Şimdi Ara

Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
983
Cevap
69
Favori
106.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aracınız hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

Yukarıda da yazmıştım ancak kullanıcı yorumlarından gördüğüm kadarıyla 2024 yılı ikinci çeyrek itibariyle satılan IntelliLux LED Pixel farlara sahip GS araçlarda bahsettiğiniz selamlama animasyonu bulunmuyor. Sizin aracınız da v2 olarak geçen GSR II uyumlu GS donanım mı?

• sarppy kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Eylül üretimi o donanım listesinde galiba adaptif falan var. Sadece GS’lerde mi yok Ultimate alanda var mı bu selamlama donanımsal farklılık mı var acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • omwe6113 kullanıcısına yanıt

Fiyat avantajı dolayısıyla genellikle GS satıldığından yakın zamanda Ultimate alan araç sahibine denk gelmedim ancak tahminimce belli bir üretim tarihinden sonra hepsinde ortak olarak yazılımda değişikliğe gidildi ve aynı şekilde çalışıyorlardır. Yakın tarihte Ultimate satın almış bir kullanıcıya denk gelirsem özellikle bu detayı soracağım. Benim endişem önümüzdeki ay aracı bakıma götürdüğümde yazılım güncellemesi yapılıp benim aracımın farlarından da bu selamlama animasyonunun kaldırılması çünkü geçmişte IntelliLux LED Matrix farlı Astra K kasalarda benzer durum olmuştu.

• 2022 ultimate premiumpack te selamlama ledi var, ha ne kadar önemli bir şeydir, tartışılır.
    27 bin km olmuş aracımla, memnunuz şimdilik...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • klaudio K kullanıcısına yanıt

Hayati bir özellik değil tabii ki ancak aracın başına geçtiğinizde hoş bir manzara oluyor.

• Alpiron A kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler

• Herkese selam, grandland gs V2 için bayiye ödememi yaptım ve yakın zamanda ben de grandland sahibi olarak aranıza katılacağım. Burada yazılanların bir kısmını okudum; fakat özellikle sormak istediğim bir soru var, yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim; aracı teslim alırken nelere dikkat etmeliyim? Tavsiyeleriniz nelerdir?

Çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön bölge korumasını hangi ayarda tutuyorsunuz

• Öndeki araç ile ayarlanan mesafeyi soruyorsanız eğer olası bir kötü hava/yol durumuna karşı hep en uzak mesafeyi seçerim.

• Bende sorayım, araç v2 versiyon sanırım :) ( yine burada okumuştum, adaptöf hız sabitleme mevcut )

Araçtan uzaklaştığımda otomatik kilitleme çalışmıyor. Benzer durumda olan var mı ?

• CourB kullanıcısına yanıt
    Grandland'de araçtan uzaklaşınca kapıların otomatik kilitlenmesi özelliği bulunmuyor. Araçtan indiğinizde ön kapı kolları üzerindeki tırtıklı bölümlere dokunarak ya da kumanda üzerinden kilitleme yapmanız gerekmekte.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim  

Carplay'i kablosuz yapabilmek için cihaz tavsiyeniz varsa dikkate alırım.

Biraz araştırdım konuyu, kullanıcıların bazıları telefon görüşmelerinde gecikmeler yaşadıklarını, dokunmatik tepki süresinin uzadığından bahsediyorlar. Aramızda bahsettiğim ürünlerden kullanan varsa tavsiye bekliyorum  

Ben astra k için aldığım EKIY Markayı Grandland dede sorunsuz kullanıyorum aliexpresten almıştım

carlinkit 5.0 2air 2 In 1 Android Auto & Apple Carplay

Ben bu üründen aldım. Telefonum eski olduğu için kopmalar yaşadım ama eşimin telefonu ile gayet sorunsuz kullanıyoruz, memnunuz.

• Ben kablolu carplay kullanıyorum yeni kablo aldım fakat yine kopmalar yaşıyorum cihazdan mı kaynaklı anlamadım mfi lisanslı kablo mu kullanmak lazım

• aliexpress.
    XUDA yeni kablosuz CarPlay Android oto kablosuz adaptör akıllı Mini kutusu tak ve çalıştır WiFi hızlı bağlantı için evrensel Nissan - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/1005006644930281.html

Yukarıdaki ürünü kullanıyorum, herhangi bir sorunu yok.

• anilc A kullanıcısına yanıt
    Kablosuz carplay kullanınca kabloluya göre yavaşlama hissediliyor mu tepki gecikmesi gibi

Hiç bir gecikme yok.

• anilc A kullanıcısına yanıt
    Nereden satın aldınız Aliexpress mi

Evet, aliexpress üzerinden almıştım. 21 Temmuz'da sipariş vermişim 7 Ağustos'ta ürünü almışım. Ürun liste fiyatı ben aldığımda 535 TL imiş, vergi ile toplam 811 TL'ye gelmiş.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.