Bana okuması zor falan demeyin bana iş olanağını söyleyin arkadaşlar yok bilmem iktisat zor gitme ona gibi yorumlar yapmayın lütfen Ben aslında maliye istiyorum fakat maliyede devlette iş bulursun diyorlar özel sektörde bulamassın diyorlar iktisat ve işletmede hem devlet hem özel sektör iş bulursun diyorlar kafam karışık yardımcı olursanız sevinirim
hangi bölümün gelecegi parlak,is imkanlari vs. iktisat zormus isletme kolaymis degil önemli olan hangisinin daha avantajli oldugu. özellikle mezun olanlar yardimci olursa daha iyi olur. tesekkürler
Maliye.
iktisat yazdım.özel şirketlerde biraz kafan basıyorsa muhasebe müdürü filan olursun ne bileyim daha birçok şey olursun.iktisat her türlü gideri var.kamuda da iktisat önceliklidir bilgin olsun.
aslinda hedefim kamuda veya herhangi bir bankada calismak(gönül ister ziraatta calismak).ama bu iki secenegin olmamasi durumunda özel sektörde iktisat lisans diplomasi en az isletme kadar isime yarar mi? iyi derecede almancaya sahibim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme