Şimdi Ara

Mansur Yavaş'ın bir başka rezilliği (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
4.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Öfke ve nefret?

Cebinde nakit olmadığı için metroya binemeyip metro istasyonundan dışarı çıkıp fellik fellik banka ATM'si aradığın oldu mu hiç?

Veya kontör yükleme cihazı bozuk olduğu için seksen metre gişe kuyruğuna girip işe geç kaldığın oldu mu?

Konserler hizmettir demişsin hayırdır ne hizmeti? Benim dinlemediğim adamlara katır yükü ile para verip benim ödediğim vergiyi bana değil de sosyal medyada Mansur Yavaş PR'ı yapsın diye sanatçı adı altındaki insanlara peşkeş çekmesi mi hizmet?

Dün sıhhiye durağında indim sana yemin ederim 5 yürüyen merdivenin 3'ü bozuk.

Öfke ve nefret demiştin değil mi?

Evet Mansur Yavaş hayranlarının hizmet anlayışı işte bu kadar olur zaten şaşırdık mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 31 Temmuz 2024; 1:9:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

Herkesin altında arabası var, metroya o kadar gerek yok. Çok büyüttünüz metro olayını.

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

bu zihniyetle her gün artan ankara trafiği yakında istanbul u da geçer. Metro yapamıyosa madem öyle arabası olanlara yol alternatifi yapsın ki trafik rahatlasın o da yokki. Ankara'da yaşayıp da senelerdir sürekli artan trafik sorununu görmeyen yoktur heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNNL -- 31 Temmuz 2024; 2:7:51 >
  • Şu mesajları kız çocuğu gibi şikayet edip durmasanız?

• Bu mansur efendinin bir işten anladığı yoktur.. Akp gibi ona buna yardım dağıtıp seçim kazanır başka bir olayı olmaz. İmamoğlu ile uğraştıkları kadar mansurla uğraşsalar rahat devirirlerdi bu arkadaşı ama belli ki başka hesaplar var orada...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.