bende girersem yüzde 50 burslu giricem mühendislik için değecegini sanıyorum ancak ilkogretim matematik ogretmenligi için pek değmeyecegini düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: djenez
bende girersem yüzde 50 burslu giricem mühendislik için değecegini sanıyorum ancak ilkogretim matematik ogretmenligi için pek değmeyecegini düşünüyorum.
snn bölümlrnde burs kesilme durumu varmı not ortalması düşerse diyrr
Diyelimki ilk sene ortalaman 2.00 ın altına düştü seni uyarıyolar eğer ikinci senede 2.00 ın altında olursa burs kesiliyor.Ancak yine 2 nin üstüne cıktıgında bursu geri alıyosun
quote:
Diyelimki ilk sene ortalaman 2.00 ın altına düştü seni uyarıyolar eğer ikinci senede 2.00 ın altında olursa burs kesiliyor.Ancak yine 2 nin üstüne cıktıgında bursu geri alıyosun
he yani ilk sene kesilmiyo dimi?
İlk sene kesilmez.2 kez üst üste 2.00 ın altına inersen kesiliyor.
ilk sene değil ilk dönem not ortalaman 2.00 ın altına düşerse uyarıyorlar ikinci dönem yükseltemezsen burs kesilir.
quote:
İlk sene kesilmez.2 kez üst üste 2.00 ın altına inersen kesiliyor.
hmm kslmese keske ama nplm cok sağol yrdmn ıçn
2.00 ın altınada düşme bi zahmet :))
quote:
Orijinalden alıntı: Bukett35
ilk sene değil ilk dönem not ortalaman 2.00 ın altına düşerse uyarıyorlar ikinci dönem yükseltemezsen burs kesilir.
tmm işte ilk dnem 2nn altnda kalırsa uyrılyo snrki dnm 2nn altnda klırsa kesliyo ilk sne kesilmemiş oluyo doğrumu anldmm
quote:
Orijinalden alıntı: hhzl
quote:
Orijinalden alıntı: Bukett35
tmm işte ilk dnem 2nn altnda kalırsa uyrılyo snrki dnm 2nn altnda klırsa kesliyo ilk sne kesilmemiş oluyo doğrumu anldmm
evet
quote:
2.00 ın altınada düşme bi zahmet :))
ya ne bilim korkuyorum her ihtmle karşı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme