Şimdi Ara

Manisayı veya cbü muradiye kampüsünün oraları bilenler yardım edin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa kız arkadaşım muradiyedeki kız öğrenci yurdunda kalıyor yanına gidicem haberi yok izmirden otogardan manisa seyahate binicem sanırım ama nerde inip nerde neye binerek oraya gidiliyor hiç bilmiyorum yardım edin lütfen.

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kampüsteyim kardeşim. fahrettin altaydan falan binersen okul saatleri otobüsüne servis şeklindeki direk kampüse geliyor. arayın manisa seyahati muradiye kampüse giden araçlar ne zaman ve kaçta geçiyor diye sorun yardımcı olurlar. benim bindiğim yer fahrettin altay durağı belediyenin önünden sabah 9,20 de kalkıyor ve muradiye kampüse kadar geliyor.
  • eğer arkadaşın dediğni yapamazsan saati sana uygun değilse manisa seyahatle otogarda in ordan 21 ve 12 numara galiba muradiyeye giden araçlar zaten sorarsan yardımcı olurlar.
  • Otogardan otobusle gideceksen Manisa garajinda indikten sonra 21 numaraya bineceksin kiz yurdunun onunde otobus duragi var orda inceksin.Yalniz haberin olsun bornova-manisa 30 dk,21 numarayla otogar-cbu muradiye arasi 40 dk

• quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Otogardan otobusle gideceksen Manisa garajinda indikten sonra 21 numaraya bineceksin kiz yurdunun onunde otobus duragi var orda inceksin.Yalniz haberin olsun bornova-manisa 30 dk,21 numarayla otogar-cbu muradiye arasi 40 dk

Gittim yanına da arkadaş saat 5 de yanından ayrıldım kızın 8 de karabağlardaki evimde oldum bi daha arabasız hayatta gitmem

• otsman O kullanıcısına yanıt
    Ben de kampüsteyim bölümün nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mrerenimooo kullanıcısına yanıt
    Tarih hocam. Sizin nedir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.