Şimdi Ara

Mansur Yavaş : Sığınmacıları Türk Toplumuna entegre etmekten başka çaremiz yoktur! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
4.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İbrahim770

Mansur abi çok mantıklı bir açıklama yapmış. Engelleyecek gücümüz yok. En hayırlı iş yapabileceğimiz entegre etmek. Bu adama bu konuda kızmaya hakkınız yok

Parti kurduklarında da "bilmemkaç milyon arabın oyunu yok mu sayalım", "halkların kardeşliği" falan da diyecek misin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 28 Temmuz 2021; 21:17:33 >
  • Aynen birseyi başaramiyoruz 8 9 milyon mülteciyi entegre ediceksinİstemiyoruz halk olarak halk olan biziz hep baskalari karar veriyor.Yakiştiramadim bu söylemi.Ülkenin geleceğiyle oynamayin.
  • Hepsi gidecek diye ümit edenler sanırım Türkiye’de doğan mülteci çocuklarından bir haber ? Doğum yoluyla vatandaşlık aldılar,en az senin kadar hak sahibiler.Gönderemezsiniz.
  • 9 sene oluyor. Adamlar zaten entegre oldu. Gördüğünüz tipler olmuş hali. Çocukları zaten gözünü burada açtı. Çekirdeği aldım elime milletin enteresan halini seyrediyorum. Eğer halk isteseydi ne akp ne de x parti ülkeyi mülteci yurduna dönüştürmezdi. Demek ki halkta buna okey veriyor. İşte bundan sonrası kahkahalık. Ulan adamları alırken kimseden gık yok şimdi cozurtmaya başladınız. Vallahi billahi dibine kadar müstehak.
  • Egleniyor muyuz gencler?  

Emine Hanimin esi once sizi birbirinize dusurur sonra da olasi secim kaybetme durumunda afganistandan/suriyeden/iraktan gelen teroristleri uzerinize salar. (Hepsine terorist demiyorum ama teroristler de getirildi.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 29 Temmuz 2021; 6:16:51 >
  • İmamoğluyla ve yavaşla olacak iş değil bu , sağlam irade lazım. Lafı eğip bükmeye gerek yok.

Elimizde 3 seçenek var.

Ümit Özdağ

Tanju özcan

Muharrem ince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E27222C63 -- 29 Temmuz 2021; 6:34:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

Vee açıldı,

https://forum.donanimhaber.com/birazdan-mansur-yavas-a-iftira-atan-baslik-acilacak--149956221

Yavaş mültecilerin gitmesi gerektiği her seferinde söyler.

2018 ya da 19'da yaptığı konuşmada kaldıkları sürede sorun çıkarmamaları sağlanmalı, eğitim verilmeli, kötü davranmamalı kısmı alınmış diğer kısım alınmamış tabi.

Edit:Şikayet edip başlığı sildirmişler tabi
    Na yazan
    Cevabı şimdiden vereyim

Ekşi sözlükte Ak troll olan bir hıyar milliyetçi taklidi ile açmış, buraya da gelir. . Dünde İmamoğlu için denediler. Yavaş mülteciler kalsın entegre edilsin demiş gibi yapacaklar tüm açıklamayı vermeyip.

Bizim muhaliflerde mallık olduğundan lapin gibi atlıyor

Adam elbette yollacağız o zamana kadarda özellikle çocuklarına insan gibi davranıp sorun çıkarmayacak şekilde eğiteceğiz nefret etmek bze yakışmaz demiş kısaca.

"Ülkemizin her yerinde mültecilerle yerel halk arasında tartışmalar ve kavgalar artmaya başladı. Halkta ‘devlet Suriyelileri besliyor, bize bakmıyor’ gibi bir intiba oluştu. Benim belediye başkanı olarak böyle bir bakış açım yok. Bu insanların mutlaka eğitilmesi gerekiyor. Bu ülke içerisindeki bakış açısını değiştirecek ve meydana gelen çatışmayı engelleyecek şey, eğitilip entegre olması. Başka bir çare yok. Bunun farkındayız.”
    Suriyelileri “bedavacı, nargileci, sorumsuz veya ülkesini terk eden kaçaklar” olarak görmek provokasyon yapmak, münferit bazı gelişmeleri belli odaklarca gündeme taşıyarak Suriyelilere karşı nefret tohumları yeşertmek bu ülkenin sahiplerine yakışmaz.

ELBETTE BİR GÜN SURİYELİLERİ ÜLKELERİNE UĞURLAYACAĞIZ ; ama bu sancılı süreci devletimizin planlı ve ölçülü şekilde yönetmesi gerekiyor ki sorunlar en aza indirgenebilsin. Hata yapma lüksümüz yok."

2019'da yapılan bu açıklamadaki büyük yazdığım ikinci kısım asla verilmeyecek.

Ayrıca yeni yapılmış açıklama gibi göstermeye çalışacaklar. .

Az tarafsız ol ya

Valla sıktın iyice

Bunu akp söylese sabaha kadar laf edersin

Ama muhalif olunca sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E27222C63

İmamoğluyla ve yavaşla olacak iş değil bu , sağlam irade lazım. Lafı eğip bükmeye gerek yok.

Elimizde 3 seçenek var.

Ümit Özdağ

Tanju özcan

Muharrem ince

Bende sana katılıyorum.

• Mülteci kampı adı verilen yerler var.

Bu ülkede kimsenin haberi yok sanırım.

Nasıl bir girdaptayız anlamıyorum lanet olsun
  • bizim millet asarım keserim dikerim diyenden baskasını anlama yetisine sahip degil. siz oy vermeseniz de olur sağduyulu kesimden beklediği destegi alacaktır Mansur reis
  • Mansur Yavaş'ta bu konuda fos çıktı.

Benim anlamadığım Mansur Ekrem Tunç üçü de peşisıra mültecileri destekleyici açıklamalar yapıyorlar.

• Medya Penceresiyoutube
    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Suriyeli mültecilere ilişkin önemli değerlendirmeler yaptı. Kanalımıza Abone olmayı unutmayın lütfen. Destekleriniz için çok teşekkür ederiz. Sosyal Medya Hesaplarımız: WEB: ► https://www.medyapenceresi.com Facebook Sayfası ► https://goo.gl/oA4b1B Twitter ► https://goo.gl/2MkkUv Instagram ► https://goo.gl/LuqCEx
    https://www.youtube.com/watch?v=rc1974OG9VY

Kesilme falan yok uzun versiyonunu buldum. Yalanda aktrolleri geçtiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim770

Mansur abi çok mantıklı bir açıklama yapmış. Engelleyecek gücümüz yok. En hayırlı iş yapabileceğimiz entegre etmek. Bu adama bu konuda kızmaya hakkınız yok

Mantıklı?

Yahu mantığımı kaldı bu işin?

Kime karşı gücümüz yok? Koskoca ülkeyiz biz!

• Yetkisiz insanlardan söz alınmaya çalışılıyor hele ki başlarında devamlı bir açık arayan akbaba gibi duran iktidar varken  

Hiç aramaya falan gerek yok oy verecek parti mi var o yüzden akepe ye devam oy atmaya onlar göndereceğiz dediler sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

Vee açıldı,

https://forum.donanimhaber.com/birazdan-mansur-yavas-a-iftira-atan-baslik-acilacak--149956221

Yavaş mültecilerin gitmesi gerektiği her seferinde söyler.

2018 ya da 19'da yaptığı konuşmada kaldıkları sürede sorun çıkarmamaları sağlanmalı, eğitim verilmeli, kötü davranmamalı kısmı alınmış diğer kısım alınmamış tabi.

Edit:Şikayet edip başlığı sildirmişler tabi
    Na yazan
    Cevabı şimdiden vereyim

Ekşi sözlükte Ak troll olan bir hıyar milliyetçi taklidi ile açmış, buraya da gelir. . Dünde İmamoğlu için denediler. Yavaş mülteciler kalsın entegre edilsin demiş gibi yapacaklar tüm açıklamayı vermeyip.

Bizim muhaliflerde mallık olduğundan lapin gibi atlıyor

Adam elbette yollacağız o zamana kadarda özellikle çocuklarına insan gibi davranıp sorun çıkarmayacak şekilde eğiteceğiz nefret etmek bze yakışmaz demiş kısaca.

"Ülkemizin her yerinde mültecilerle yerel halk arasında tartışmalar ve kavgalar artmaya başladı. Halkta ‘devlet Suriyelileri besliyor, bize bakmıyor’ gibi bir intiba oluştu. Benim belediye başkanı olarak böyle bir bakış açım yok. Bu insanların mutlaka eğitilmesi gerekiyor. Bu ülke içerisindeki bakış açısını değiştirecek ve meydana gelen çatışmayı engelleyecek şey, eğitilip entegre olması. Başka bir çare yok. Bunun farkındayız.”
    Suriyelileri “bedavacı, nargileci, sorumsuz veya ülkesini terk eden kaçaklar” olarak görmek provokasyon yapmak, münferit bazı gelişmeleri belli odaklarca gündeme taşıyarak Suriyelilere karşı nefret tohumları yeşertmek bu ülkenin sahiplerine yakışmaz.

ELBETTE BİR GÜN SURİYELİLERİ ÜLKELERİNE UĞURLAYACAĞIZ ; ama bu sancılı süreci devletimizin planlı ve ölçülü şekilde yönetmesi gerekiyor ki sorunlar en aza indirgenebilsin. Hata yapma lüksümüz yok."

2019'da yapılan bu açıklamadaki büyük yazdığım ikinci kısım asla verilmeyecek.

Ayrıca yeni yapılmış açıklama gibi göstermeye çalışacaklar. .

mansur böyle bir konuşma yaptı

kesin forumlarda konuşulacak

şimdiden önlemimi alayım paratoner etkisi yapması için önce ben başlık açayım ki mansurun yaptığı açıklamaya karşı çıkacakların konuşmalarını itibarsızlaştırayım

evlat bu taktikler soğuk savaş dönemlerinde kaldı d:

adam mültecilere yardım ediyor göndermiyorum entegre edilmeleri gerekiyor diyor ve bunu bizzat kendi ağzıyla diyor ondan medet uman tayfa hayal kırıklığını kapatma adına taktik yapıyor d:

aynı açıklamayı akp li başkan yapsa di anası ne avradı kalmıştı

• adam eski faşo ya emin ol böyle düşünmüyordur

• Turkuaz Prusa kullanıcısına yanıt

Haaa 2019'da yapılan konuşmanın yarısını verip diğer yarısını vermemek normal benim tamamını vermem taktik. Ekşi sözlükte açılınca kesin burada açılır zira bir operasyon var dedim açıldı tabi 

Adam elbette Suriye'ye uğurlayacağız diyor göndermeyeceğim dedi diyorsunuz birde yuh. Oehh ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 29 Temmuz 2021; 22:17:17 >
  • Bak bu olmadı işte...
  • Mansurun da hicbir ise yaramaz politika üretemez milliyetcilikten uzak biri oldugunu anlamis olduk

İyi partide bu yüzden milliyetcileri tasfiye ettiler

İyiki secime gitmedim o secim yoksa oyum sana gidecekti arap sever mansur
  • Kırpılmış videoyu arkanıza destek alıp kendinize güldürmeyin. Ülkeye mültecileri sokan kişileri unutup, adamın yarım yamalak yayımlanan videosundan medet umuyorsunuz. Komiksiniz  

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.