Şimdi Ara

Mansur Yavaş : Sığınmacıları Türk Toplumuna entegre etmekten başka çaremiz yoktur! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
4.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • var mı kasetiMansur Yavaş : Sığınmacıları Türk Toplumuna entegre etmekten başka çaremiz yoktur! 

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E27222C63

İmamoğluyla ve yavaşla olacak iş değil bu , sağlam irade lazım. Lafı eğip bükmeye gerek yok.

Elimizde 3 seçenek var.

Ümit Özdağ

Tanju özcan

Muharrem ince

bir ab abd yaptırımına bakar rte papaz versiyon 2 olurlar,balon gibi fısss diye söner hepsi.

hala çok küçük düşünüyorsunuz sen ekonomikman batıya bağlı bir ülkesin bak diyorsada bakıcan aç kalırım sefil kalırım natodanda çıkalım yeterki kovalım gitsinler diyorsan değelendirmeye alınır.

mansurun hatası şu an doğruları soylemesi klasik siyasetçi olup yalan atmadı kovacaz atacaz diye ama kendi ayağına sıktı oy kaybettirirMansur Yavaş : Sığınmacıları Türk Toplumuna entegre etmekten başka çaremiz yoktur! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Temmuz 2021; 22:6:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

bir ab abd yaptırımına bakar rte papaz versiyon 2 olurlar,balon gibi fısss diye söner hepsi.

hala çok küçük düşünüyorsunuz sen ekonomikman batıya bağlı bir ülkesin bak diyorsada bakıcan aç kalırım sefil kalırım natodanda çıkalım yeterki kovalım gitsinler diyorsan değelendirmeye alınır.

mansurun hatası şu an doğruları soylemesi klasik siyasetçi olup yalan atmadı kovacaz atacaz diye ama kendi ayağına sıktı oy kaybettirir 

Alıntıları Göster

"Söz Konusu vatansa gerisi teferruattır" Mülteciler milli güvenlik sorunu iken sen hala ekonomi deyip duruyorsun ülke bölündükten sonra yemişim ekonomisini

• Mansur bu açıklamasıyla biraz gözümden düştü fakat hala tamamen kafamdan silmedim

Umarım bu tür açıklamaların devamını getirerek mevcut çizgisinden kaymaz

Şimdilik oy vermeyi düşündüğüm Özdağ ve Mansur var hangisi mevcut çizgisinden kayarsa diğer adaya oyumu atacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilge Türk -- 29 Temmuz 2021; 14:12:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Buradakilerin tek derdi ekonomi değil onu da kavrayamamışsın ortada bir eşitsizlik var bir kesim aşırı zenginken bir kesim fakir

Türk Milleti bu eşitsizliğe sinir oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilge Türk -- 29 Temmuz 2021; 14:23:11 >
  • bütün suriyelileri cehape doldurdu ülkeye. Oyun akepeye. yetmez ama neveed

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

kerim gardaş, milliyetcilik adı altında kendi ceplerini dolduran, islam adı altında, sadece kendi mezhebinden olanları sağ koyan adamların ne milliyetcilikle ne din ile işi olmadığını anlamaya başladı herkes.

Öyle başında fesli ile gezen 2020de amerika yıkılacak diyerek boş laf sallayıp da üç beş olayla tutunca bakın biz dedik diye ortada gezen vasıfsızlara benzemez senin bu yaptığın iş.

Neyse gidem facebook hesabımdan iki gönderi yazam. Birisi amerika batıyor diğeri çıkıyor olsun. 5/10 yıl sonra belki olaylar oldu mu ben demiştim diyem. Belki üç beş enayi avlarım ne olur. 5 yıl sonra biri bir yere bomba atarsa falan gel burada ağlamaya başla. Ben dedim ceza olacak diye. O vakit gelir deriz adam söylemişti diye Mansur Yavaş : Sığınmacıları Türk Toplumuna entegre etmekten başka çaremiz yoktur! 

• Oğuzhan/ kullanıcısına yanıt

yok sadece abd değil bu ülkedede paraya tapan dolu kuru ekmeğe muhtaç kalıcaz sefillik ölüm göz yaşı küresel çöküş, sefillik ölüm kol gezicek,daha sevdiklerinizide mezara gömceksiniz bak alişan gömdü bile para güç kurtardımı hayır beklemede kalın, herşeyin allaha ait olduğunu hatırlatma dönemine denk geldiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Temmuz 2021; 14:50:3 >

Ülkenin battığının üstünü örtmek için küresel çöküş şükredin modundasın yemezler yemezler git facede yaz orada senin kafanda senin yaşında insanlar inanır bunlaraMansur Yavaş : Sığınmacıları Türk Toplumuna entegre etmekten başka çaremiz yoktur! 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7EE534877

Ülkenin battığının üstünü örtmek için küresel çöküş şükredin modundasın yemezler yemezler git facede yaz orada senin kafanda senin yaşında insanlar inanır bunlara 

2023 den sonra allah ömür verirse burdayım beklerim bunlar daha iyi günlerin @Romanitas

Facede ol biz yemiyoruz ülke battı ama bakın dünya çöküyor büyük resmi görün stratejin Facebookta her yerde paylaşılır git orada popüler ol sana tavsiyemMansur Yavaş : Sığınmacıları Türk Toplumuna entegre etmekten başka çaremiz yoktur! 

eskiden senin düşük versiyonların vardı bor çıkınca uçucaz derlerdi facede her yerdeydiler şimdi sen onların güncel versiyonusunMansur Yavaş : Sığınmacıları Türk Toplumuna entegre etmekten başka çaremiz yoktur! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7EE534877 -- 29 Temmuz 2021; 14:51:22 >
  • ben demiyorum sadece abd başkanı diyor merkel diyor macron diyor fed in başkanı diyor merkelin geçen sene salgın bitseydi en erken ekonomi düzelme tarihi 2038 di gözünde batıyı tanrılaştımışsın ama putların yıkılması çok uzakta değil abin olarak biraz bekle diyorum sadece sabret büyük buhran kapıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Temmuz 2021; 14:56:54 >

artık olay ekonomiyi aşalı çok oldu farkında değil misin?. Özgürlükler adalet ve mülteci çöplüğü olmayan bir ülke bana yeter sen kendini kandırmaya devam etMansur Yavaş : Sığınmacıları Türk Toplumuna entegre etmekten başka çaremiz yoktur! 

Ekonomi elbet düzelir ama bozulan demografik yapı amerikanın istediği çok kültürlü federatif bir ülke doğurur. Gerçi bu senin işine gelir andımızdan bile rahatsız olduğunu tüm forum biliyor.

batı benim tanrım değil evet batıya göçmek için çabalıyorum ama ülkemde işler düzelsin geri dönmekten asla şüphem olmaz biz akboy gurbetçileri değiliz…

• Hocalarım bu konuşmayı kendisi 2019 da sorun bu kadar büyük değilken yapmıştır bilginiz olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 20 milyon daha multeci getirilsin. Ülke ekonomisi kasıtlı olarak çökertildi. Venezuela olalım boylece bizde Suriyelilerle beraber sıradaki sanslı Ulkenin içine etmeye gidebiliriz.

Bu arada bizi bu hale getiren AKP cocuklarını hergun en guzel sekilde anıyorum!

• BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt
    Mansur Yavaş : Sığınmacıları Türk Toplumuna entegre etmekten başka çaremiz yoktur!

Var tabii olmaz olurmu Mansur Yavaş : Sığınmacıları Türk Toplumuna entegre etmekten başka çaremiz yoktur! 

• BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

Ben bunu hiç inkar etmedimki. Daha bir yığın başlıkta bulabilirsiniz. Başörtüsü yürüyüşünde jopda yedim gözaltına da alındım. Kadir Topbaş'a ise Beyoğlu için oy verdim.

Devlette çalışmam yasaktı 28 şubat sonrasında fişlendim. Dur ekstraları da söyleyeyim. Abdurrahman Dilipak anne tarafından akrabamdır. Devlet Bahçeli ha keza o da baba tarafından uzaktan akrabam. Lisede bayaa ülkü ocaklarında takılmışlığım vardır halen oradan bolca arkadaşım var.

Erdoğan için özgürlükte dedim. 2001'dede AKP'ye oy verdim. Zira yapılan haksızlıktı ve ülke kötü durumdaydı. Bende gençtim ve fişlenmiştim. Akp'den ilçe gençlik başkanlığı teklifi de aldım. Sonra da 2008'de muhalif olduğum için akp tarafından fişlendim. Mansur Yavaş : Sığınmacıları Türk Toplumuna entegre etmekten başka çaremiz yoktur! . Sorsanız söylerdim arada foruma takılan herkesde rastlamıştır daha öncede bunları yazdığıma zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 29 Temmuz 2021; 20:6:9 >

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt

bende sizi chp nin kadrolu trolü olduğunu düşünüyordumMansur Yavaş : Sığınmacıları Türk Toplumuna entegre etmekten başka çaremiz yoktur! Mansur Yavaş : Sığınmacıları Türk Toplumuna entegre etmekten başka çaremiz yoktur! 

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.