Hakan yavaş ciğerimi söktün sjsjsjsjjs |
Mansur Yavaş'ın bir başka rezilliği (6. sayfa)
-
-
Mesajin rasyonellikten çıktı, tribünlere oynamaya gerek yok. Avrupa kadar zengin değiliz, bazı yerlerden kısmak zorundayız. 1 kişi için ben de olsam hat çalıştırmam. İsraftır bana göre. Bunu geçmişte başkası da yaptı, eleştiren oldu, o zaman da aynı fikirdeydim. Kamunun amacı kar değildir ama bu da parayı marjinal faydası düşük hizmetlere sacabilir demek değildir. Para hepimizin sonuçta.
Belediye sanat, kültür ve eğlenceler için ayrılan bütçesi vardır. Bu tercihtir. Beğenmiyor olabilirsin, beğenen de çıkabilir. Ekonomik durumu iyi olmayan bir aile düşün, bu aile eğlenceye hic para harcamaz mı? Elbette an olur, bir yerlere gider, yer içer. Belediye yaptığı zaman rezillik değildir bu.
Yukarıdaki mesajında da borçla ilgili dalga geçmişsin. Sanki bütün borçları mansur yapmış gibi. Bir de mansur borçların tamamını ödedi, sıfırladı diyen mi oldu? Ama belediye ciddi miktarda borç ve faiz ödedi. Gökçek gibi, borç karayalcin dönemine ait demedi.
Bir belediye imkanı varsa neden metro yapmak istemesin? Bunun yasal sürecini, mevzuatını vs bilen objektif birisi varsa yazsın, biz de öğrenelim.
Sen biraz fazla dolu ve taraflı gibisin, mesajlarından gördüğüm kadarıyla. Ben bu kadar takmıyorum meseleyi. Bugün oy veririm, yarın vermem. Başkası çıkar ikna eder, ona veririm. Şahsi meselem değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ağızlarında sürekli 5'li çete 5'li çete lafı var. 5'li çete diye diye 6 yıldır yatıyor adamlar..
Ne güzel çeteymiş ya bunlar Ankara'yı demir ağlarla örmüşler Koru metrosu Keçiören metrosu Gar metrosu hepsini bu 5'li çete! dedikleri adamlar yapmış bi 5'li çete kadar olamadınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mansur a o lafı söyleyen kendisi öyledir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar sıradan vatandaş değilsiniz kesinlikle siyasetin içinde, teşkilatlardan birisiniz.
Bakıyorum da her boku biliyorsunuz yeminle.
Yapılmayan şeyler varsa gidin belediyeye şikayet dilekçesi verin.
Alışmışsınız halkın parasını ezenlere onu isterük bunu isterük..
-
Tabi teşkilattayım o yüzden miadı dolmuş Ak Parti yazıyorum her konuya değil mi ?
Yapılmayan şeyler için gidip belediyeye şikayet dilekçesi verecekmişimmm ..tabi buraya yazmak yasssagg buraya yazma sus ABB'de kredi kartı geçmediğini buraya yazma herkes bilmesin Mansur 'un karizma zedelenmesin..
Sen Ankara'da yaşıyor musun kardeş de buraya gelip Mansur güzelliyorsun şu konuda Mansur güzelleyen kaç kişi Ankara'da yaşıyor merak ettim ben, iki kişi yaşıyorsa eşeğimm..
İstanbul'da da ulaşıma zam gelmiş 20 TL olmuş.
Yine en pahalı il Mansur Yavaş yönetimindeki Ankara, Mansur Yavaş yine liderliği kimseye bırakmamış helal olsun.
Metroda şans eseri çalışan bir kart dolum cihazına denk gelirseniz cihazlar 100 TL ve 200 TL'lik banknotları almıyor.
50 ve 20 TL'lik banknotları alıyor, cebinizde 100 veya 200 TL varsa ya açık olan tek gişeden seksen kişilikte kuyruğa gireceksiniz ya da dışarı çıkıp ATM'den 50 veya 20 TL çekip geri geleceksiniz çünkü gişelerde kredi kartı geçmiyor.
Ankara'da yaşamak gerçekten eziyet, Mansur Yavaş gerçekten köy yönetecek adam değil.
Evet her şeyi biliriz çünkü sosyal medyadan, uzaktan Mansur'u savunan ideolojik saplantılı kişilerden değiliz bizzat Ankara'da yaşıyoruz. Senin gibi yarım yamalak bültenleri takip edip yorum yapmıyoruz. Mansur'u savunmak için olayı şahsileştirme. Bu beceriksiz belediye başkanını icraatleri varsa savunabiliyorsan savun savunamıyorsan da caz yapma. Sanki şikayet dilekçesi verilince çözülecek gibi de konuşma. İcraat yapmayan adam şikayet dilekçesiyle mi yapacak?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 26 Temmuz 2024; 2:30:49 > -
Rasyonellikten uzakmışız bak bak neyi savunduğu belli değil. Avrupa kadar zengin değilsek konser için sanatçılara para saçmayacak, aile planlaması olaylarına karışmayacak. Kamu hizmetlerini vermeye odaklanacak saçma sapan sadaka kültürünü bırakacak. Haddi olmayan işlere girişmeyecek. Emeklilere hükümet bile yardım yapmamışken popülizm yapıp vergilerden vermeyecek. Sosyal medyada PR'ını yaptırması için troll tutmayacak kaç tane Mansur Yavaş'ın en ufak sadakasını 100 lerce tweet atan troll hesabı var. Aynı konudan Melih'i eleştirmeyi biliyordu ama.
İlk paragrafında başka ikinci paragrafında başka konuşmayı bırak. Hem Avrupa kadar zengin değiliz deyip hem de Mansur öncesi yapılmayan konser mevzularını normalleştirip sanat, kültür, eğlence için ayrılan bütçesi var demeyi bırak. Samimi ve dürüst ol. Belediye bunu yaptığı için %40 zam geliyor. İstanbul'un 3 katı oranında zam geliyor. Bırak popülizmi. Mansur'un bir yerlere para dağıtması yüzünden en çok zam Ankara'ya geliyor.
Madem Melih gibi borç başka döneme ait demedi neden Ankapark konusunda yıllardır ağladı suçu Melih'e attı? Sen bana şu Ankapark mevzusunu da açıklasana Ankapark'ı belediyeye geçireli 2 yıl olmuş nerde Ankapark? Bırakın bu kör fanatikliği. Mansur beceriksizinin yaptığı tek icraat yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 26 Temmuz 2024; 2:31:47 >
-
ankarada kredi kartı ile biniliyor otobüslerin cihazları değiştirildi sene başında sanırım.
-
Çok vizyonlu bir başkan değil kendisi eski tip belediye başkanı bi 20 yıl önce olsaydı okeydide şuan için bence geri kaldı.
İstanbulda adamlar uygulama yapmış tc kimliğinle kayıt oluyorsun öğrenci olduğun belli direkt paranı yükleyip qr ile ödeyip geçiyorsun
Ankara öğrenci belgeni alacanda sıraya girecende boş boş uğraşlar qr yap geç işte öğrenci adamın öğrenci olduğu belli zaten yükler basar geçeriz.
Birde ankarada metro yetersiz ağların genişlemesi lazım bu aşamada en azından temelliye kadar gitmesi lazım
Ve işin en saçma noktasıda Yht ye gideceksen keçiören metrosuna binmen lazım şimdi yht ile ankaraya gelen adam ne bilsin keçiören metrosuna binip gitmesi gerektiğini bi zahmet bi tabela yönlendirme yapın şuna.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir belediye başkanının iyi çalışmadığı fikriyle bu kadar öfke ve nefret dolan birinin beni kör fanatik olarak nitelendirmesi çok garip. Bütün mesajlarında anormal bir ön yargı ve kızgınlık var. Bu da sağlıklı iletişim kurulmasına mani oluyor.
Benim neyi savunduğum hep bellidir. Eldeki imkanlar doğrultusunda belediye hizmetlerinin en az aksaklikla verilmesi. Ama gece yarısı boş boş giden otobüs seferleri buna dahil değil benim için. Konserleri sorarsan, elma ile armudu karıştırma derim. Konser bir hizmettir, abartılmadığı sürece sorun yok.
Kısmen sana katıldığım hususlar var, mesela sosyal yardımları ben de abarttığını çok daha önce de belirttim. Bazı aksaklıklara da katıldım. Ama senin yazdığın gibi rezalet durum göremiyorum.
Sen görüyorsan oy vermezsin. Benim kararım seçime zamanı şartlara göre belli olur. Sadık bir seçmen olmadım hiçbir zaman. Burada çoğunluk bir yol tutturmuş gidiyor, eğri de olsa yanlış da olsa sapmıyor, beni onlarla karıştırma.
-
Haklı olduğu yanlar var da oturduğu yerden dövünüp duruyor.
-
Saçma argümanlarına devam etmişsin çok komik. İnsanların yılları gidiyor burda en önemli şey ömür ömür. Rahat bir yaşamı herkes hak ediyor. Para pul değil anlayın bunu artık. Elbette en ağır eleştiriyi, kini hak edecek adam akıllı çalışmayınca. O oyları sen vermiyorsun o şehirde yaşayan insanlar veriyor. Şu 3. satıra kadar yazdığın şeylerin hiçbirini yapmaması kaç sayfadır anlatılırken hala bir de gece yarısı boş boş giden otobüsler demişsin. İyi o zaman gece yarısı otobüs koymasın şehirde gece hayatı olmasın herkes koyun gibi akşam 11'de evine gitsin başkente yakışmayacak bir şehir olsun taksi çetesi cirit atsın sonra da gel saçma sapan argümanlarla Mansur'u savun. Gece yarısı o otobüsü de koyacak o şehirde gece hayatını da canlandıracak gerekirse ulaşımı da sübvanse edecek belediyeden yatırım yapıp şehri de kalkındıracak bunların hepsini yapacak.
Hala ekonomist kafasıyla yaklaşıyorsun belediye hizmetlerine. KAMU HİZMETLERİNDEN KAR YAPILMAZ, KAMU YARARI VARKEN MALİYET DÜŞÜNÜLMEZ.
Şehri düzgün yönetseydi insanlara saçma sapan çorba, limonata, aşure ya da emeklilere oy kaygısıyla para dağıtmasaydı bu şehrin kaynakları yeterdi. Ama kendisi ciddi bir beceriksiz olduğu için hem birçok sözünü gerçekleştiremedi hem de şehri borca soktu. SGK konusunda da hala eski döneme suç atıyor. 6 yıldır bir tane adam akıllı hizmeti yok.
Ben sadık bir seçmen olduğumu söylemedim burada. Sadece Turgut'tan dolayı mecbur oy verdim bu adama ki hayal kırıklığına uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Her şeyi geçtim artık mağdur edebiyatı yapmasından da bıktım Melih'i örnek vererek. Devamlı eskiye dönen eskiyi konuşan adamın hizmet yapacağı da yoktur vizyonu da yoktur. Sahiden bir Ankapark vardı ne oldu oraya o konuyla ilgili hala bu başlıktaki hiçkimseden cevap alamadım. 2 yıldır belediyede olan oraya ne yapılacağına dair anket açılan Ankapark'a ne oldu?
-
Dövünüp durduğumu nerden biliyorsun Mansur'a gerekli her şeyi en ağırından söyledim zaten her platformdan. İstifa etmesini bile söyledim. Ankara'da belediye başkanlığını bıraktığında şehrin yarısından çoğu hatta %80 i kendisinden nefret ediyor olacak Melihle beraber en kötü belediye başkanı olarak anılacak.
-
2 sene önceki mesajını da gördüm tesadüfen Mansur ile ilgili. Bayağı takıntı yapmışsın. Bazı konular sana saçma gelir bana gelmez. Biraz üslubuna dikkat etmeni rica edeceğim. Aynı düşünmek zorunda değiliz. Ben ekonomistim. Kamu kar etsin demiyorum ama az zarar etsin, ya da seçici olsun zarar edeceği konularda diyorum. Zaten kar etme imkanı yok. Aynı şeyleri tekrar konuşmayalım. Turşu suyu limonla mı olur sirkeyle mi olur tartışmasına döndü. Ankara gece hayatı meşhur bir şehir değil. Gece çıkanlar da zaten otobüs kullanmaz. Tuhaf bir yerden girmişsin. Şu an ankaranın önceliği sence cansız gece yaşantısı mı? Belki ileride bu konu düşünülür.
Melih 20 sene karayalcinı unutmadı ama mansurun Gökçek'e konuştuğunu pek duymuyorum, mağdur edebiyatı yaptığını da. Kişisel polemiklere giren biri de değil.
Ankapark yapılmadan önce bunun bir israf olacağı söylendi defalarca. Televizyon programlarını bulabilirsin belki. Bu büyüklükte bir yatırım İstanbula, antalyaya belki İzmire olur ama ankaraya olmaz dendi. Buranın nüfus yapısı uygun değildi ama dinlenmedi. Neyse orayı rekreasyon alanı yapacaklar duyduğuma göre ve bence güzel bir tercih olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X