Şimdi Ara

Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Forum1th , Forum1th Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (5 Mobil) - 8 Masaüstü6 Mobil
5 sn
1.149
Cevap
74
Favori
132.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
Giriş

Merhaba, ben ön kamera taktırdım, benim ki direksiyonun solunda yer alan sigorta kutusundan sürekli güç alan bir model ve 360 derece çekim aralığı olduğundan, aynanın sağına cama monte ettim. aracım 2024 model gs paketli, akü EFB olduğundan start stop bayadır uzun yol yapamadığım için çalışmıyor. siz usb ile güç alacksanız zaten sürekli güç çekmeyeceği için problem olmaz.

• whipy W kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Bendeki de 2024 gs. Bu gün internetten sipariş geçtim artık, ddpai n5 dual diye bir kamera. Obd bağlantılı radar modülü varmış, ayrı satılan, onu almadım, zira araba garanti dışı kalabiliyormuş muş. Çakmaklıktan bağlarım artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1.5 dizel grandland ultimate yada elagance almayı düşünüyorum 2022 2023 model bu araç hakkında bilgi sahibi olan varmı Aracın artıları eksileri ad blue varmı araçta o kadar para veripte rezil olmak istemiyorum lütfen yardımcı olacak varsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hüsnü Türkyılmaz H kullanıcısına yanıt
    2023 model araçta adblue olmaması imkansız. O yıllarda şarttı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

Teşekkürler peki sizce 1.5 dizel grandland mı wolkswagen taigo mu 1.5 benzinli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsnü Türkyılmaz -- 31 Mart 2025; 18:20:34 >
  • telegram
    SIFIR ARAÇ FİYATLARI TEKLİFLERİ 2025
    https://t.me/fiyatanaliz

Yeni sıfır araç fiyat takip ve analiz konumuza bekleriz

Kelepir VAG ve BMW Mercedes sıfır araçlar için konumuza bekleriz

Kronik sorunlar için dahil anlık cevap alabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• hsnkrmn H kullanıcısına yanıt

Çok yanlış bir iş yapmışsınız içerisindeki organik antifriz siz in organik koymuşsunuz. kısa zamanda içerisini komple temizleyip sadece organik antifriz ve saf su ile değiştirmenizi tavsiye ederim.

• 2023 Ultimate bakıyorum bu araçta nasıl kablosuz Android Auto yok onu anlamadım. Hani bi yerlerden kısarsın da bu da çok saçma. Sonradan eklenme gibi bir şey olduğunu da sanmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.