Şimdi Ara

Manes de sağlam char

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Knight online a başlamayı düşünüyorum Manes de CZ De Sağlam bir warrior için ne kadar lazım bir de itemleri fiyatlarıyla yazar mısınız? Teşekkürler

• 15.000 türk lirası
  • Ortalama 3 bin falan gider zaten oyunu oynamak icin bile para gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • OPAL +3 PLATİNUM EARİNG +3 SOS +2 HEROS +2 DİAMOND +2 İRON NACK RAPTOR +9 CİTİN SET +8

14.000TL toplam hepsi.

8 chitin seti 9 yaparsan 20bini geçer heralde.

Değişik kafalar.
  • oyun mahvolmus durumda

manes acılınca aldım ex preyi kastım 2 hafta gibi bir sürede 80 oldum

millet 2. hafta sonunda 9 ları dizmiş çoktan. server yeni ama pvp gibi olmus. 8 lerle gezene ezik gözüyle bakılıyor daha acılalı 2 ay olmadan.

hakikaten dedikleri gibi oynanacaksa ilk serverlarda oynanmalı. herkesde 9-10 var ve fiyatlar daha uygun.
  • Cs Go, Lol gibi oyunlara yönel boşver knight çöp. oyunda tl ci koxperler kayniyor bizimkilerde hala oynuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

oyun mahvolmus durumda

manes acılınca aldım ex preyi kastım 2 hafta gibi bir sürede 80 oldum

millet 2. hafta sonunda 9 ları dizmiş çoktan. server yeni ama pvp gibi olmus. 8 lerle gezene ezik gözüyle bakılıyor daha acılalı 2 ay olmadan.

hakikaten dedikleri gibi oynanacaksa ilk serverlarda oynanmalı. herkesde 9-10 var ve fiyatlar daha uygun.

İlk serverlarda da czde ayakta durabilmek için 10 12bin harcamak gerekiyor.

Bence ara serverlarda oynayın. Olympia, destan, rosetta öneririm.

Ben rosettada oynuyorum yine iyi bir warrior 5,5 6bin liraya dizilebiliyor. Tabi çok ekstrem bi char yapıcam derseniz 70 80bin liralık warriorda mevcut serverımızda :)

Amacın 1v1den ziyade 8v8 ve pk ise 5 6 bin yeter rosettada. Ama şunu da unutmayın warrior bu oyunun en masraflı jobudur. Full sc, red pot, atak kanadı, valkyriesini, pathoslarını eksik etmemelisiniz. Bu da cashe vurunca yine ayda 200 liradan fazla masraf demek. Oyun ici etkinliklerden bir kısmı çıkıyor ama her ay yine eli cebe atmak zorundasınız.

Rosettada warrior düşünürseniz, profilimden ilanıma bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sánchez kullanıcısına yanıt
    Ateste oynuyorum 1500 TL sağlam warrior çıkıyor. Party ile çok güzel iş yapıyor. Gidip 9 krowazli adamlarla ws atmicaksin tabi ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.