< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi run...rabbt -- 24 Temmuz 2024; 2:8:47 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Mansur Yavaş'ın bir başka rezilliği (4. sayfa)
-
-
Çocuklarım batıkent metrosunu sürekli kullanır, ben haftada bir iki defa. Arada bir ankaray kullanırız. Rezillik denilecek bir şey görmedim. O zaman bize denk gelmiyor. Elektronik gişeler sık sık bozulur, buna gıcık oluyorum. Tam şikayet yazacağım düzeliyor.
Bir belediyenin çalışıp çalışmadığını bütçesinden ve harcamalarında görebiliriz. Borcu ne, geliri ne, paralar nereye harcanmış? Yeterince geliri var ama bunu yanlış yatırımlara harcamış ya da yandaşlara bir şekilde aktaracak projeler üretmiş diyorsan, belediye kötü çalışıyordur. Borcu çoktur, fazla hareket imkanı yoktur, günü çeviriyor da olabilir.
Ben ankarada ankaralıların paralarının çarçur edilmesi yerine az öz iş yapılması taraftarıyım. Şimdilik böyle, belki ileride artık birşey yapılsın derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bak genç arkadaşım ben doğma büyüme buralıyım burada yaşadım başka yerde yaşamadım. Gökçek bu şehre güzel hizmetlerde bulundu mu?
Bence bulundu.
Ama kendisi bir hırsız bir ahlaksız mıdır, evet öyledir.
Kendisini çatır çatır aldılar mı görevden aldılar.
Geçelim; metro o dönemde Batıkent - Kızılay çalışırdı. Sonra Koru hattı geldi de ne oldu Kızılayda aktarma yapıyordu herkes. Bunlar hep gökçek döneminde oldu. Treni yolla TÖrekent-Koru arası. Yok. Çünkü vagonlar farklıydı, sistem farklıydı.
Defalarca Ankaray (hemen her gün kullanırdım bir ara) arızası yaşadım ben. Tren olduğu gibi dururdu durakta. Bekle babam bekle. Yağış olur su basar.
Hadi diyelim bunlar olabilir.
Be arkadaş; yürüyen merdivenler aylarca çalışmadı merdiven kullandı insanlar. Bana savunma o ahlaksız adamı.
99 depremi dışında sorun hatırlamıyorsan sen de bir partizansın o zaman.
Mansur başkan iyi mi iyi gidiyor ama son seçimden sonra biraz şımarıklık görmekteyim ben de. Dikimevi - Nato Yolu hafif raylı sistem için her şey hazır gibi. Eğer olursa çok iyi bir hat uzatma olacak.
Asıl önemli olan Kızılay - Esenboğa metro hattı. Onu da sizin cenah "BOZ YOPOCOĞOZ" dedi böyle ortada bıraktı.
-
Mogan'ı bilmesek...
Arkadaş oradaki ekosistemi korumaları lazım. Bir ara fauna'da ciddi sıkıntılar vardı.
Sazlıklar her yerde yok bazı yerlerde özellikle hayvanların kendilerini korudukları, yuva olarak bildikleri yerleri pek ellemiyorlar. Mogan doğal bir göl. Göksu ise yapay bir göldür. İkisi arasında farkı anla sonra konuşalım.
Mansur'un insanlara yardım etmesi neden sizi rahatsız ediyor. İhtiyaç sahiplerine yardım etti etmeye de devam ediyor. Bu insanlar ne yapsınlar peki? Durumları yok. Belediyeler yurtdışında yiyecek verdiğinden evsizlere "Owwww bravo" demesini biliyorsunuz.
İhtiyaç sahibini bu hallere düşürenler utansın bence.
Koskoca devlet insanları bu hale getirmeden sistemini değiştirsin belediye de gidip işlerine odaklansın daha fazla. Ki yapıyor da. Bazı işleri de engellemek için CB CBB izin vermemekte yatırım programına koymamakta. Belediye ne yapsın. Yatırım programında olmayan işin ihalesine çıkamaz ki kanuni olarak.
-
Seni akgençliğe üye yapacaz murtaza
-
Bizlerde milyarlarca borç yapıp ama hizmet yaptı tipde adam lazım. Mansur gibi borcu sıfırlayıp , kesesine göre hizmet yapan adamlar sevilmez. Milyarları çaksın ama park yapsın , bahhçe yapsın tipler daha çok sevilir. Ben hükümetin başına geçsem ilk yapacağım belediye bütçesinin üstünde yıllık borçlanmaya izin vermem. Başkanlarıda borca kefil koyarım. Ne aldıysa en kötü aynı oranda bırakmalı. Bak bakalım rant nasıl azalıyor.
-
Ankara'da ulaşım 21 TL oldu, öğrenci 10.50 TL oldu
Bravo Mansur Yavaş yine klas hareket yaptı
Aynen öyle, hiç borç ödemeyip trilyonlarca lira, belediyeyi borca soksun, onu da hazineye yıkıp tüm millete ödetsin, sonra 5 liralık işi 10'a yaptırmış, gereksiz bir ton para harcamış hiç önemli değil.
Şimdi de %40 zam yapmış beceriksiz Mansur. Konya'da 13 Bursa'da 12 lira olan tam bilet fiyatı 1 Ağustos itibariyle Ankara'da 21 lira oldu. Adamın her yılı başka bir rezillikle geçiyor. Gelsenize Mansurcular bunu da savunun. Mazota %40 zam mı geldi? Ankara'da otobüsler CNG ve elektrikle çalışırken birden tam bileti 15'ten 21 lira yapmanın dolmuşları 17'den 25 yapmanın öğrenci kartını 7.5 tan 10.5 yapmanın mantığını açıklayın?
İstanbul ve İzmir'de bile böyle pahalı toplu taşıma ücreti yok. Beceriksizi savunanlar buraya bekleniyorsunuz.
Durun daha aktarma ücretleri açıklanmadı onları da yavaş yavaş açıklarlar. Mustafa Tuna zamanında aktarmaya ücret alınmıyordu Ankara gibi toplu taşıması rezalet olan yerde aktarmaya ücret almayı başlatıp bunu fahiş fiyatlara çeken adamdır Mansur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 24 Temmuz 2024; 18:0:26 > -
İhtiyaç sahiplerine yardım etmek belediyecilik değildir. Ankara halkının tümüne yardım etmek belediyeciliktir. Sen zenginden alıp fakire verirsen bu belediyecilik olmaz insanlara 2000 lira et süt vs yardımı yapacağına tam bilet fiyatını 21 lira yapmak yerine 15 lirada tutsa aylık 200 lira burdan fakire kar olarak gelir yine su fiyatlarını uçurmasa aylık 300-400 lira da burdan gelir başkent marketlerde fiyatları biraz daha düşük tutsa bir o kadar da bu kadar gelir vs 2000 liranın 1000 lirası böyle hizmetlerle çıkar ki daha ne çok hizmet var. Bu 2000 lira hem fakirin eline belediye hizmetlerinden kalır hem de zengin veya orta kesim Ankaralı da bu hizmetlerden yararlanır. Gerçekten sosyal belediyecilik ne onu bile bilmiyorsunuz. Sosyal belediyecilikte bir kesime yardım yoktur her kesime vardır.
Zamanında size öğretilen halkçılık ilkesini bile yanlış öğrenmişsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 24 Temmuz 2024; 18:3:28 > -
Borcu sıfırlayan adam EGO'ya zam üstüne zam yapıyor şu borcu sıfırlama masalını insanlara anlatsanıza bir nasıl sıfırlamış? Borç sıfırlayan adam gerekli sistemi kurup en çok zam yapan belediye başkanı olmaz. Sırf yine ÖHO lara yaranabilmek adına zam yaptı geçen toplantıları vardı. Ankara'yı bilmeyip bu kadar sallamak kolay.
Ayrıca borcu sıfırladığını düşündüğün adam neden konserlere para gömüyor? Neden onun kanatları altında çalışan kurumlar zam yaparken devamlı ağlıyorlar, sızlanıyorlar? Mansur'un borcu sıfırladığı falan yok. Keriz silkelemeyi iyi biliyor.
-
Senden 10 kat fazla metro kullanmışımdır genç olduğumu hiç sanmıyorum. Sen bizzat OSB-Koru metrosunu direkt kullanırken ben zamanında Keçiören metrosuyla beraber aktarma yapıp 2 metroyu da deneyimleyen biriydim bu konuda bana akıl vermeni istemiyorum.
Melih Gökçek'in hizmetleri, ahlaksız ya da hırsız olması beni ilgilendirmiyor çünkü ben her belediye başkanını eleştirebilen kesimim sen bunu Akplilere anlat ya da tersini yapan Chplilere anlat takım tutar gibi parti tutma işinden dolayı ders verilecek kişi de ben değilim. Malum bir kesim 25 yıl diyor öteki kesim 6 yıl. Ben ikisini de eleştirdiğim için mesajının ilk kısmını tamamen geçiyorum. Bana x , y , z önemli değil hepsini eleştiriyorum çünkü şu anda görevde kim varsa da onu eleştireceğim.
Görevden aldılar diye hizmet yapmamış mı oldu Melih? Mansur'dan daha fazla hizmet yaptı. Hırsız vs o kısmı eleştiriyorsun da Mansurla neden kıyaslamıyorsun? Kaç yıl önce şu arıza yaşadım bu arıza yaşadım diyorsun iyi o zaman 20 yıl öncesinin kafasıyla yönetilelim. Teknoloji çağındayız alooo uyandıralım seni. Artık 20 yıl öncesinin imkansızlıkları yok çok daha geniş imkanlar var. Mansur 20 yıl öncesinin sorunlarını birebir yaşıyorsa 20 yıl öncesinin yönetiminden 100 kat daha fazla eleştirilecek. Algı çalışmasını öyle güzel yapıyorsunuz ki benim bunlara karnım tok. 20 yıl önce Türkiye'de bile hat olarak çalışan 2-3 metrodan birisiydi Batıkent metrosu o zamanlarda arıza olsun değil mi? Şu anda 2024'teyiz. Raylı sistemin olmadığı şehir sayısı %40 falan. Durum bu haldeyken 20 yıl öncesinin arızaları aynı sayıda yaşanıyorsa Mansur az bile eleştiriliyor.
99 depremi dışında evet bir arıza hatırlamıyorum. Sen hatırlıyorsan yazsana burda o kadar konuşup tek bir örnek verememişsin. Ben beceriksiz Mansurla ilgili 20 tane örnek bile verebilirim. 20 tane örnek veririm ki 15 tanesi OSB hattı zaten. Sen 58 km söz ne oldu onun hesabını ver önce. Buhar mı oldu? 58 kmnin kaç kilometresi Esenboğa hattıydı da burda laga luga yapıyorsun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 25 Temmuz 2024; 16:35:33 >
-
Hani Ankara'nın bütçesi kendine yeterdi? Hani hafriyat gelirleri ve diğer gelirleri eksiksiz toplarlarsa Ankara'nın bütçesi kendisine yeter ve artar da her şey yapılırdı hani geldiği ilk senesinde borçları sıfırlayıp sonrasında da hizmet yapmaya başlayacaktı? Biz bu lafları Mansur'dan duymadık mı? Şimdi burda manasızca Mansur savunmayın bana.
En basit soruya cevap vermeni bekliyorum. Yıl 2012-2013 ken Ankara'da toplu taşıma ücreti 2,75 ti İstanbul'da 3.50 ydi şimdi neden İstanbul'da zamsız hali 14 lira olan tam bilet varken Ankara'da 21 lira oldu? Cevabı sen veremezsin ama ben vereyim. Mansur Yavaş Ankara'nın bütçesini çar çur ediyor. Ankaralının vergisini saçma sapan şekilde kullanıyor. Konserlere, bir şeyler dağıtmaya harcıyor. Taksicilere saçma sapan bir şekilde veriyor. Daha bunun gibi çok örnek sayarım sana.
İZMİR'İN TATİL BELDELERİNDE ÇEŞME'DE VEYA MUĞLA'NIN BODRUM'UNDA MARMARİS'İNDE ŞU ÜCRETLER YOK. TATİL BELDELERİNDEN FAZLA TAM BİLET FİYATI VAR HALA MANSUR'U SAVUNMA PEŞİNDESİNİZ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 24 Temmuz 2024; 18:20:12 >
-
Evet ideolojinize göre metroların arızalı geçmesi size göre rezillik değil ama bana göre rezillik. 24 saat ulaşımın kaldırılması sana göre rezillik değil bana göre rezillik. Aktarma ücretlerinin fahiş fiyatlara çıkması sana göre rezillik değil bana göre rezillik. Ankara'nın ulaşımının gelişmemesi 1 metre yeni metro yapılmaması sana göre rezillik değil bana göre rezillik. Kioskların istisnasız %90 ının bozuk olması sana göre rezillik değil bana göre rezillik. İnternetten ulaşım kartlarına para yüklerken komisyon kesilmesi sana göre rezillik değil bana göre rezillik.
Sana göre rezillik olabilmesi için daha Mansur'un kaç tane rezilliğini sayayım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 24 Temmuz 2024; 18:26:33 > -
mansur başkan en iyisi
-
yavaş yap denk getirirsin belki..
-
Sen istiyorsun ki İ.Melih gibi milleti çağırıp çağırıp iş yaptırsın ve yandaşı zengin etsin.
Yağdırsın paraları ve sıfır sıkıntı bir şey bozuldumu yenisi alınsın hiç tamir edilmesin.
İ.Melih ve herkes cebi doldursun, Belediye bütçesi soyulsun ama paşam hiç arızaya denk gelmesin.
Tren mi bozuldu? Yenisini al, Yürüyen merdiven mi bozuldu? Sök yenisini yaptır..
O övdüğün İ.Melih'den kalan sistem işte ne güzel?
AKP'nin hizmet anlayışı bu işte, İcraat ve hizmet yaptım de kol gibi geçir ve yandaşı zengin et.
-
İhtiyaç sahiplerine yardım etmek Belediye Kanunu'nda var, belediye zaten ihtiyaç sahiplerine yardım etmek zorunda, yardım etmiyorsa suç işlemiş olur.
Ankara'da ulaşıma zam bardağı taşıran son damla artık, hiçbir belediye zam yapmazken ABB ulaşıma zam yapmak için çırpınıyor resmen, Ankara bu kadar kötü yönetilmeyi hak etmiyor, hem 21 TL para veriyoruz hem de yolda kalırım diye de endişe ediyoruz.
Sadece ulaşım mı, eskiden kepekli halk ekmek ile normal fırındaki kepekli ekmek arasında yarı yarıya fark vardı, şimdi halk ekmek ile normal fırındaki ekmek fiyatı aynı.
Bir 5 sene daha bu adamı nasıl çekeceğiz bilemiyorum.
Allah Ankaralı'lara sabır versin, yok mu şunun erken seçimi??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 24 Temmuz 2024; 19:34:17 >
Bırakın idrar yarıştırmayı bak TİP Tunceli başkanı ulaşımı ücretsiz yaptı yıllardır Tunceli ulaşıma ücret ödemiyor, adam tarım yapıyor çok ucuza halka meyve sebze veriyor, yeter artık birileri Ankara'yı bu Mansur Yavaş denen sosyal medya algılarıyla şehir yöneten şu iş bilmez adamdan kurtarsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 24 Temmuz 2024; 19:45:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X