Şimdi Ara

Mallığı doğuştan mı geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya agalar bu anlatacaklarım yemin ederim gerçek bizim dersanede bi çocuk var 1.75 boyunda 60kg esmer suratını gorsen kusarsın 94lü bu 98 -97 li kızlarla çıkıyo falan milletı surekli kucuk dusurmeye çalışıyo herkezi doverim ayagi yapiyo arkadaş buna tenefuste bi vurdu agladi resmen bosluguma geldi diye sınıftaki bilgisayarın masaustunu pembe yapiyo falan super oldu diyo surekli su kizi becerdim falan diyo ama ortada kız yok biriyle mesajlasıyo ama cozemedik biz bu cocugu nasıl duzeltiriz topluma kazandırmak istiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O çocuk sen olmadığın ne malum?
  • Şizofrenlik falan mı var ?
    Yada akli dengesi yerinde değil ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobile prof.

O çocuk sen olmadığın ne malum?

HEADSHOT
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobile prof.

O çocuk sen olmadığın ne malum?

Yok ben degilim emin ol şizofren mi bilemiyorum ama 98 lı kiz nedır abi yaa
  • cocuk dersine gir
  • Fiziksel özelliklerinden sanane...
  • Halk dilinde buna hasetlik
    Ergen sözlüğünde kıskanma
    Forum dilinde tribe girme
    Kızların dilinde buna çekememe
    Hak dine göre nemamlık denir

Ayrıca bu yaptığına halk dilinde dedikodu
    Ergen dilinde arkadan konuşma
    Forum dilinde hafif ılıklık
    Kızların dilinde .s .s
    Hak dine göre gıybet denir

Bir şekilde bir özelliği ile etkiliyor demek ki demek isterdim ama 'O çocuk sen olmadığın ne malum' sözü hatırlanarak g.tünü kaldırmakta istemiyorum.
  • evrim geçirememiş yarım kalmış
  • 94lü olup 2000 lilerle çıkan var sen ne diyosun ya?Yaş farkı çok önemli değil önemli olan olgunluktur bence.
  • safi sübyan
  •  Mallığı doğuştan mı geliyor?

Olay bu bence.
  • Herkez değil herkes
  • Bence o çocuk senin kardeşin
  • quote:

Orijinalden alıntı: banone

Ya agalar bu anlatacaklarım yemin ederim gerçek bizim dersanede bi çocuk var 1.75 boyunda 60kg esmer suratını gorsen kusarsın 94lü bu 98 -97 li kızlarla çıkıyo falan milletı surekli kucuk dusurmeye çalışıyo herkezi doverim ayagi yapiyo arkadaş buna tenefuste bi vurdu agladi resmen bosluguma geldi diye sınıftaki bilgisayarın masaustunu pembe yapiyo falan super oldu diyo surekli su kizi becerdim falan diyo ama ortada kız yok biriyle mesajlasıyo ama cozemedik biz bu cocugu nasıl duzeltiriz topluma kazandırmak istiyoruz
    Facebook'ta fake kız hesabı açıp kendisiyle ilişki durumu yapıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: In God We Trust

94lü olup 2000 lilerle çıkan var sen ne diyosun ya?Yaş farkı çok önemli değil önemli olan olgunluktur bence.

Oha 2000 liylemi ? Dalgamı geçiyosun ? Kardeşim 2000 daha küçücük ne olgunluğu falan ?
  • quote:

94lü olup 2000 lilerle çıkan var sen ne diyosun ya?Yaş farkı çok önemli değil önemli olan olgunluktur bence.

18 yaşındaki çocuk 12 yaşındaki kızla mı çıkıyor 2. side 25 yaşındaki adam 18 yaşındaki kızla çıkar onu anlarım kız sonuçta reşit olmuş ve belli bi olgunluk gösterebilir ama 12 yaşındaki kızdan hiç bir olgunluk bekleyemezsin. Kız daha yeni ergenliğe girmiş ne olgunluğundan bahsediyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Püskevit Canavarı

quote:

18 yaşındaki çocuk 12 yaşındaki kızla mı çıkıyor 2. side 25 yaşındaki adam 18 yaşındaki kızla çıkar onu anlarım kız sonuçta reşit olmuş ve belli bi olgunluk gösterebilir ama 12 yaşındaki kızdan hiç bir olgunluk bekleyemezsin. Kız daha yeni ergenliğe girmiş ne olgunluğundan bahsediyorsun.

12 Degil 14-15 yasla cikiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.