Selamlar, Mamoru Dijital Global borsası Türkiye'de yeni faaliyet gösteren bir borsa. Bu amaçla bir tanıtım etkinliği düzenliyor. Etkinlik için referans koduyla üye olup kyc işlemlerini tamamladıktan sonra 100 tl yatırmanız yeterli. İşlemler: Referans Linki: https://www.mamoru.com.tr/register?referralId=ZJKjRnZgmR68ZtkI0hy5yP Refsiz link: Mamoru.com.tr
Tüm işlemler bitince 25$ kazanıyorsunuz. Bir referans eklemeniz durumunda 25$ daha kazanıyorsunuz toplamda 50 dolar. Borsa yeni faaliyet gösterdiği için ödül yüksek. Herkesin 1 referans hakkı mevcut fazla referans yaparsanız bile sadece 1 referans için ödül alıyorsunuz. Borsa BLOCKCHAIN ECONOMY ISTANBUL SUMMIT Sponsoru olmuştu. Havuz dolmamış ve sayı arttırılmış. Etkinlik 4 gün sonra bitiyor, denemek isteyenler linkten üye olarak kyc yapabilir. İşlemler hemen onaylanıyor onaydan sonra 100 tl yatırmanız ve etkinlik bitene kadar tutmanız yeterlidir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paykipel -- 22 Ağustos 2022; 14:21:19 > |
🔥🔥Mamoru ile 50$ Kazanın🔥🔥 BİTTİ.
-
-
Güncel
-
ödülün verildiğine dair kanıt var mı
-
Dağıtım etkinlik bitiminden sonra hocam 3 gün sonra bitiyor. 100 TL Çok sayılmaz denenebilir.
-
üye oldum sızden parayı yolladım provızyonda beklıyor yarına geçer yalnız dekont alamadım foto cekıp attım artık kabul ederler sanırım
-
kayıt işlemi tamamlandı yalnızca 1 referansa ödül verildiği için bende refimi bırakayım üye olmak isteyen olursa ;
-
Mantıklı hocam üye olmak isteyen sıradan devam edebilir
-
Sizin refinizle üye oldum hocam
1 referansa ödül verildiği için sıradaki arkadaş benim refimle üye olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
sizin refinizden üye oldum üye olmak isteyen arkadaşlar bir link de ben bırakıyorum,
-
konu güncel etkinliğin bitmesine bir iki gün kaldı üyelik kyc dogrulama ve hesapta 2-3 gün 100 tl tutacaksınız herkese başarılar inşallah başarılı bir proje olur
-
EDİT; kampanya 20 Ağustosta sonlanmıştır. Katılanlara bol şans
-
mesajım bulunsun bakalım biz de bekliyoruz sabırla
-
Ödüller dağıtıldı.
-
Teşekkürler mamoru
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Referansı olanlara 25 dolar çekilebilir, 25 dolarda komisyon kartı olarak yüklenmiş.
Benzer içerikler
- dot coin ne zaman listelenecek
- cex io ne zaman listelenecek
- cexp token ne zaman listelenecek
- freecash güvenilir mi
- simple coin ne zaman listelenecek
- binance güvenilir mi
- web 3.0 nedir
- binance hesap açma
- türk kripto paraları
- soğuk cüzdan fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X