Şimdi Ara

Mansur Yavaş : Sığınmacıları Türk Toplumuna entegre etmekten başka çaremiz yoktur!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
4.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedwave -- 28 Temmuz 2021; 19:20:17 >

• Vee açıldı,

https://forum.donanimhaber.com/birazdan-mansur-yavas-a-iftira-atan-baslik-acilacak--149956221

Yavaş mültecilerin gitmesi gerektiği her seferinde söyler.

2018 ya da 19'da yaptığı konuşmada kaldıkları sürede sorun çıkarmamaları sağlanmalı, eğitim verilmeli, kötü davranmamalı kısmı alınmış diğer kısım alınmamış tabi.

Edit:Şikayet edip başlığı sildirmişler tabi
    Na yazan
    Cevabı şimdiden vereyim

Ekşi sözlükte Ak troll olan bir hıyar milliyetçi taklidi ile açmış, buraya da gelir. . Dünde İmamoğlu için denediler. Yavaş mülteciler kalsın entegre edilsin demiş gibi yapacaklar tüm açıklamayı vermeyip.

Bizim muhaliflerde mallık olduğundan lapin gibi atlıyor

Adam elbette yollacağız o zamana kadarda özellikle çocuklarına insan gibi davranıp sorun çıkarmayacak şekilde eğiteceğiz nefret etmek bze yakışmaz demiş kısaca.

"Ülkemizin her yerinde mültecilerle yerel halk arasında tartışmalar ve kavgalar artmaya başladı. Halkta ‘devlet Suriyelileri besliyor, bize bakmıyor’ gibi bir intiba oluştu. Benim belediye başkanı olarak böyle bir bakış açım yok. Bu insanların mutlaka eğitilmesi gerekiyor. Bu ülke içerisindeki bakış açısını değiştirecek ve meydana gelen çatışmayı engelleyecek şey, eğitilip entegre olması. Başka bir çare yok. Bunun farkındayız.”
    Suriyelileri “bedavacı, nargileci, sorumsuz veya ülkesini terk eden kaçaklar” olarak görmek provokasyon yapmak, münferit bazı gelişmeleri belli odaklarca gündeme taşıyarak Suriyelilere karşı nefret tohumları yeşertmek bu ülkenin sahiplerine yakışmaz.

ELBETTE BİR GÜN SURİYELİLERİ ÜLKELERİNE UĞURLAYACAĞIZ ; ama bu sancılı süreci devletimizin planlı ve ölçülü şekilde yönetmesi gerekiyor ki sorunlar en aza indirgenebilsin. Hata yapma lüksümüz yok."

2019'da yapılan bu açıklamadaki büyük yazdığım ikinci kısım asla verilmeyecek.

Ayrıca yeni yapılmış açıklama gibi göstermeye çalışacaklar. .

Kesinlikle yanlış bir söylem. Yukarıda arkadaş link vermiş iftira atılacak diye. Ben kabul etmiyorum 9-10 yaşında Suriyeli çocuğu da istemiyorum 35-40 yaşında adamı da yürüyemeyecek haldeki Suriyeliyi de.

1 tanesi kalsın dediğin zaman sadece çocuk mu kalacak? Ailesi kalacak. Aile kaç kişi? En az 10 kişi. Hepsi zaten 2012'den sonra çocuk doğurdu. Bunları ailelerinden mi koparacaksın? Hayır. Eee hepsi kalacak yani.

Mansur Başkan bu açıklamayla beni üzdü. Hepsi gidecek hepsi başka yolu yok.

Yok hocam siz gerisini dinlemeden atlamışsınız. Ak troll olmadığınızı biliyorum.

Yavaş hep aynı şeyi söylüyor. Kaldıkları sürece eğitecek uyumlu olmalarını sağlayacağız. Özellikle çocuklara eğitim vereceğiz diyor sonra

MUTLAKA GERİ DÖNMELERİNİ SAĞLAYACAĞIZ diye devam ediyor.

Zira misafire kötü davranmak, hakaret bize yakışmaz diye bitiyor. Adamın dediği bu.

Güvendiğimiz dağlara kar yağdı , bu arkadaşların herhangi bir insiyatif alma milli bir şekilde hareket edebilme kabiliyetleri demekki yok. Akpyi kukla gibi oynatan küreselciler muhalefetide dizayn etmiş.

HEs kodu olmadan ve fişlenmek istemeyen vatandaş belediye otobüsüne binemesin diye faşimzi öneren mansur yavaştı. 15 gün eve kapanalım diyen ise ekrem imamoğluydu.O 15 günün sonu gelmedi sonra( iktidar ve muhalefet uyum içindeydiler korona faşizmi uygulanırken)

Türkiyenin kurtuluşu bağımsız adaylardan geçiyor. şuan ki Partilerin hepsi kukla

Sorunu çıkaran, sorunun kaynağı olan Akp çok güzel hedef yanıltıyor kaç gündür. Bizim kendini muhalif sanan ulusalcı tiplerimiz de çok güzel Akp'nin ekmeğine yağ sürüyor.

Akp'ye, Erdoğan'a gösterecekleri tepkiyi akademisyenlere, gazetecilere, şimdi de belediye başkanlarına gösteriyorlar. Bu kadar tepkiyi Akp'ye gösterseydiniz belki bir şeyler değiştirdi, belki Erdoğan'a geri adım attırabilirdiniz, AB, bu kadar kolay "Türkiye toplama kampı olsun." diyemezdi belki.

Bir ülkücü bile bu konuda bu kadar sağ duyulu davranıyorsa bu forumdaki bazı insanların oturup düşünmesi lazım.

Mansur yavaş'a ne kadar çok güveniyordunuz. Adama bir kulak verin bakalım, anlamaya çalışın ne diyor acaba.

KERO ya niye cevap veriliyor bazı insanlar hakikatten anlamıyor.

Çoğu kişi öğrendi arada maalesef halen daha atlayanlar oluyor.

Kero daha iki gün önceye kdar AKP'nin suriyeliler gidemez söylemlerine katılıyordu. Şimdi CHP'li başkanların entegre lafını eleştiriyor. Böyle bir dama niye laf anlatmaya çalışılıyor?

• Vee açıldı,

https://forum.donanimhaber.com/birazdan-mansur-yavas-a-iftira-atan-baslik-acilacak--149956221

Yavaş mültecilerin gitmesi gerektiği her seferinde söyler.

2018 ya da 19'da yaptığı konuşmada kaldıkları sürede sorun çıkarmamaları sağlanmalı, eğitim verilmeli, kötü davranmamalı kısmı alınmış diğer kısım alınmamış tabi.

Edit:Şikayet edip başlığı sildirmişler tabi
    Na yazan
    Cevabı şimdiden vereyim

Ekşi sözlükte Ak troll olan bir hıyar milliyetçi taklidi ile açmış, buraya da gelir. . Dünde İmamoğlu için denediler. Yavaş mülteciler kalsın entegre edilsin demiş gibi yapacaklar tüm açıklamayı vermeyip.

Bizim muhaliflerde mallık olduğundan lapin gibi atlıyor

Adam elbette yollacağız o zamana kadarda özellikle çocuklarına insan gibi davranıp sorun çıkarmayacak şekilde eğiteceğiz nefret etmek bze yakışmaz demiş kısaca.

"Ülkemizin her yerinde mültecilerle yerel halk arasında tartışmalar ve kavgalar artmaya başladı. Halkta ‘devlet Suriyelileri besliyor, bize bakmıyor’ gibi bir intiba oluştu. Benim belediye başkanı olarak böyle bir bakış açım yok. Bu insanların mutlaka eğitilmesi gerekiyor. Bu ülke içerisindeki bakış açısını değiştirecek ve meydana gelen çatışmayı engelleyecek şey, eğitilip entegre olması. Başka bir çare yok. Bunun farkındayız.”
    Suriyelileri “bedavacı, nargileci, sorumsuz veya ülkesini terk eden kaçaklar” olarak görmek provokasyon yapmak, münferit bazı gelişmeleri belli odaklarca gündeme taşıyarak Suriyelilere karşı nefret tohumları yeşertmek bu ülkenin sahiplerine yakışmaz.

ELBETTE BİR GÜN SURİYELİLERİ ÜLKELERİNE UĞURLAYACAĞIZ ; ama bu sancılı süreci devletimizin planlı ve ölçülü şekilde yönetmesi gerekiyor ki sorunlar en aza indirgenebilsin. Hata yapma lüksümüz yok."

2019'da yapılan bu açıklamadaki büyük yazdığım ikinci kısım asla verilmeyecek.

Ayrıca yeni yapılmış açıklama gibi göstermeye çalışacaklar. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 2 Ağustos 2021; 14:45:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Size göre herkes aktroll.

Ömrümde AKP'ye oy vermek nasip olmadı.

• Güvendiğimiz dağlara kar yağdı , bu arkadaşların herhangi bir insiyatif alma milli bir şekilde hareket edebilme kabiliyetleri demekki yok. Akpyi kukla gibi oynatan küreselciler muhalefetide dizayn etmiş.

HEs kodu olmadan ve fişlenmek istemeyen vatandaş belediye otobüsüne binemesin diye faşimzi öneren mansur yavaştı. 15 gün eve kapanalım diyen ise ekrem imamoğluydu.O 15 günün sonu gelmedi sonra( iktidar ve muhalefet uyum içindeydiler korona faşizmi uygulanırken)

Türkiyenin kurtuluşu bağımsız adaylardan geçiyor. şuan ki Partilerin hepsi kukla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E27222C63 -- 28 Temmuz 2021; 19:24:8 >
  • Aktroller güzel mesai yapıyor

• bu gene hepten kesip atmış umut bile vermemiş akp chp gibi,nagihan vari bir açıklama.

açıkçası bende beklemezdim ülkenin sağıda soluda batının natonun kölesi resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Temmuz 2021; 19:40:8 >
  • yedwave kullanıcısına yanıt

Yok hocam siz gerisini dinlemeden atlamışsınız. Ak troll olmadığınızı biliyorum.

Yavaş hep aynı şeyi söylüyor. Kaldıkları sürece eğitecek uyumlu olmalarını sağlayacağız. Özellikle çocuklara eğitim vereceğiz diyor sonra

Zira misafire kötü davranmak, hakaret bize yakışmaz diye bitiyor. Adamın dediği bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 28 Temmuz 2021; 19:46:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Mansur Yavaş mültecileri gönderme konusunda kesin bir karara varmış olsaydı açık açık gönderilmeli derdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: yedwave

Mansur Yavaş mültecileri gönderme konusunda kesin bir karara varmış olsaydı açık açık gönderilmeli derdi.

"ELBETTE BİR GÜN SURİYELİLERİ ÜLKELERİNE UĞURLAYACAĞIZ"

Bu söylemin göndereceğiz dışında bir anlamı var mı?

• 1 kişiyi edersin, 5kişiyi edersin... Bir rivayete göre 9-10 milyon mülteci olduğu söyleniyor (hâlâ daha ülkeye kaçak girenlerin olduğunu ve sürekli de ürediklerini düşünürsek)... Nasıl entegre edeceksin? Bu hızla çoğalırlarsa, 20 seneye kalmadan Türk nüfusunu geçerler. Böyle giderse onlar bizi kendilerine entegre ederler!

• yedwave kullanıcısına yanıt

Kendisi eski akp'li olmakla beraber Cumhurbaşkanı Erdoğan'a özgürlük yürüyüşüne katılıp Kadir Topbaş'a oy vermiş birisidir.  

• Mansur başkan seçilsin bu ülkede kaçak olarak tek bir göçmen barınamaz hepsi mamaları kesilince kendiliğinden gider.

• Adam doğru söylüyor. Bu saatten sonra yapılabilecek en doğru şey, bu insanları eğitip ülkeye entegre etmek. Bu forum yine taşlayacaktır ama kesinlikle en mantıklı şeyi söylemiş.

• Kesinlikle yanlış bir söylem. Yukarıda arkadaş link vermiş iftira atılacak diye. Ben kabul etmiyorum 9-10 yaşında Suriyeli çocuğu da istemiyorum 35-40 yaşında adamı da yürüyemeyecek haldeki Suriyeliyi de.

1 tanesi kalsın dediğin zaman sadece çocuk mu kalacak? Ailesi kalacak. Aile kaç kişi? En az 10 kişi. Hepsi zaten 2012'den sonra çocuk doğurdu. Bunları ailelerinden mi koparacaksın? Hayır. Eee hepsi kalacak yani.

Mansur Başkan bu açıklamayla beni üzdü. Hepsi gidecek hepsi başka yolu yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

Sınır kamplarındaki sınırlı sayıdaki sığınmacılara yapılması gereken yardımlar ve diğer hizmetler (eğitim vs) şehirlere kontrolsüzce dağılmış vaziyetteki bu sığınmacılara yapıldığında; bunların ülkeye daha fazla entegre olmalarına sebep olmaz mı?

Millet bunları ne okullarda ne sahillerde ne işyerlerinde ne de esnaf olarak görmek istemiyorken; kısaca sosyal ve çalışma hayatında bu insanların yeri yokken sınır kamplarında ülkelerindeki savaşın bitmesini beklemeleri gerekiyorken,

bunların çocuklarına şehirlerde eğitim hizmeti vermek entegrasyonu hızlandırmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 28 Temmuz 2021; 20:2:36 >

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Yavaş ve İmamoğlu'nun söylediği 3 aşağı 5 yukarı aynı

"Kaldıkları sürece eğitecek uyumlu olmalarını sağlayacağız. Özellikle çocuklara eğitim vereceğiz diyor Yavaş.

Sonra

Zira misafire kötü davranmak, hakaret bize yakışmaz diye bitiyor. Adamın dediği bu."

Söylemde en ufak bir hata yok. Sadece kesip biçme işine gelen kısmını alanlar var.

• lazer__ kullanıcısına yanıt

Hah işte o Yavaş’ın sorunu değil. Hesabı bir zahmet hükümetten soracağız.

Yavaş’ın burada ne bir yetkisi var ne de söylemimde en ufak bir sorun. Saçma sapan gaza gelip muhalif linç etmeyi bırakın artık ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 28 Temmuz 2021; 20:6:21 >
  • allah belanızı versin be, milletin canını okudunuz be

• Sorunu çıkaran, sorunun kaynağı olan Akp çok güzel hedef yanıltıyor kaç gündür. Bizim kendini muhalif sanan ulusalcı tiplerimiz de çok güzel Akp'nin ekmeğine yağ sürüyor.

Akp'ye, Erdoğan'a gösterecekleri tepkiyi akademisyenlere, gazetecilere, şimdi de belediye başkanlarına gösteriyorlar. Bu kadar tepkiyi Akp'ye gösterseydiniz belki bir şeyler değiştirdi, belki Erdoğan'a geri adım attırabilirdiniz, AB, bu kadar kolay "Türkiye toplama kampı olsun." diyemezdi belki.

Bir ülkücü bile bu konuda bu kadar sağ duyulu davranıyorsa bu forumdaki bazı insanların oturup düşünmesi lazım.

Mansur yavaş'a ne kadar çok güveniyordunuz. Adama bir kulak verin bakalım, anlamaya çalışın ne diyor acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yutto -- 28 Temmuz 2021; 20:4:24 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.