Şimdi Ara

Malazgirt bulvarı sabahları sabit radar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anadolu Bulvarı'ndan ODTÜ A4'e giderken sabahları yeni yolda kaldırımda gri accent oluyor 2-3 gündür, haberiniz olsun. 1 aydır böyle bir şey yoktu, 2-3 gündür aralıksız pusuya yatıyorlar sabahları.
    Yolun hız sınırı 82( %10 ile 90 eder.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordmustanggt2005 -- 17 Kasım 2014; 17:12:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fordmustanggt2005

Anadolu Bulvarı'ndan ODTÜ A4'e giderken sabahları yeni yolda kaldırımda gri accent oluyor 2-3 gündür, haberiniz olsun. 1 aydır böyle bir şey yoktu, 2-3 gündür aralıksız pusuya yatıyorlar sabahları.

Teşekkürler bugün bende twitterda okudum.onu geçinde bugün arabayla gittiniz mi :) eskişehir yolu neydi öyle ya 20 dk lık yolu dur kalk ile 1.5 saatte aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: triptister

quote:

Orijinalden alıntı: fordmustanggt2005

Anadolu Bulvarı'ndan ODTÜ A4'e giderken sabahları yeni yolda kaldırımda gri accent oluyor 2-3 gündür, haberiniz olsun. 1 aydır böyle bir şey yoktu, 2-3 gündür aralıksız pusuya yatıyorlar sabahları.

Teşekkürler bugün bende twitterda okudum.onu geçinde bugün arabayla gittiniz mi :) eskişehir yolu neydi öyle ya 20 dk lık yolu dur kalk ile 1.5 saatte aldım

Esk yoluna çıkmıyorum ben,sadece Anadolu bulvarı, toplu taşıma olmadığı için kaza bela yoksa en kötü 80 90 la akıyor Anadolu Bulvarı.

• Facebook ta Ankara'da Çevirme Radar diye bir topluluk var Uzun zamandır takip ediyorum Tavsiye ederim :)
  • Bu nasıl mantıktır, hız yapanlar en ağır cezayı alsın bizim de hayatımızı riske atıyorlar denilmesi gerekirken aman radar var dikkat konusu açılıyor. Şimdi birileri gelip Anadolu bulvarında 90 çok az demesin ben de Ankaradayım o yolda 80-90km gayet iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Bu nasıl mantıktır, hız yapanlar en ağır cezayı alsın bizim de hayatımızı riske atıyorlar denilmesi gerekirken aman radar var dikkat konusu açılıyor. Şimdi birileri gelip Anadolu bulvarında 90 çok az demesin ben de Ankaradayım o yolda 80-90km gayet iyi.

Radarlar insan hayatı önemsendiği için koyuluyor olsa size sonuna kadar hak verirdim. Maksat sene sonuna kadar belirlenen hedefi yakalamak...

Sonuna kadar devam.
  • 82 diye hız sınırı mı olur zaten. %10 hak ile birlikte limit veren başka bir ülke var mıdır acaba?

Amaç ceza yazmak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Bu nasıl mantıktır, hız yapanlar en ağır cezayı alsın bizim de hayatımızı riske atıyorlar denilmesi gerekirken aman radar var dikkat konusu açılıyor. Şimdi birileri gelip Anadolu bulvarında 90 çok az demesin ben de Ankaradayım o yolda 80-90km gayet iyi.

Radarlar insan hayatı önemsendiği için koyuluyor olsa size sonuna kadar hak verirdim. Maksat sene sonuna kadar belirlenen hedefi yakalamak...

Sonuna kadar devam.

Nedenine değil sonucuna bakmak lazım. Avrupa'da bulundunuzmu bilmiyorum ama hep hız limiti olmayan otobanlar ülkesi olarak bilinen Almanya'da otobanların büyük bölümünde hız sınırlaması vardır. Hız limiti olan yerde tüm trafik limite uyar bizim millet gibi 6 şeritli yol anasını satayım bu hızda gidilirmi altımda da 911 turbo var demez kurallara uyar. Bu insanlara has bir durum değildir çok ciddi cezai yaptırımları var. Almanyada kalan gurbetçim orda emniyet kemeri takmadan bakkala bile gitmez, tüm kurallara uyar lakin büüyk bölümü Türkiye'ye gelince trafik canavarı olur. İşte bu sıkı cezaların uygulanmasına iyi bir örnektir.

Konya yolunda 82 çok az diyenler v6'lar diyarı ABD'de otoyol hız sınırı kaçmış açıp okusun, Kanada'da şehiriçinde hız sınır ihlali 2000 dolardır. İşimize gelmeyince bunlar hükümetin oyunu yine kotalarını dolduruyorlar diyoruz. Bu ülkede trafik polisleri görevini yapsın 1-2 yılda kazalarda ölen insan sayısı %80 düşer. Her yıl düşünebiliyormusunuz 4-5 bin kişi kazalarda hayatını kaybediyor bunun en büyük suçlusu aşırı hız ülkemizde.

• madmax50 kullanıcısına yanıt
    Konuyu başka yerlere çekiyorsunuz hocam.

Bizim ülkemizde çoğu zaman radarlar resmen tuzak gibi kuruluyor.

Ve ardından hükümet 1 senede keseceği trafik cezası miktarı için kendisine hedef koyuyor.

Objektif olun. Ben artık her cezada art niyet arıyorum şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

Facebook ta Ankara'da Çevirme Radar diye bir topluluk var Uzun zamandır takip ediyorum Tavsiye ederim :)

Aynen öyle hocam bende takip ediyorum.evden çıkmadan bakıyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Konuyu başka yerlere çekiyorsunuz hocam.

Bizim ülkemizde çoğu zaman radarlar resmen tuzak gibi kuruluyor.

Ve ardından hükümet 1 senede keseceği trafik cezası miktarı için kendisine hedef koyuyor.

Objektif olun. Ben artık her cezada art niyet arıyorum şahsen.

Hocam helal olsun o tuzak gibi radar kuranlara, 500 metreden görünüyor çoğu radar aracı adam 180'le geçiyor yanımdan radarı görüp asılıyor frene. Polis elinden geldiğince kurallara uyulmasını sağlamalıdır.

Hedef koyulmasının amacı belli maliyeyi doldurmak burası işin siyasi boyutu. Ben sonucu düşünüyorum haksızlık yapılmadan herkese trafikte gerken ceza verilsin ve bu cezalar bir süre sonra insanları frenleyecektir. Ceza haksız yere kesilmemişse art niyet aramayın.

• insanlara olmadık yerde olmadık şeyden ötürü ceza kesiyorlar. ömrü hayatında hiç gitmediğin bir şehirden hız cezası geliyor, uğraşıp duruyorsun. malesef bizim ülkemizde cezalar caydırıcılık için yazılmıyor.

polis çeviriyor, emniyet kemeri takılı, her şey muntazam diyor ki sana bi sis farı cezası yazayım. sis farım açık olmamasına rağmen yazmaya kalkıyor.

kaldırıma sürttüğümüz için ön plakalık kırldı, ön camın sağ alt yanına sabitledik gitti bizi çevirdi. ön tarafta plaka yokmuş falan filan. durumumuzu anlattık anlamadı. ve bu olan olay ön tarafında plaka olmayan ferrari'ler lamborghini'lerin çok olduğu bir yerde oldu.

velhasıl polis gücü yettiğine ceza kesiyor. hız cezaları da caydırıcılık için değil kota doldurmak için yapılıyor. bu da etik değil.
  • arkadaşlar malazgirt bulvarı odtü giriş kapısı kısmına yeni kameralar koyulmuş.Bunlar hız kameraları mı ?
    Ben herhangi bir hız limiti tabelasına da rastlamadım.Fakat bu kameralar radara da benzemiyor değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.