Şimdi Ara

Manisa Celal Bayar BİLGİSAYAR MÜH [İNG]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar bölüm , okul , hocalar , imkanlar hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi ?

Ayrıca İzmir Balçovada oturuyorum servis mi yapmalıyım yurt mu yapmalıyım ?

Şimdiden teşekürler .

• Geçen sene 78k la kapatmış bu sene okul birincisi 420 puanla girmiş ne düşünüyorsunuz ?
  • up
  • Hocam öncelikle tebrik ederim manisa seyahat servisleri var balçovada günlük ücret ödeniyor 10 tl gidiş dönüs de ayni şekil 10 tl , okul gerçekten kaliteli bir okul fakülteler yeni yapıldı daha bu 2. Senesi olucak kalite olarak gerçekten çok kaliteli hocalar var mühendislikte abd doktora yapmiş almanya da doktora yapmiş hocalar var okulumuzun sanayi iş birliği çok sağla türkuyede ilk 10 çok rahat girer bu konuda , son sene intörn sistemi geldi zaten 4.sınıfın 2.dönemi okul yok staja gònderiyor okul seni 4 ay boyunca sigortanıda okul karşiliyor bilgisayar mühendisi arkadaşim vestel mega fabrikasinda yapti mesela kampüsümüz yeni yeni gelişiyor çok iyi değil ama fena değil içinde yüzme havuzu spor salonu 20 tane kafe falan var kütüphanemiz yenileniyor güzel bir kütuphane yapiliyor başka merak ettigin varsa sorabilirsin hocam
  • keremak35 K kullanıcısına yanıt
    Cevabın için çok teşekürler dostum

Balçova da yaşıyan biri olarak manisada zorlanırmıyım yurt mu yapmalıyım balçovada mı kalmalıyım
  • up
  • Soyadinin özb..... olma olasılığı ? Ne olur ne olmaz hepsini yazmadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.