|
Manuel şanzımanlı Suzuki Swift Hibrit Temmuz'da Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri
-
-
Harika bir haber bu! Woaw!
-
Bu aracın ederi maksimum 150 bin TL . Eğer daha yüksek bir fiyattan piyasaya girerse ölü bir model olarak kalır. Otomatik 150 bin, manuel versiyonun 100 bin TL civarında olursa yüksek bir satış başarısı yakalar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vergiler hariç sanırım :)
-
200 bine manuel vites, 80 beygir, minnak b segment araç
Bardak tutucu ve piyano black kaplamayı donanım listesine yazdiklarına göre pek iç açıcı bir donanım seviyesi de yok arabada...
quote:
Orijinalden alıntı: viper17
vergiler hariç sanırım :)Ne vargiler harici vergiler dahil son fiyat otomatik de 150 bini , manuelde 100 bini gecmemeli . Yoksa kimse gidipte Insignia , talisman veya 250 bine Passat varken bu aracı almaz.
Egea'nın bile başlangıç fiyatı 157.000 olmuş 250.000 liraya sıfır Insignia, Passat nerede bana bi söyler misin?
-
CO2 Emisyonları (WLTP) 114 g/km
Bu mu dusuk salinim? Araca hibrit demek icin kalem pil koymuslar olmus sana MHEV!
Peugeot 208 1.2 PureTech 130 PS icin;
CO2 Emisyonları 101 g/km
Renault Clio 1.3 TCe 130 PS icin;
CO2 Emisyonları (WLTP) 129-130 g/km
hibrit arabalar da epey revaçta.
-
sizin yaşadığınız ülke de araba fiyatları yine biraz pahalıymış. Türkiye de fiyatlar böyle 100 bin olsa 1 dk da stok tükenir.ama ertesi gün malum sitede 200 binden ilan görürüz :)
-
halk artık arabanın tekerini bile alamaz hale geliyor. elit tabakanın güzel oyuncakları
-
virüs mü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eee sen Megane trollerinden sonra şimdi de "150binden fazla etmez" trollemesine mi başladın? Yahu durup durup enteresan saçmalıklar çıkarmayın başımıza bi salın şu forumu Allah aşkına.
-
Nissan micra otomatik ve içinde aynı donanımlarla beraber 180-190 bin tl ye satılırken. Sırf hibrit diye adamların manuele çektiği fiyata bak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: makine26
halk artık arabanın tekerini bile alamaz hale geliyor. elit tabakanın güzel oyuncaklarıValla şu söze ben de katılıyorum. Benim aracın üzerinde 205/45R17 lastikler var. Düzgün bir marka lastik alayım desem fiyatı 900-1000TL'den başlıyor tanesi. 4 lastik 4000TL. Triger değişimi ağır bakımına o kadar para vermedim.
-
Alıntı
metni:"katlanabilir pedal sistemi ve ISOFIX çocuk koltuğu sabitleme mekanizması" güvenlik donanımı olarak yazılmış
şaka mısınız? sene 1990'da renault 19 europa'da bu donanımlar duyurulmuştu! artık lafını etmeyin yahu.sürücü havayastığı ve abs'i de yazsaydınız :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 25 Haziran 2021; 10:25:22 > -
Müstehak bu fiyatlar... Şahin'in 200 bine satıldığı günlerde gelecektir.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Egea'nın bile başlangıç fiyatı 157.000 olmuş 250.000 liraya sıfır Insignia, Passat nerede bana bi söyler misin?
|
200 bine manuel vites, 80 beygir, minnak b segment araç
Bardak tutucu ve piyano black kaplamayı donanım listesine yazdiklarına göre pek iç açıcı bir donanım seviyesi de yok arabada... |
vergiler hariç sanırım :)
|
Benzer içerikler
- whatsapp mesaj düzenleme
- twitter kullanıcı adı değiştirme
- instagram hikaye gizleme
- ? anlamı
- gif yapma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X