir durum değil ama bu sorun meydana gelirse en azından firma sahip çıkıyor, bu açıdan iyi.
-
herkese merhaba, ben de grandland gs 1.2 aracımı dün teslim aldım, bugün de konuda belirtilen carplay cihazı geldi. usbye ulaşmak zor da olsa, taktım ve hemen çalıştı. 3.5 yıl önce satmış olduğum 308 1.2 eat 6 ile çok farklı bence. eat 8 çok güzel bir şanzıman olmuş, çok daha kararlı hale gelmiş. daha uzun yol yapma fırsatım olmadı ama koltuklar çok rahat. bana göre fiyat performans aracıydı zaten, iyi ki almışım diyorum. ben 3 yıl olan normal garanti yerine 5 yıl/70 bin km için 23400 tl fark ödedim.
-
Ben mayıs ayında almıştım gs paketini. Dün opel yetkili servisi aradı ve randevu verdi. Şanzuman güncellemesi yapılacakmış. Böyle bir güncelleme için sizleri arayan oldu mu? -
Sorun bulunup cozuldu mu hocam?
-
Ne cikti hocam sorun cozuldu mu?
-
Bayi siyah tavan araçlarda boya atması probleminin çözüldüğünü 2024 modellerde bu şekilde bir sorun ile karşılaşmadıklarını söylüyor. Kullananalar arasında bu problemi yaşayan var mı acaba ?
-
lütfen birisi yardımcı olabilir mi test aracında auto hold özelliği var gibi hissettim d vitesteyken araç hareket etmiyordu özelliklerde gözükmüyor ben mi yanlış anlamışım acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: Firestorm2321
lütfen birisi yardımcı olabilir mi test aracında auto hold özelliği var gibi hissettim d vitesteyken araç hareket etmiyordu özelliklerde gözükmüyor ben mi yanlış anlamışım acabaEğimli bir yolda denemiş olabilir misiniz acaba? 1.2T 130 beygirlik motor ve tork konvertörlü EAT8 şanzıman kombinasyonunda Auto Hold özelliği yer almıyor normalde.
-
hayırlı olsun bende almayı düşünüyorum ötvsiz 890 tl gelmiyor mu? ekstra aksesuar mı yaptırdınız
-
Merhabalar herkese
1,2 gs siyah tek renk almak üzereyim. St aracın v2 olduğunu söylüyor ama tavan rayı ve karartılmış arka cam da olduğunu söylüyor. Burası kafamı karıştırdı. Tek renkli araçlarda tavana extra sprey boya kullanılmıyordur heralde dolayısıyla akma olmayacaktır diye düşünüyorum. st 2022den sonra boyanın değiştiğini ve sorunun çözüldüğünü söyledi ama o da biraz muamma geliyor. Sizler ne dersiniz
-
Yokuş kalkış desteği var, tek renklerde tavanda sorun olmuyor. Ayrıca teknik özelliklerde de yazıyor yokuş kalkış desteği HSA.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srrealizm -- 9 Aralık 2024; 18:14:59 > -
yani hocam kırmızı ışıkta durduğumuz zaman ayağımız frende olmasi gerekiyor değil miquote:
Orijinalden alıntı: sarppyEğimli bir yolda denemiş olabilir misiniz acaba? 1.2T 130 beygirlik motor ve tork konvertörlü EAT8 şanzıman kombinasyonunda Auto Hold özelliği yer almıyor normalde.
Alıntıları Göster -
Bende ki araç 2023 Ultimate, bende yokuş kalkış desteği var, klavuzda da bu şekilde geçiyor,
Ama sorun şu, start&stop aktifse bu sistem çalışmıyor, hafifte olsa araç geri kayıyor duruyor. Ama start&stop kapalı ise dediği gibi 2 saniye tutuyor aracı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X