< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi (60. sayfa)

-
-
Aracın farlarından memnun olduğum için açıkçası sistemi devre dışı bırakmayı hiç denemedim ancak sinyal kolunu ileri itip uzunları kalıcı olarak aktif etmeyi ya da far anahtarını AUTO konumdan çıkartmayı denediniz mi? Farları kıstığı durumda kısalara dokunmadan uzunları kıstığı için aslında yolu yine görüyor olmanız gerekir ancak zifiri karanlık yolda yüksek süratte iken tabii ki daha ileriyi görmek büyük bir ihtiyaç.
-
İlk bakımı araç 1 yaşını doldurduğu için 8.181km'de, ikinci bakımı da bu sefer ikinci yaşını doldurduğu için 15.193km'de yaptırdım.
-
Arkadaşım sen hiç kullanmıyorsum aracı anlaşılan. Ya da başka araban daha var. Ben 4 ayda 7bin km yaptım. Ben servisle görüşüp sorayım 10bin mi 15bin mi diye. Teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aslında neredeyse her gün kullanıyorum ancak çok yüksek km yapmıyorum.
Aracın kendi kullanım kılavuzundan aşağıdaki bilgilere ulaşabilirsiniz, aracınızın Türkiye için periyodik bakım aralığı 15.000km / 1 yıldır.
-
Motor harika az yakar çok kaçar. Şanzıman zaten piyasadaki en iyi 4-5 şanzımandan biri şu an EAT8.
Adblue sıkıntıları hariç bu kombinasyonun bir problemini duymadım. Bakımları güzel yapıldığında Fransız 1.6 1.5'ler 300+ çok güzel hizmet eder.
Sadece eğer çok sık şehir içi kullanıyorsan ve kısa mesafeyse arada bir 3000-3500 devir arası 15 dk kullan aracı ki DPF sıkıntısı olmasın. Hepsi bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam teşekkür ederim direksiyon kitlenmesi vs duydum bugünde acaba genel mi değil mi ? bende 308 1.6 e hdi var nazar değmesin çok memnunum o yüzden bunu düşünüyordum bence bu fiyat bandında en mantıklı arabalardan.
-
Ben onu duymadım ama eğer varsa mutlaka araştır. 1.2 2022 58.000km grandland var bende. Yalnızca 1 kere enjeksiyon arızası yaşadık başka bir şey yok. Bakım zamanı gelince kayış da değişecek sonra 60.000 daha devam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebornx4 -- 24 Nisan 2025; 14:53:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güle güle kullanın. Benim aracımda da olmuştu yakıtı dibine kadar kullanınca yaşadım ama oluyor maalesef her araçta. Tekrardan teşekkürler
-
merhabalar 2024 grandland aracımda direksiyonu sağa sola çevirdiğimde tak tak diye ses geliyor şoför koltuğunun altında ayağıma bir çıkıntı gelip gidiyor sorun nedir yaşayan var mı? Servis randevusu aldım 1 hafta sonraya randevu verdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X