Bildirim
marea cılar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ederi 13-15 ama veren çıkmaz -
Araç full+full demişsin ama resimde jantlar kapak gibi duruyor. Birde benim bildiğim full+full deri koltuk, ısıtmalı ayna, ısıtmalı koltuk, sis farı, çift bölgeli klima, sanroof gibi özellikleri vardır. Bunların hepsi bu mareada var mı? -
arkadaşım full+full anlayışında haklısın ama ufak bi değişiklik var sadece deri koltuklar ve sun ruuf bu kavrama girmez çünkü lüx katagorisinde yer alır yani marea nın vıp modellerinde bulunur diğer özelliklere gelince evet var hatta daha fazlası mesela 4 disc fren 4 hava yastığı güvenlik kafesi ani emn. kemeri gericileri elk. koltuk gibi jantlara gelince orjinal aliminyum alaşımlı bilmem sen nasıl kapak gibi gördün hayret deri kaplama o kadar sorun deil 1000ytl ye ii bişey kaplatırsın ama bi araca güvenlik kafesini koyabiliyorlarmı sence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersaneci72 -- 12 Aralık 2006; 19:23:36 > -
bizde verenine veririz bedava vercek değiliz bu kalite ve konfora daha ucuzuna binebiliyorlarsa gitsinler bildikleri markaları alsınlar direksiyona geçmedikçe aradaki farkı anlamazlar 36 yaşında mhemen hertürlü arabayı kullandım ve tecrübelerim bu fiyata araba gibi araba marea dır derim -
mal alıcısını bulur. Hayırlısıyla satarsın İnşaallah. -
hayırlı satışlar
yannız
2001 model bi araba için 14000 km biraz düşük diil mi ya ?
kapıda mı durdu araba ? -
quote:
Orjinalden alıntı: okyaypay
ederi 13-15 ama veren çıkmaz
Km si orjinalse ben bu arabanın alıcısıyım..Arkadaşla pm den görüştük.
Bu nadide otomobil 5 silindirli 155 hplik bir keyif arabasıdır..benim gibi haftada 3-4 kere kontak açanlar için çok ideal...Benzin derdim yok,bastınmı koltuğa yapıştıracak bu fiyata başka araba alınmaz.
Satmayı düşünmüyor,düşündüğü an alıcısıyım... -
gücüne hayranım aletin ya..bende 1.6 palio wardı.103 bg olmasına ragmen çok memnundum.ama yakıttan dolayı sattım..ki mareanın yakıtını düşünemiyorum.harbiden keyf arabası..155 bg ne demek abi ya..uçarım ben bunla -
bu araba bana göre hakettiği değer 22 den aşağı verilmez, maalesef 13,000 ytl gibi bir fiyattan gidiyor...
sıfır km tata 17,000 ytl bu araba 13,000 ytl -
eee bu arabnayı tutmuyolar da ondan zavallım boyle ezılıyo ama o kadar da hoş bi araba degil yani marea alar ama v5 motor galşiba bu guzeldir heralde hayırlı satıslar -
hocam özellikler fazla ama bi de 2.0 motor olunca en fazla 13-14 milyar filan eder
ne yazık ki doğna parasına satılıyor güzelim arabalar..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X