Özkan çok boş konuşuyorsun bana bu sıradan olayı başka bir belediyede göster burda boş konuşma. Ben Ankara'da son 3 yılda bunun 3-4 defa yaşandığını söylerim ve nedense hep Ankara'da oluyor sadece laf kalabalığısın |
Mansur Yavaş'ın bir başka rezilliği (3. sayfa)
-
-
Çorlu kazası kimin rezilliği hafız?
-
Son açtığı 4-5 konuya bakıyorum hep aynı konular. MANSUR YAVAŞ şunu yaptı şunu dedi diye. Bu neyin kini nefreti veya garezi !
Ayrıca içeriğide boş konular bu bir gerçek. Siyaseten seversin sevmezsin ama bu kadar da sallamalık birisi değil Mansur Yavaş.
-
Gel bak ben sana, senin bile anlayacağın örnekle konuyu anlatayım. Sen tornacı ustasısın diyelim. Yeni işe girdin, senden önce orada usta bendim. Torna tezgahını patrona ben aldırmışım. Yani markayı modeli ben seçmişim. Montajını ben yaptırmışım... Ama öyle kötü bir makina seçmişim ki. Sürekli arıza veriyor. Patron gelip sana kızsa ne dersin? Demez misin, bu makina sorunlu. Yanlış makina almışsınız.... Dersin değil mi? O zaman burada yaptığın şeyin adı nedir?
-
Ankara'da yaşamayan birisi için normal bu söylediklerin. Ya da sen seviyorsundur internet üzerinden maaş almayı sokağa çıkmayla işi olmayanlar için Mansur gibi yetersiz bir belediyecinin neler yaptığı önemsizdir. Her gün işe gidip gelen insanlar beceriksiz bir belediye başkanının şehirde düzgün bir şey çalıştıramamasına elbette tepki koyacak.
İçeriği de dolu eleştiriler de doğru Özkan gözyaşlarını alıp gidebilirsin. Sağcı olunca şurda körü körüne savunmayı bırak. Ekrem bunlara sebep olsa şurda 1 saat paragraf dizerdin hadi öteye.
-
6 yıldır o montaj düzeltilemiyor mu? Pandemide yattı bu adam YATTI! Pandemide diğer bütün belediyeler çalışırken bu beceriksiz Mansur esnafa rakip olmak için saçma sapan uygulamalarla uğraşıyordu. 6 yıl geçmiş hatta Mustafa Tuna dönemini de sayarsak 7 yıl olmuş hala Melih Gökçek dönemine suç buluyorlar. O zaman 20 yıl belediye başkanlığı yapan Melih de suçlu değil ondan önce Karayalçın vardı böyle mi siyaset konuşacağız? Böyle mi Ankaralı beceriksizliklerden hep bir önceki dönemdeki belediye başkanını suçlayacak?
Melih taraftarları Karayalçın'ı suçlarsa haksızlar mı şimdi? Şu kafa yapısından çıkın adam 6 yıldır yatışta. Mecliste çoğunluğun olup olmaması da hikaye. Yol yapım çalışması yaptığı yolları zamanından 5-6 ay sonra açabilen bir beceriksizi de korumayı bırakın. Sizin tuzunuz kuru ama ben beceriksiz belediye başkanlarından bıktım.
Çorba, limonata, aşure dağıtmaya gelince anında orda oluyor ama iş Ankara'nın genelini ilgilendiren bir hizmete gelince aksattıkça aksatıyor yemezler. Kısaca iş bilmezim, belediye veya EGO'yu ülkücülerle doldurdum diyemiyor.
-
Ankarayı Karayalçın yaptı mesela. (istediği kadar Gökçek dönemi bitsin, plan çizilmiş, çalışma başlamış, vagon siparişi verilmiş) Mesela orada klima yoktu. Bir gün aşırı kalabalık, terden sırılsıklam oldum. Gökçek'in ne suçu var? Mühendis değilim, o vagonlara sonradan klima takılmıyorsa, komple değişecekse... Gökçek daha bunlar yeni, yazık günah diyorsa haklı. Kızılması gereken Karayalçın...
Konuyu iyice araştırdın mı? Metroyu yapan Ulaştırma Bakanlığı. Belediye gidip karışabiliyor mu? Karışabiliyorsa bile yukarıda yazdığımı oku. Ha biliyorsan, konuya hakimsen yaz şu parça değişecek. Fiyatı şu... Komple bir şeylerin değişmesine gerek yok.
Ha adam mesela Cebeciye metro yapacağım diyordu. Durakların içindeki her şeyden tut vagonlara kadar... Hata olursa ilk yakasına yapışılması gereken Yavaş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 23 Temmuz 2024; 19:13:33 > -
olur. başka bir emrin var mı iletmemi istediğin?
-
ne muhalifi? ampul o..
-
hayir melih donemini hatirlamasak inanacagiz
ben dersaneden donerken metroda yangin cikmisti...
dipnot: daha fazla metro istiyoruz, altyapi yatirimi ankarada yetersiz : /
-
Ben Mansur’u severim ama şark kurnazlığına başladı. O kadar farkla oy nasıl aldı sanıyorsunuz? Ankara’da on binleri bulmuştur yaptığı yardımlar. Doğalgaz yardımı, pandemi yardımı, yiyecek yardımı vs. Tamam bunlar güzel şeyler ama abartmaya başladı.
Önceden akp makarna, patates dağıttı oy aldı derlerdi şimdi aynısını Mansur yapıyor. Bir de Sıcaktan sistem mi bozulur allasen?
Yağmurda logar tıkanır 20 sene Melih baktı derler iyi güzel. Seninde 6 sene oldu ne çalışman var? Çubuk’ta 2 e-spor Cafe açtım diye bunu hizmet olarak göstermek, tamam kayda değerde vardır ama ufak tefek saçma sapan şeyleri de hizmet göstermek saçma.
mogan gölü, insanlar oraya göl manzarası izleyeyim stres atayım diye gidiyor her yer 3-4 metre uzayan çalılık. Gerekçe ne? Ördekler, yılanlar oraya saklanıyormuş. Bunun başka yöntemi yok mu? Göksu parkta da zibille ördek var orada niye çalı yok?
Ankara’nın parasını Çar çur etmem diyor ama onlarda da var yandaş adamlara ihale vermek. Sağdan soldan duyuyorum hep. Mecliste arkadaşlarım var gidip konuşuyoruz arada.
-
Yapacak birşey yok seçilmek istiyorsa çorbacı olacak bir belediye başkanı. Savundugumdan degil ama gerçek bu. Milletimiz yardım bagımlısı. Kim bol keseden dagıtırsa seçilir bu ülkede. Yerel seçim öncesi emeklilere 5 bin liracık ikramiye verseler CHP şu an aldıgı belediyelerin yarısını alamazdı harita yine sapsarı kalırdı :) Adamlar sadece bir seçim yardım dagıtmayı bıraktı halk anında fişini çekti Bu ülkede sagcı solcu, dinci,laik yok. Sadece kim yardım dagıtıyor o var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 23 Temmuz 2024; 21:4:52 > -
Hocam Ankarali degilim oncelikle, hizmetlerine yorum yapmak haddime degil. Acikcasi uzaktan bakinca evet, biraz fazla populizme teslim olmus gozukuyor. Ben de son CB seciminden beri affedemiyorum kendisini ama, karsisinda tarihin gorup gorebilecegi en seytani organizasyon var. Birakalim, oyunu kurallarina gore oynasin, anladiklari dilden konussun.
Bir de yandasa ihale olayina bence hic girmeyelim, cunku tillahi var su an iktidarda, ve kabul edelim ki kim gelirse gelsin tamamen sifirlayamayacagiz. Cunku siyasetci sifatina sahip vasifsizlar, bu isi tamamen yemek icin yapiyor. Mamalarini keserseniz, oy alacaginiz secmeni birakin, orgutunuz indirir sizi. Yavas yavas olacak isler bunlar, Ataturk'ten beridir carpik bir duzen var, son 22 senedir hele arsa cikti.
Belki biraz daha Imamoglu gibi somut proje noktasinda zorlanabilir, bence hepsi o.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu bullpowerin mansur ile derdi ne onu çözemedim ama istisnasız 2 senedir mansura yürüyor gömmek için
-
İstanbul'un neresinde ne gördün?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tek dişi kalmış akepe trollü bu kadar eforu başka yerde sarfetsen iyi yerlere gelirsin.
Melih zamanında sadece benim canlı gördüğüm en az 10 kere metro istasyonlarının tavanından içeriye su bastı. Aklına bir tane olumsuzluk gelmemiş de bilmemne, bir insanın zaten İ.Melihi aklamak için çok sağlam midesi olması lazım tam bir troll örneği
-
Hocam ben Mansur’u severim dediğim gibi. Sizinde dediğiniz gibi kim gelirse gelsin bu yandaşa verme olayı bu işin fıtratında var.
Mogan gölünü görseniz 3-4 metre uzayan çalılıklardan dolayı göl diye bir şey göremiyorsunuz. İnsanlar anlasın diye oraya yazmışlar, işte ördekler orada yumurtluyormuş, yılanlar bilmem neler orada saklanıyormuş. Göksu parkta öyle bir şey yok ama gayet güzel.
insanlara da dediğim gibi güzel yardımlar yaptı. Orada hakkını yemem. Ama işin açığını bulmuş gibi böyle yapamaya devam ederse foyası iyice ortaya çıkar. Sen sosyal yardımlaşma bakanı değilsin Ankara büyük şehir başkanısın. Dolayısı ile Ankara’nın sorunları ile ilgileneceksin. Çankaya belediye başkanı genç, çorba dağıtıyor. Bu mütevazilik filan değil.
Bir de yeşillik namına pek bir şey yok Ankara’da. Yani var, çok güzel var aslında o da doğal güzelliği ağaçlar var hep. Bunun dışında çok su gidiyor diye bazı yerleri görsel taşlarla kapattı.
Dikmen’de her yağmur yağdığında kaldırımın yanında toprak taşlar hep yollarda oluyor. Her seferinde temizlemek zorunda kalıyor. Neyseki jetonu düştü birinin oraları büyük taşlarla kapatmaya başladılar. Sanırım bu yardım anlayışını, “oy böyle geliyor” diyerek devam ettirecek. Ankara’da yerinde sayacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bilfiil istanbul metrosunda çalışan arkadaşım var, memurlar sistemlere pek dokunmaz, çalışması için rutin işleri yaparlar.
Yapımı ve bakımı kim üstlendiyse garezinizi ondan çıkarın.
Tv'de zaten sabah akşam istanbul ankara izmir vs haber yapıyorlar şurası şöyle kötü, burası öyle kötü, öteden şura şöyle..
Sabah öğle akşam Chp'li Başkan gömmece.
Adam baştan sistemi restore edecek değil, hem de bu kriz ortamında.
-
Saka maka baya korkak bir adam bence Mansur. 2023'te zordu ama isin ucunda CB'lik vardi, adam hic orali bile olmadi. Bir Erdogan'in yirticiligini dusunun, bir de bunu. Nerdeyse 70 yasinda yani baska sansi da yok. O yuzden degismez pek. Ama iste su ara aman 1-0 olsun bizim olsun zamani oldugu icin ses cikarilmiyor.
Iktidar gelip, karsi cenah RTE sonrasi dagildigi zaman, orada sorulur, akp'den farkin ne diye. Imamoglu hem somut icraat, hem de toplumu donusturucu cesur isler acisindan sanirim cok daha basarili oldu. Ama yine de Gokcek sonrasi bir Turk vatandasi olarak Allah'a sukur Mansur Yavas var. Olusu bunlarin dirisinden iyidir. Bazi zannedersem genc arkadaslar biraz fevri konusuyor, onlara takilmamak lazim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X