Bildirim
Manisayı veya cbü muradiye kampüsünün oraları bilenler yardım edin!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kampüsteyim kardeşim. fahrettin altaydan falan binersen okul saatleri otobüsüne servis şeklindeki direk kampüse geliyor. arayın manisa seyahati muradiye kampüse giden araçlar ne zaman ve kaçta geçiyor diye sorun yardımcı olurlar. benim bindiğim yer fahrettin altay durağı belediyenin önünden sabah 9,20 de kalkıyor ve muradiye kampüse kadar geliyor. -
eğer arkadaşın dediğni yapamazsan saati sana uygun değilse manisa seyahatle otogarda in ordan 21 ve 12 numara galiba muradiyeye giden araçlar zaten sorarsan yardımcı olurlar. -
Otogardan otobusle gideceksen Manisa garajinda indikten sonra 21 numaraya bineceksin kiz yurdunun onunde otobus duragi var orda inceksin.Yalniz haberin olsun bornova-manisa 30 dk,21 numarayla otogar-cbu muradiye arasi 40 dk
quote:
Orijinalden alıntı: İzole Bant
Otogardan otobusle gideceksen Manisa garajinda indikten sonra 21 numaraya bineceksin kiz yurdunun onunde otobus duragi var orda inceksin.Yalniz haberin olsun bornova-manisa 30 dk,21 numarayla otogar-cbu muradiye arasi 40 dk
Gittim yanına da arkadaş saat 5 de yanından ayrıldım kızın 8 de karabağlardaki evimde oldum bi daha arabasız hayatta gitmem
Ben de kampüsteyim bölümün nedir? -
Tarih hocam. Sizin nedir ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X