< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi (40. sayfa)
-
-
Aracınız hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Kullanıcı yorumlarından gördüğüm kadarıyla 2024 yılı ikinci çeyrek itibariyle satılan IntelliLux LED Pixel farlara sahip GS araçlarda bahsettiğiniz selamlama animasyonu bulunmuyor. Sizin aracınız da v2 diye geçen GSR II uyumlu GS'lerden mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim, V2 versiyon, Benim anlamadığım inlliLux farlar olmasına rağmen bizde bu özellik neden yok. Bu arada GSR ne demek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bulunması zorunlu güvenlik ekipmanlarını barındıran araç demek. Bu güvenlik ekipmanları bulunmayan araçlar artık Türkiye'de sıfır olarak satılamıyor.
-
Teşekkür ederim
Astra K'de de geçmişte benzer bir olay olmuştu, çıktığı ilk yıllarda satılan IntelliLux LED Matrix farlı modellerde güzel bir selamlama animasyonu varken farlarla ilgili yapılan bir yazılım güncellemesi sonrası bu selamlama değişmişti ve kullanıcılar tarafından sevilmemişti.
GSR II ile ilgili detaylara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
-
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Yazılımla yapılabilir bir şey midir acaba?
Çok teşekkür ederim hocam. Bugün ön ekspertiz raporu çıktı. Yetkili servis 640 bin TL zarar yazmış. Yani resmini koymuştum, parça listesini de aldım. Parçalar orda zarar gören parçalar + airbag ve kemer sistemi ve konsol üstü haliyle. Tabii yine de şaşırdım. Elbette parçalar pahalı ve servis de civataya kadar herseyi yazmış. Tabii böyle olunca ben de bu durumda pert edilsin fikrine sıcak bakmaya başladım. Ha yapılsa biner miyim? Evet ama ocaktan önce olmaz diyorlar. Dolayısıyla pert olsa daha mantıklı olacak sanki.
Bu arada sormuş da olayım, güncel grandland gs donanım fiyatları ve özellikleri nedir arkadaşlar bilgisi olan var mı?
Yeni Opel Grandland, Ocak'ta Türkiye'de!
Opel’in SUV’daki amiral gemisi Grandland yeni nesliyle yollara çıkmaya hazırlanıyor.
Bu nedenle ellerinde olan Grandland otomobilleri uygun fiyatlara vede kampanyalar ile yıl sonuna kadar alabilirsiniz.
-
Yeni satın alan kullanıcıların paylaştığı bilgiye göre GS araçları 1.650-1.680 seviyesine veriyorlar hocam.
Güncel donanım listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
-
Yapılabilmesi muhtemel ancak gizli özellik aktivasyonu yapan kişilerin bu özelliği kurcalaması gerekebilir, belki de çok basit bir ayar ile açılıp kapatılabiliyordur. Örneğin aracın standart halinde uzaktan kumandanın kilitleme düğmesine uzun bastığınızda camları kapatabiliyorsunuz ancak açma düğmesine uzun bastığınızda açamıyorsunuz fakat gizli özellik aktivasyonu ile kumandadan cam açma işlevi aktif hale getirilebiliyor. Far selamlama da buna benzer şekilde aktifleştiriliyor olabilir.
-
İyi forumlar,
Bugün Mersin Opel’den 1.2 GS V2 aracımı teslim aldım.
Fiyat : 1.670.000 TL
Merhabalar bende 15 gün önce 1,2 Gs V2 aracımı teslim aldım benim aracım gri tek renk normalde tavan çıtası olmuyor ve arka camlar karartılmış olmuyormuş benim araç ta tavan çıtası ve arka camlar karartılmış geldi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Araçla ilgili bir kaç sorum olacak aracı her açtığımda klima yada kalorifer açılıyor ve şeritte tutma şerit ortalama gibi gsr güvenlik donanımları aktif oluyor
Sürekli kapatmanın bir yolu var mıdır
Yok hocam o havalandırma 1. seviyede açık oluyor her seferinde.
-
Aracı yeni teslim aldım selamlama yapmıyor ledler ile neden olabilir youtube videolarındaki gibi selamlama yok ledler yanıyor sadece
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X