Şimdi Ara

Mansur Yavaş'ın bir başka rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
4.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    EGO Genel Müdürlüğü (@egobilgi) on X
    https://x.com/egobilgi/status/1815414666316648866

Ankara'ya geldiğinden beri yapmadığı rezillik kalmadı. Geçen günlerde teleferik bakanlık kararıyla kapatıldı dedi şimdi de metro seferlerini süre vermeden durdurmuşlar. Hayırlı olsun şimdi sadece Keçiören Kızılay hattıyla Kızılay OSB hattı kaldı. Bu adam her gün ulaşımda başka bir rezillik yaşatıyor. Sıcak kaynaklı metro seferi arızasını da ilk defa duyuyorum. Daha önce Ankara 40 dereceleri de gördü ama böyle rezillik olmadı. Yürüyen merdivenleri bile işletemeyen adamdan beklenen rezillikler aslında.

Şu adamın tek bildiği çorba, limonata, aşure dağıtmak. Gerçekten bu adamı Ekremle falan kıyasladınız bir de İstanbul'un sorunu çok daha fazlayken. Ankara hatta Türkiye tarihinin en kötü belediye başkanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 22 Temmuz 2024; 23:18:48 >

• Bu ahlaksız partizanlar böyle işte.

Diğerleri pek ortalarda yok çünkü bu tür farklı hesaplar ile giriş yaptırtıyorlar.

Gökçek zamanı yaşananları kime havale edelim? Çalışmayan yürüyen merdivenler ve bu günlerce değil aylarca çalışmadı. Raydan çıkan metro araçları, ankaray'daki arızalar, su basmalar.

Daha neleri sayalım ki.

Bu tür arızalar oluyor, olabiliyor. Dünyanın her yerinde de olabilir. Çözümü kısa sürede hallediyorlarsa sorun yok. Ama çözümü yapamazlarsa eleştirilir.

Ama bu ahlaksızlar için malzeme lazım. Rende bina'dan gelecek olan talimatlar önemli di mi len partizanlar!

Ben de öyle okudum ama bir kanıt yok 1 saat sonra metrolar çalışmaya başlayınca ne olacak bakalım bugün deneyimleyeceğim umarım yine yolda kalmam. Şaka gibi ya Ankara’nın başına gelen adama bak. Bu adamla Ekrem kadar uğraşsalar üstüne gitseler bir de karşısına iyi aday koysalar paramparça olurdu. En büyük şansı Melih’ten sonrası döneme denk gelip karşısına Özhaseki Altınok gibi adaylar çıkması. Mansur CHPli belediyeler içerisinde en beceriksizi. Bir kent lokantası açamayacak kadar beceriksiz mesela ama kimse bundan bahsetmiyor nedense

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    Seferler tekrardan başlamış diye haber okudum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ya gerçekten çok beceriksiz bir adam bu Mansur Yavaş, sırf ekonomi tepki için %60 küsür oy aldı gerçekten Ankara'ya yaptığı elle tutulur hiçbir şey yok, ulaşım eziyet, metro seferleri yıllardır durmuş mu hiç.. çorba dağıtıyormuş kardeşim iş yap çorbayla bozmuş kafayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaşımız sürekli mansur da mansur, Novagate de ordan hemen zıplar Mansur mu? Auuuvvvv..

Bir de İmaroğlu task'ı verilmişler var, neydi adı 2k ve Atmaca57 he..

• Tuzlukla koşmuşsun da bu sefer hıyar yok ama.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benzer bir durum mansurdan önce de olmuştu ak kopruden milleti otobusle nakliye ediyorlardı

Ankara baskent ama sadece siyasilere zenginlere guzel janti cakarli arabasi olana vatandaş için çilehane

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunun rezillikle alakası ne tam olarak ?

Arıza bu olur. Mesele tekrar etmemesi. Haftada 3-5 kere veya ayda 15-20 kere arıza olsa neyse. 40 yılda bir arıza oldu diye adam mı linçlenir yapmayın Alalh aşkına. 6 milyonluk şehir sonuçta Ankara çoğu Avrupa ülkesi nufusu kadar.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

3 büyükşehir içerisinde en çok arıza neden Ankara’da oluyor? İlk defa mı yazın Ankara’da 36 derece sıcaklık ölçülüyor da bahane bu oluyor? Şu adamın saçma sapan sebeple savunulması bitmedi bitmeyecek

• Mansurun tek rezilliği 2022deki korkakligi. Diğerleri o kadar muhim değil

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Ben Mansur’dan önce metroların bu kadar sık arıza yaptığını hatırlamıyorum. Trafiğin bu kadar kötüye gitmesine rağmen bu derece önlem alınmayıp insanların perişan edildiğini de hatırlamıyorum. Altyapı sorunu hep vardı ama ulaşım bu kadar berbat değildi. Melih Melih derler ama hakkını yememek lazım o dönemde bile böyle çile yoktu. Mansur döneminde OSB tarafı devamlı arıza yapıyordu şimdi sıra Koru kısmına geldi

• EnesTürkyılmaz RY2BO E kullanıcısına yanıt

Ben de öyle okudum ama bir kanıt yok 1 saat sonra metrolar çalışmaya başlayınca ne olacak bakalım bugün deneyimleyeceğim umarım yine yolda kalmam. Şaka gibi ya Ankara’nın başına gelen adama bak. Bu adamla Ekrem kadar uğraşsalar üstüne gitseler bir de karşısına iyi aday koysalar paramparça olurdu. En büyük şansı Melih’ten sonrası döneme denk gelip karşısına Özhaseki Altınok gibi adaylar çıkması. Mansur CHPli belediyeler içerisinde en beceriksizi. Bir kent lokantası açamayacak kadar beceriksiz mesela ama kimse bundan bahsetmiyor nedense

• murtazagil kullanıcısına yanıt

Sen millete okuma tavsiyesi vereceğine Mansur’a çalışma tavsiyesi ver

• Diyelim arıza vermesi rezillik değil peki dünya başkenti diye insanların kafasının etini yiyen bu Mansur adlı şahıs neden insanları hızlı bir şekilde taşıyamıyor da duraklarda perişan ediyor?

x (formerly twitter)
    Gündem 7x24 (@gundem7x24) on X
    https://x.com/gundem7x24/status/1815413515580248457?s=46

• Ankara, gerçek belediyeciliği Melih Gökçek zamanında yaşadı. Mansur halen o düzenin ve yatırımların ekmeğini yiyor.

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    Melih dönemi altın çağmış zaten cok geç anladim

Konusunu acmistim mansur kanalizasyon bile yapmıyor bölge halki kendi yapiyor melih zamaninda bedava olan hizmetler artik ozel şirketlere terk edildi

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.