Şimdi Ara

Maliye Bakanı Şimşek: Maalesef Türkiye’de Enflasyon Aşırı Yüksek Durumda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bak seen. Maliye Bakanı Şimşek: Maalesef Türkiye’de Enflasyon Aşırı Yüksek Durumda 

• Şimşek yapısal reform yapmayı düşünüyor mu mesela, ayrıca tüik gibi kurumların açıkladığı verileri ne zaman düzeltecekler... Veri deyip geçmeyin, o verilerdeki hatalar, sapmalar bilinçli yapılan manipülasyonlar bir çok şeyin seyrini değiştiriyor. Misal şuan ki durum Maliye Bakanı Şimşek: Maalesef Türkiye’de Enflasyon Aşırı Yüksek Durumda 

• Siz bu kardeşinize verin yetkiyi.

Maliye Bakanı Şimşek: Maalesef Türkiye’de Enflasyon Aşırı Yüksek DurumdaTürkçü Birey!youtube
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan belediye başkanlarının Türkiye ekonomisine yön verme şansı olmadığını söyleyerek, "Türkiye ekonomisinin sorumlusu benim ben. Şu anda devletin başında kim var? Tayyip Erdoğan var." dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara Haymana’daki mitingde konuştu. Ekonomi hakkında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediye başkanlarının ekonomiye bir etkisi olmadığını söyleyerek, Kardeşlerim pazar günü yerel seçim yapıyoruz. Belediye seçimi yapıyoruz. Allah aşkına soruyorum. Türkiye’nin ekonomisini belediye başkanlarının düzeltme şansı var mı?” dedi. “Belediye başkanlarının Türkiye ekonomisine yön verme şansı var mı?” diyen Erdoğan, “Ya şu anda belediyelerin çoğu batık. Bitik. Personelinin maaşını ödeyemiyor, yerel seçimler bitecek bunlar sanki Türkiye’nin ekonomisini düzeltecek. Türkiye ekonomisinin sorumlusu benim ben. Şu anda devletin başında kim var? Tayyip Erdoğan var. Kim var? 14 tane bakanı var. Kim var? Yardımcıları var.” ifadelerini kullandı.
    https://www.youtube.com/watch?v=wHv3WoYtTAE
  • Hasta kurtulacak mı peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maliye Bakanı Şimşek: Maalesef Türkiye’de Enflasyon Aşırı Yüksek Durumda
  • allah allah godomanları dahada zengin ettiğiniz sürece devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Mayıs 2024; 22:4:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • A KA PE de herkeşler de zatı bunu papağan gigim tekrarliyiler: enflasyon yüskek diyeler emme bir tane yüreği pek, yiğitler yiğidi bir delikanlı çıkıp da bu enflasyona, kimin, hangi şahsın sebep olduğunu söyleyemiyor...

• Nas var şimşek nas var !
    Ekonomist yaptı.
    Doğal afetmiş gibi bahsetmeyin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Allah Allah, neden acaba? Nedenlerini sorgulamış mı acaba? Şuraya bir tüyo bırakıyorum.

Maliye Bakanı Şimşek: Maalesef Türkiye’de Enflasyon Aşırı Yüksek Durumda

Not: Bu arada Şimşek durumun vehametini açıklarken bile yalan söylüyor. Yüzde 70 nerde? Enag oranlarını halkın hissettiği reel enflasyon olarak baz alsanız bile (%125) az kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 5 Mayıs 2024; 0:29:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha enlasyon başlamadı şuanda doları tutuyolar yüksek faiz veriyolar ancak 2-3 aya doları 40-50ye saldılarmı göreceksiniz enflasyonu

• Ee sen ne iş yapıyorsun peki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.