Sadece Chp mi Forumda Akp'li, Chp'li, Hdp'li bile ilan edildim. Deva partili saadetli bile dediler. Kılıçdaroğlu'nun politikası doğru dedim demedikleri kalmadı. İnce'nin diploma muhabbeti yapması çok büyük hata zaten Erdoğan'ın diploması var yoksada muhabbeti Akp seçmenini aşağılıyor edim Ak troll dediler. Çok kısaca akp iktidarının mutlaka gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Zira çocuklar mutlu ve düzgün bir ülkede yaşamalı bu da ilk adım. Ülkemin seneler içinde nasıl eridiğini nasıl diğer ülkelerin arkasında kaldığını gördüm Yoksa ben zaten yarı yarıya yurtdışında yaşayan biriyim. Gider tam zamanlı yaşarım. Neyse baktım forumda da sürekli özellikle chp iyi parti ve iki belediye başkanı hakkında yalan haber yapıyorlar bende doğrusunu yazmaya başladım. Millette araştırma huyu yoktu onu edindiler, bir süre sonra o kadar çok yalanlarını yüzlerine vurdumki forumda alay konusu oldular. Başkalarıda araştırıp yazmaya başladı.
E bu durumda eşitleme yapmak zorunda olduklarından sürekli saldırırlar artı yalanı ortaya çıkarsan bile içinde görülürsün alışığım. Boş verin Ha merak ediyoranız İyi parti seçmeniyim arada fazla liberal kaçsamda. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 29 Temmuz 2021; 22:10:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mansur Yavaş : Sığınmacıları Türk Toplumuna entegre etmekten başka çaremiz yoktur! (5. sayfa)
-
-
..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Ağustos 2021; 22:5:40 > -
ya zaten pek tartışmalarada girmiyorum. işim var gücüm var. bazı insanlarla araştırmaya uğraşırsın ve harcadığın zamana helal olsun bile dersin ama bazıları için de selam vermeye bile değmez.
ya araştırmayı bırak düşünme yetileride yok bu forumdakilerin.
aslında yazılacak çok şey varda uzar gider.
-
yeminlen bu suriye afgan seviciler iyice sıktı,sizde bu tiplerden sıkılmadınızmı..
ulan sincaplar mülteci almak mantıklı olsa idi avrupa alırdı.bulgar bile istemiyor.
yunan siviller bile mültecilere iş vs ekmek satmıyor gördüklerinide polise ihbar ediyorlar(milliyetçilik budur)
mültecileri senden akıllı kat kat akıllı zekalı ülkeler bile istemiyorken sen kıt kanaat geçinen ülkene mülteci sokuyorsun ve bununla övünüyorsun.
hayır yani üretim yapamayan dışa bagımlı olan ülke olarak dünyada bir tek senmi akıllısın
yada ne yapmak istiyorsunuz .ülkeyii yıkıp ülkeyi suriye gibi bir yermi yapmak istiyorsunuz.
ormanlarda yanıyor tam çöl bedevilerine arazi şartları saglanıyor sizde çöl bedevileri ile nargile tüttürüp göbeginizi kaşırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 29 Temmuz 2021; 22:50:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kerimcem2023 den sonra allah ömür verirse burdayım beklerim bunlar daha iyi günlerin @Romanitas
Alıntıları Gösterdünya çöküyor diye tekrar akp mi oy verelim bro ne istiyon onu da söylesen mehdi gelince akpye torpil falan mı yapacak
-
quote:
Orijinalden alıntı: Oğuzhan/dünya çöküyor diye tekrar akp mi oy verelim bro ne istiyon onu da söylesen mehdi gelince akpye torpil falan mı yapacak
Alıntıları Gösteryok demokrasilerin pek önemi kalmıycak,yanında büyük savaşda patlayabilir ama ondan çok emin değilim çoğumuz ölüceği için akp chp nin bir değeri yok derdin canın ve karnını doyurmak olucak.
2022 sonu gibi büyük buhranın başlangıcını bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Ağustos 2021; 20:20:38 >
-
aşılar artık piyasaya sürüldü artık.
endüstri 4.0 ın yaygınlaşmasıyla iş gücü azalıp 10 yıl sonra büyük buhran ben de bekliyorum
ama o büyük buhran 2022 de değil. en erken 2025 de.en geç 2030 da
-
2 ayda bir update sürümü çıkan virus içinmi,aşı seni sonsuza kadar korumuyor sadece 6-8 ay,çoğu insannın kendini aşı manyağı yapçağını sanmıyorum.
rakamlar çoğu ülkede berbat gidiyor.
2022 başlangıc noktası bekliyorum tam hard sert kavuran zamanı beklentim benimde 2025.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Ağustos 2021; 20:30:40 > -
10 yilda robot maliyeti insan egmeginden ucuza gelemezquote:
Orijinalden alıntı: BalkanGöçmeniBirBeyaşılar artık piyasaya sürüldü artık.
endüstri 4.0 ın yaygınlaşmasıyla iş gücü azalıp 10 yıl sonra büyük buhran ben de bekliyorum
ama o büyük buhran 2022 de değil. en erken 2025 de.en geç 2030 da
En az 20 senesi var
Gelismis ulkeler bunun da tedbirini alir ayrica ozellikle amerikada hicbir sey olmaz adamlar altin koymadan dolar basiyor gerekirse boş boş is yaptirirlar herkese
Tabi çinin liderliginde bir dunyada neler olacak onu da göreceğiz 20 sene sonra
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X