Bir araç satacağım diyorsun bunlar resmen ele geçirmişler siteyi... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Malum sitenin al satçılar ve galericiler mekanı olması...
-
-
Takas yazmadığınız halde ev arsa takas öneren .
10 yaşındaki aracına +200 bin yazıp sizin aracınızdan -50 silip takas etmek isteyen
Mesaj yolu ile şu fiyat olursa gelip hemen alalım yada mesaj yolu ile pazarlık etmeye çalışan
Tüm bu tipleri direk engellerseniz gerçek alıcıyı bulur ve zamanınız çalınmaz.
Malesef kendini bilmez , kendini kurnaz sanan çok .Daha üzücüsü ilk otomobili olan yada bu işleri yeni yapan birini elbet denk getiriyorlar .
Bayide 1.250.000 tl satılan sıfır aracı adam 1.300.000 koymuş son fiyatıda 1.290.000 mış . Bayide bu fiyat diyince işine gelirse diyecek kadar ar damarı çatlamış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çok net ev arsa araç ve her türlü teknolojik alet vs, bunun üzerinden para kazanmaya çalışan bir kesim var teklif verenlerin bir kısmı bunlar direk gibi, sahibinden de bunların kalbi, şu bir gerçek ki çoğu kimse için en gerçek iş en az emekle kazanılan paralı iştir
-
950'ye koyduğum araca çok rahat bi şekilde 850, hatta 750 teklif edenler var. Çakal tayfa bunlar işte.
Takasda hele aracı fena öldürüyorlar
Neyse ki biraz bekleyince istediğim fiyattan alıcı bulabildim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mow_ -- 7 Temmuz 2024; 9:29:19 > -
Ben “ilana aciliyeti yoktur ölücü ve mezarcıların aramasına gerek yoktur” yazıyorum.
Daha az arıyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkes yolunda
-
950 liraya koyduğun aracın ederi 800 falandır zaten piyasa hala balon 850 teklif eden gayet iyi vermiş herkes sizin gibi birbirine bakıp fiyat yazıyor kime denk getirirse 2.ele kim para verir bu zamanda sıfır araç bolluğu kredi kampanyaları varken
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlanların çoğu boş zaten havadan fiyat yazıyorlar birbirlerine bakarak. Satamayınca başlıyorlar düşmeye
-
Bilip bilmeden konuşmayın. Piyasasının altına koymuştum zaten. Vavacars 850 fiyat verdi.
-
İlanı boş bilgiler ile dolduracağınıza takas yoktur. Galerici, al satçı aramasın yazın. Telefonda pazarlık yapılmaz yazın, kimse arayıp saçma salak fiyat vermeye kalkmaz.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
çok net ev arsa araç ve her türlü teknolojik alet vs, bunun üzerinden para kazanmaya çalışan bir kesim var teklif verenlerin bir kısmı bunlar direk gibi, sahibinden de bunların kalbi, şu bir gerçek ki çoğu kimse için en gerçek iş en az emekle kazanılan paralı iştir |
Benzer içerikler
- clio techno esprit alpine 1.0 tce x-tronic 90hp yorum
- buji kablosu ömrü
- otomatik viteste yokuş aşağı inmek
- otomatik ehliyet alanların yorumları
- şirket aracıyla yapılan kazayı kim öder
- zes şarj istasyonu fiyat
- opel mokka 2024 fiyat listesi
- peugeot 408
- 2024 clio özellikleri
- bmw x1 elektrikli menzil
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X