< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mansur Yavaş : Sığınmacıları Türk Toplumuna entegre etmekten başka çaremiz yoktur! (2. sayfa)
-
-
Anlayacaklar bir iki tanesi uyandı diğerlerinide uyandıracağız artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Erdoğan taktiğini kullanıyorlar. Muhalefet gerçekten akıllanmış.
Köprüyü geçene kadar bu söylemler çok olacaktır.
Mansur yanlış yolda millet zaten bıkmış bu ortadoğululardan sen yok çocuklara bakıyoruz yok bilmem ne.Zamanı gelince herkes memleketine gidecek demenin neresi zor.
-
Yahu demiş zaten mesele tam o.
Adamın Suriye'ye uğurlayacağız dediği kısmı yayınlamayıp kaldıkları sürece yapılacaklar kısmını yayınlamışlar.
Atlamayın Allah rızası için ya.
Videonun tamamını atar mısın?
-
Tamam da 30 bin suriyeliye bakmak onun görevi değil. BM var Avrupa var , hükümet var Mansur Yavaş in tek görevi Ankara halkına hizmet etmektir. Halkın parasını suriyeliye yedirmek değil.quote:
Orijinalden alıntı: amadeus99Yahu demiş zaten mesele tam o.
Adamın Suriye'ye uğurlayacağız dediği kısmı yayınlamayıp kaldıkları sürece yapılacaklar kısmını yayınlamışlar.
Atlamayın Allah rızası için ya.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yahu amedus alemsin soylese ne olur zamanı gelince gideceklerini rte de söylüyor zaten farkı ne ? 6 ok kırmızı parti logolu olmasımı.
zamanı gelince gidecekler olayı suriyede çicekler açıcak refah iş barış aşk patlıycak ülkede ,bunlarda kendi istekleriyle güle oynaya gidecekler yani kırmızı kar yağdığında, çakma akp oluyorsunuz giderek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Temmuz 2021; 21:40:24 > -
Videonun değil söylediklerinin tamamı diğer başlıkta demeç olarak var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 28 Temmuz 2021; 20:34:7 >
Mansur da bitti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bak Kerim. AKP baştayken Suriyeliler asla vatanlarını geri dönemez. Aslında AKP belirli bir kısmının dönmelerini ister. Fakat Suriye'deki savaş kaybedildi. Suriye 'ye büyük ölçüde Esad hakim. Türkiye Suriye' den çıkmadığı sürece bu savaş bitmez ve Suriyeliler de vatanlarına geri dönemez.
Muhalefet Esad ile anlaşırsa savaş sona erer ve Suriyelilerin - gerçekçi oluyorum bir kısmı - ülkelerine geri döner. Fakat tek koşul Erdoğan'ı gitmesidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 28 Temmuz 2021; 20:36:1 >
he türkiye çıksın abd dk da diksin sana kürdistanı orada oldu, o bolge ypg nin oldu ne esadı bizdeki suriyelileri kıtır kıtır keserler ypgliler orda zaten usa menşei silahlarla.
abd rusyayada birşey soyleseydin keşke ama nerdeee.
suriyeden çıkan yönetim besleme haindir zaten net.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Temmuz 2021; 20:43:43 > -
O bölge Suriye 'nin toprağı. El mecbur çıkacağız. Ypg' te gelirsek. Biz Esad ile anlaşırsak Ypg diye bir örgürit kalır mı? Ypg de işgalci orada.
Yeni yönetim Esad ile anlaşmalı. Ypg ya silah bırakır ya da Suriye ordusuna katılır. ABD neyse ama Rusya 'yı bölgeden - haşa- Allah çıkaramaz. Biraz mantıklı konuş.
quote:
Orijinalden alıntı: Hopdediks-DediğimdediksO bölge Suriye 'nin toprağı. El mecbur çıkacağız. Ypg' te gelirsek. Biz Esad ile anlaşırsak Ypg diye bir örgürit kalır mı? Ypg de işgalci orada.
Yeni yönetim Esad ile anlaşmalı. Ypg ya silah bırakır ya da Suriye ordusuna katılır. ABD neyse ama Rusya 'yı bölgeden - haşa- Allah çıkaramaz. Biraz mantıklı konuş.
abd rusya ypg pkk çıkmasın ama Türkiye çıksın işi yok mixer ülke, suçlu Türkiye diyon yani waooovv vatanseverliğine hayran oldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Temmuz 2021; 20:52:49 > -
mansur mültecileri sen kendi bahçene entegre et.hatta bir mahalle kur birlikte yaşayın
-
Ben diyeceğimi dedim sen anlayacağını anladın. Hiçbir vatansever askerlerini gereksiz yere ölüme göndermez. Ypg nin büyümesi de Suriye'deki iç savaş da bölgenin darmadağın olması da senin destek verdiğin hükümetin suçu. Onun bedelini biz ödüyoruz. O bölgeden el mecbur çıkılacak. Başka türlü huzur olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Hopdediks-DediğimdediksBen diyeceğimi dedim sen anlayacağını anladın. Hiçbir vatansever askerlerini gereksiz yere ölüme göndermez. Ypg nin büyümesi de Suriye'deki iç savaş da bölgenin darmadağın olması da senin destek verdiğin hükümetin suçu. Onun bedelini biz ödüyoruz. O bölgeden el mecbur çıkılacak. Başka türlü huzur olmaz.
bu ülke 1000+ yıldır şehit kanlarıyla ayakta şehitlerimiz olmasa bu ülkeyi çoktan parça pincik ederlerdi,abd nin 1.nolu planı free kürdistan ken oyle uzaktan minnoş minnoş bakıp abim abd nato doğrusunu bilir,ben bilmem beyim bilir modu olmaz yapanda suriyeden çıkanda katıksız haindir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Temmuz 2021; 21:1:11 > -
KERO ya niye cevap veriliyor bazı insanlar hakikatten anlamıyor.
Çoğu kişi öğrendi arada maalesef halen daha atlayanlar oluyor.
Kero daha iki gün önceye kdar AKP'nin suriyeliler gidemez söylemlerine katılıyordu. Şimdi CHP'li başkanların entegre lafını eleştiriyor. Böyle bir dama niye laf anlatmaya çalışılıyor?
-
Mansur abi çok mantıklı bir açıklama yapmış. Engelleyecek gücümüz yok. En hayırlı iş yapabileceğimiz entegre etmek. Bu adama bu konuda kızmaya hakkınız yok
Kerimcem temsili
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 28 Temmuz 2021; 21:15:5 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X