Şimdi Ara

Mansur Yavaş : 'Ön Seçimde Aday Olmayacağım'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonunda beklenen açıklama geldi ekrem bey mansur yavaşı çiğ çiğ yedi. Asıl soru şu chpyi ve mansuru hala milliyetçi zanneden seçmenler bu 2028 seçim sürecinde hangi taklaları atacak.

• Mansur Yavaş kendisine kurulan oyunu güzel bozdu...

Hadi ben ÖN SEÇİME adam değilim kendiniz çalın kendiniz oynayın dedi çekild kenara.

Farkındaysanız Ön seçime aday değilim dedi Cumhurbaşkanlığına aday değilim DEMEDİ.

Ve fasulyeden yapılacak üstüne İmamoğlunun tek aday olarak gireceği bir parti içerisi seçimin hiç bir anlamı kalmadı artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 10 Şubat 2025; 19:28:58 >
  • Ortada seçim yok birşey yok. Aday belirlemenin anlamadı da yok. Zaten bi yandan troller bi yandan birileri bekliyor hangisi olacaksa yüklenelim itibarsızlaştıralım diye. Ne özelden nede imamoğludan bir cacık olmaz.

• Ben mesajlarimda dememis miydim hep? Mansur Yavas secmenini 2 dakikada satar, benim aday olmam dogru olmaz der diye? Muharrem Ince'yi bu insanlar icin linc ettiniz iste gorun! O gece nerdeydin dediginiz Muharrem'i linc etmek yerine, sorun bakalim, bunca yildir Mansur nerdeymis?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 10 Şubat 2025; 20:33:47 >
  • Erken sevinmeyin CHP ile anlaşmalı şekilde 100.000 imza toplayıp ikinci aday olacak. CHP iki adayla seçime gidecek.

• iamburak kullanıcısına yanıt

Hee ya %25 chp + %9 Dem parti seçmenide hemen mansur yavaşa oy verecek . akp mphdende alacağı maksimum %10 birde chp skandallarına sessiz kalmaya devam edersede işi zor. Hadi diyelim aday oldu ülkeyi kimlerle yöneteceğinde açıklayacak mı ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRNamıkKemal -- 11 Şubat 2025; 22:52:4 >
  • Olay basit.
    Ekrem chp nin adayı olur.
    Mansur bey halkın adayı olur.

Biri her ne kadar itici ve sıfır kültürlü olsa da chp seçmeni asla sağ kökenli adaya oy vermez.
    İzmir örnekleri ortada.
    Mansur bey deli mi kendini malzeme yapsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 12 Şubat 2025; 7:40:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.