Yahu Melih Gökçek 'e Bülent Arınç "Ankara'yı parsel parsel sattın" demedi mi? Ben Ankara' da yaşamıyorum. Mansur 'un yaptığı işler eleştirilir eleştirilmez fakat Melih Gökçek' in yaptıkları belli. Niye Erdoğan kapı dışarı attı o zaman Gökçek 'i? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mansur Yavaş'ın bir başka rezilliği (2. sayfa)
-
-
Melihin savunulacak bir tarafı yok..
-
hırsızlık varsa mansur bey ortaya döksün kim yetimin hakkını yedi ise haram zııkkım olsun. ben adamın icraatlarını değerlendiriyorum.
-
Metroyu çok sık kullanıyoruz, öyle sürekli arıza olayı yok. Ankara trafiği her geçen gün daha kötüye gidiyor. Şehir içinde yapılacak yol, köprü vs pek kalmadı. Bir kaç kavşağa köprü yaparsanız sadece tıkanıklığı biraz öteye taşımış olursunuz. Plansız programsız betonlasmanin beklenen sonucu. Şehirde her boşluğa bina dikilirse trafiği bu hale getiririz. Bkz merkez ankara.
Batıkent rekreasyon alanına allahtan mansur yavaş rant'a döndürmedi yoksa oraya ne binalar dikilirdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 23 Temmuz 2024; 9:5:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence mansur yavaş iyi bir belediye başkanı. Chp yüzünden hpd pek laf edemese de şuan köpek sorununa laf eden tek chpli.
-
Yatsın kalksınlar insanlardaki tayyip nefretine dua etsinler. Yoksa bir halta yaramıyorlar.
-
Bu ahlaksız partizanlar böyle işte.
Diğerleri pek ortalarda yok çünkü bu tür farklı hesaplar ile giriş yaptırtıyorlar.
Gökçek zamanı yaşananları kime havale edelim? Çalışmayan yürüyen merdivenler ve bu günlerce değil aylarca çalışmadı. Raydan çıkan metro araçları, ankaray'daki arızalar, su basmalar.
Daha neleri sayalım ki.
Bu tür arızalar oluyor, olabiliyor. Dünyanın her yerinde de olabilir. Çözümü kısa sürede hallediyorlarsa sorun yok. Ama çözümü yapamazlarsa eleştirilir.
Ama bu ahlaksızlar için malzeme lazım. Rende bina'dan gelecek olan talimatlar önemli di mi len partizanlar!
-
Adam yiyordu ama çalışıyordu
Simdikiler sadece yiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hesabın ele geçirildi galiba ama +1 verdim yine de.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Demekki Mansur Reyis dinimize örfümüze uygunsuz bir şey hissetti ki kapattı metroyu. Artık cıbıl avratlar falan bindiyse ondan belki. Mansur Reyis'i destekliyoruz, din iman olmadıktan sonra kuru metro da neymiş! Hala bu halk neden Mansur'u seçti anlamadınjz! Din iman için seçtik!
Puhaaaaaaa :D
ozymandias'ın kafasına taş düşmüş herhalde...
birisi, savunduğu belediyenin muhalefette olduğunu hatırlatsın kendisine bir zahmet...
-
İstanbul bundan daha beter...
-
Kasıtlı olarak Mansur Yavaş karalama ve kötüleme konuları açılıyor dikkat ettiyseniz. Sıradan her belediyede olabilecek bir arıza üstünden bile konşu saldırın rezilliğe bakın diye konu mu olur.
İstanbul veya İmamoğlu ile ilgili konu açılamıyor. Açılan varsada kapattırılıyor dikkat ettiyseniz. Veya en kötü saçma yerlere çekip çarpıtış savunuyorlar.
-
Ankara'da yaşamayanlar bir zahmet sussun.
Gelin Ankara'nın halini görün özellikle ulaşım. Neredeyse bütün kart yükleme cihazları bozuk, herkesi gişeye yığıyorlar elli metre kuyruk insanlar işine geç kalıyor. Ödemelerde kredi kartı geçmiyor yuhh yani bugün simitçide bile kredi kartı var koskoca ABB'de yok, Ankara Allah'a emanet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 23 Temmuz 2024; 14:55:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Duyduuma göre online işleme yönlendiriyorlarmış orada da işlem ücreti alıyorlarmış. Maksat her yüklemede 3-5 lira cebe
-
Mustafa Tuna daha halkçıydı. Melih'in bazı anlamsız projeleri güya çılgın projeleri Ankaralıyı mahvetti. Mansur ise halka oynayacağım diye halkçılık işini abartıp sadaka kültürüne dönüştürdü. İkisi de benlik değil. Proje de olmalı sosyal yardım da. Bunun dengesini tutturamayan bir belediye başkanı görmek istemiyorum Ankara'da.
Şimdi Mansur'un bir derdi de yok. Zaten seçildi 4.5 yılı var. Bundan sonra hiç çalışmasa kimse niye çalışmadın diye de sormaz malum 4.5 yıl sonra bırakacak. Umrunda mı bir şeyler? Cumhurbaşkanı adayı falan da olamaz birileri boşa hayal kurmasın.
-
Sık arıza olayı yok mu? Metrolardan bir tanesinin gelip diğerinin arıza nedeniyle boş geçtiğini her gün görüyoruz. 2 metro arası Mansur döneminde özellikle yaz tarifesiyle 10 dakikayı bile görüyor. Bu bahsettiğim zaman dilimi de gece yarısı ya da sabahın çok erken saati değil bizzat öğle saatlerinde oluyor. Ben kaç tane metro gördüm arızalı olup da ışıkları kapalı geçen. Keçiören metrosunda da aynı şekilde bir metronun kenara çekilip 2 metro arasının 16 dakika olduğunu gördüm malum Keçiören metrosu 8 dakikada bir sefer yapıyor.
-
Batıkent metrosu 1997'de hizmete alındı ve 1999'daki deprem dışında hiçbir zaman böyle bir rezillik yaşanmadı. Madem Batıkent metrosu senin dediğin gibi Gökçek zamanında devamlı arızalanıyordu o zaman kanıt bekliyorum. Böyle konuşması kolay. Yıllardır Ankara'da yaşayan birisiyim ben niye 99 depreminin olduğu zaman hariç bir tane sorun hatırlamıyorum Gökçek döneminde. Hadi diyelim o da arızalanıyordu orda da size hak verelim peki yürüyen merdivenler neden Gökçek dönemine göre 10 kat fazla arızalanıyor? 1 aydır Sıhhiye metro istasyonu çıkışındaki yürüyen merdiven çalışmıyor. O kadar merdiveni çıkmak kolay mı? Merdiven ya bu merdiven aletle, ekipmanla alakası yok ama sırf beceriksizliklerinden oraları kapatıp böyle yalanlar uyduruyorlar.
-
Mansur da her politikaci gibi önce ben diyen bi tip bi cacık beklemeyin ondan
Ben en azılı muhaliftim bu forumda omg hele melihten ekstra nefret ederdim chp belediyelerinde yasadikca aslinda tum politikacilarin ayni olduğunu anladim
İstanbul'un neresi bundan beter acaba? Koskoca şehirde 3 tane metro var onlardan bir tanesini yürütemiyor adam. İstanbulla bir tutmak zaten aşırı yanlış. Raylı sistem sayısına bakıp ona göre karşılaştırma yapılmalı. Mansur Yavaş CHPli belediyeler içindeki en rezil belediye başkanıdır.
İstanbul'da 15'ten fazla metro var. Böyle bir rezilliği uzun zamandır hatırlamıyorum üstelik İstanbul'da 24 saat hizmet veriyor bazı metro hatları. Burda zaten gece 1 den sabah 6 ya kadar metro çalışmıyor buna rağmen beceriksiz belediye başkanı sıcaktan dolayı metro arıza verdi metro seferi durduruldu diyecek kadar tembel.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X