Şimdi Ara

Maliye, yurtdışı internet alışverişinden vergi almaya hazırlanıyor (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
9
Favori
31.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üzüldüm. Ama doğru buldum. X firma vergi öderken Z firma ödemezse haksız rekabet olur lakin eninde sonunda bu vergiler vatandaştan çıkıyor bunu da düşünseler de bu sırtımızdan geçinme olayına bir son verseler resmen hayatımızın yarısını belkide 3'de 2 sini devlete harcıyoruz yazık bu millet bunları hak etmiyor yazık...
  • çok kötü olur.teknolojik kalkınma son bulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 21:42:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

Beyler donları indirin, maliye bakanı tüfeği yağlayacak

Hırsızlıktan başka bişey değil

Su yoruma cok guldum ya
  • Sonic Wall kullanıcısına yanıt
    Like at kanks belki kurtuluruz maliye bakanindan

• Vergi odemekten yorulduk.

• amazonda gtx 1060 fiyatları 350 dolar civarına yükseldi acaba bu ani değişim vergi zamlarının habercisi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sağ tık

amma tatava yaptınız. öderiz vergisini. devlet kazanacaksa sorun yok. yalnız herkes ödemeli..özellikle zenginler

Pırlanta ve değerli taşlardan lüks tekne ve yatlardan KDV alınmadığını biliyor musun çok yurtsever arkadaşım? Tatavayı sen yapıyorsun.
  • "Nasıl yaşıyorsanız öyle yönetilirsiniz."

Fazla söze gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

Burda hükümeti eleştirenler önce gitsin yurt dışında ki uygulamaları görsün derim.

Mesela araştırın bakalım almanya'da gümrük vergisi ne kadar? Limiti ne kadar?

Yurt içinde bile her şey aşırı pahalı, üstüne birde gümrük ödüyorlar. Halk perişan durumda, zaten commerzbank deutsche bank filan hep iflas etmiş durumda.

Eeee allah onlardan alıp bize veriyor, onlar düştükçe biz yükseliyoruz ama 2 kuruş vergi ödeyecek diye kutsal olan bir şeyi eleştiriyorlar yazık

vergi kutsaldır arkadaşlar, vergi devleti güçlendirir vergiler arttıkça devlet güçlenir. Güçlenen devlet ise vatandaşa daha iyi bir gelecek verir bunu unutmayın

Devlet üretimle güçlenir nokta. Saçmalamayı kes nokta. Vergi kazanılan paranın ortak kullanım hizmetleri için alınan kısmıdır. Olmayan paradan üretimden hayli ihracat dış ticaretten vergi alırsan günü kurtarırsın. Bürokratın Mv'nin maaşını ödersin o kadar. Ülke kalkınmaz. Azınlık kesim rahat eder o kadar. Ülkedeki ekonomik faaliyetin üstünde vergi alınıyorsa o ülke geriler. Biraz sade düşünün. Fabrikaların üretimin artıyorsa gelişirsin. bu kadar basit. Her türden üretim artmalıdır bir ülkede. Bilim sanat sanayi insan. İnsan üretimi de düşük Türkiye'de. O zaman bu neyin vergisi? Bu vergi değil. Bu devleti yöneten azınlıkların senden kestiği haraç. Karşılığında da her fırsatta söyledikleri terör bitecek sokaklar güvenli olacak söylemi. Klasik bir çete davranışı değil mi? Haracını verdiğin sürece sana dokunmuyor. Kesmeye çalıştığında ortalık karışıyor bombalar patlıyor. PKK'dan haberler geliyor. Şu kadar şehit var diye. Dalgayı çak ve daha net düşün. O zaman bir yere varabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Nasıl ki deprem vergisini kalıcı hale getirip adını ötv yaptılar!o zaman oy verdiğiniz gibi vergi vereceksiniz.Kimse de laf salatası yapmasın yok hizmetler arttı falan.Belki kimse hatırlamaz o dönemleri ama sgk eczanelerinden neredeyse parasız veya çok ama çok ucuza ilaç alabilirdiniz.Ama şimdi sağlıkta devrim adına hastanede fark eczanede hastane muayene ücreti ve 3 kalem ilaç üstü her ek kutu için 1 tl ücret ve üstüne ilaç yüzdesi ödüyorsunuz.Eğitim sistemine gelince her şehire üniversite dediler ve kurdular ama hiç düşünmediler içlerine yerleştirdikleri eğitim görevlilerinin eğitim kalitesini.Sanki müezzin eksiğimiz varmış gibi gidip imam hatip açtılar her tarafa.4+4+4 diye ne dolduğu meçhul bir temel okul sisteminde direttiler imam hatipleri daha etkin hale getirmek için.Kusura bakmayın ama hükümet artık bu ülkede yaşamayı külfete dönüştürüyor attığı bu kaliteli adımlarla!

Benden olmayan bertaraf olsun diyor. Yapilanlara bakarsan anlarsın hocam. Geçenler de imam hatipler polislige avantajli girecek diye bir baslik gormustum bir haber sitesinde.

• valla yüzde 51 düşünsün. ben paşalar gibi çıkarım amerikaya alırım istediğimi. daha geçen aylarda aldığım telefonum türkiyede 3600 e kazıkburada satarken gittim amerikadan 1600 e maal ettim. birkaç aya tekrar çıkar bir macbook alırım bilgisayarımı amazon sayesinde 2800 iken 1200 e mal ettim, ha şimdi tekrar alamam verginiz yüzünden. ama bu, türkiyedeki pislik esnaftan alışveriş yapacağım anlamına gelmez gerekirse 10 yılda kullanırım ama size tek kuruş vermem. çok lazım olan bişey de olsa esnafta katiyen alışveriş yapmam. benzin olmuş 5 lira, kaçak benzin akar motosikletimi de piyasadan ucuza getirdim neredeyse yarı yarıya. sigortasını da bir açık sayesinde sadece 100 küsüre hallettim rezil esnafın kokmuş taksisine hayatımda 1 kere binmedim, binmem. bu fiyatlarla araba da almıyorum, hadi bakalım böyle göze böyle gözlük!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir saatliğine sıfırlanan gümrük vergileri, o sırada yaldır yaldır geçen ve pusuda bekleyen tırlar. Bu gümrük mevzuları çok ince işler, adamı şişler. Ülkedeki usülsüzlüğün maddi anlamda en yoğun olduğu yer bence. Adet olarak ise tapu

• quote:

Orijinalden alıntı: Equilibrium_

"Nasıl yaşıyorsanız öyle yönetilirsiniz."

Fazla söze gerek yok.

Mesajında fazladan ne vardı da bir yönetici tarafından değişiklik yapılmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

2 tane ironi yapan troll haricinde konuya hiç bir akpli yazmamış çok ilginç. Forumun en popüler konusunu gözden mi kaçırdılar acaba yoksa Ülke Gündemi bölümünde AKP'yi övmekle mi meşguller? Hmm. Çağıralım bakalım forumun her konuda akpyi savunanlar neler düşünüyorlar bu konu hakkında?

Beyler gelin defansa millet hükümeti eleştiriyor çabuk

@Treth @sistemli adam @haydarali34 @drejtc @ŞAKACI @asau @flowerhorn @atmaca57

Eleştirsinler haklılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 10ff

valla yüzde 51 düşünsün. ben paşalar gibi çıkarım amerikaya alırım istediğimi. daha geçen aylarda aldığım telefonum türkiyede 3600 e kazıkburada satarken gittim amerikadan 1600 e maal ettim. birkaç aya tekrar çıkar bir macbook alırım bilgisayarımı amazon sayesinde 2800 iken 1200 e mal ettim, ha şimdi tekrar alamam verginiz yüzünden. ama bu, türkiyedeki pislik esnaftan alışveriş yapacağım anlamına gelmez gerekirse 10 yılda kullanırım ama size tek kuruş vermem. çok lazım olan bişey de olsa esnafta katiyen alışveriş yapmam. benzin olmuş 5 lira, kaçak benzin akar motosikletimi de piyasadan ucuza getirdim neredeyse yarı yarıya. sigortasını da bir açık sayesinde sadece 100 küsüre hallettim rezil esnafın kokmuş taksisine hayatımda 1 kere binmedim, binmem. bu fiyatlarla araba da almıyorum, hadi bakalım böyle göze böyle gözlük!

Kafayı sıyırma noktası. Ortak amaçları olan insanların bir arada olduğu ifadesini ülke tanımından çıkarsak hepimiz çok rahat ederiz. O kadar emek zaman harcamamış oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Front-Back

]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C2560DDFD -- 9 Ocak 2021; 21:14:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaCKiE_BrOwN

quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

Burda hükümeti eleştirenler önce gitsin yurt dışında ki uygulamaları görsün derim.

Mesela araştırın bakalım almanya'da gümrük vergisi ne kadar? Limiti ne kadar?

Yurt içinde bile her şey aşırı pahalı, üstüne birde gümrük ödüyorlar. Halk perişan durumda, zaten commerzbank deutsche bank filan hep iflas etmiş durumda.

Eeee allah onlardan alıp bize veriyor, onlar düştükçe biz yükseliyoruz ama 2 kuruş vergi ödeyecek diye kutsal olan bir şeyi eleştiriyorlar yazık

vergi kutsaldır arkadaşlar, vergi devleti güçlendirir vergiler arttıkça devlet güçlenir. Güçlenen devlet ise vatandaşa daha iyi bir gelecek verir bunu unutmayın

cuk oturmuş

Alıntıları Göster
    [.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C2560DDFD -- 9 Ocak 2021; 21:15:27 >

• Allah ıslah etsin 2. Mesajdaki kulak herşeyi anlatıyor

• Eğer güncel şartlar altında yaşamasak sonuna kadar hakkı derdim ama bu şartlar altında diyeceklerim Türk Ceza Kanunu çercevesinde değerlendirilebilir.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.