Şimdi Ara

marea liberty bakarısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • marea ne kadar sağlam herkes bu arabayı övüyor birde bu araçta kapı içi çelik barlar var mı

• hondacıdeli_06 H kullanıcısına yanıt
    Kapılarda çelik bar varmı bilgim yok.Fakat o fiyatlara alınabilecek konforlu bir araç lpg li tadından yenmez
  • townend T kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekürler
  • Tespit dogru!!Parasinin araci en azindan dokuntubir b segmenti degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marea mı corolla mı her konuda
  • Tam bir F/P aracı
  • hondacıdeli_06 H kullanıcısına yanıt
    Hocam bizde Marea Exclusive var.İlk sahibiyiz.2003 model.Celik bar olayini bilmiyorum.Abs+ebd var.Zaten abs olan her aracta var ebd ama,neyse.

Arac 200000 km oldu gecenlerde.Bu gune kadar bize cikarttigi agir bir masraf olmadi.

Lpg ile kullaniyoruz.Herhangi bir performans kaybi,ariza lambasi vb.bir sorun yok.102 bin kmde lpg donusumu yapildi.Yeter ki ustaniz duzgun olsun.

Bu paralara alinabilecek en konforlu araclardandir.Parasini sonuna kadar hakeder.

Daha sorunuz olursa cevaplamaya calisirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben geçtiğimiz yıl alıp 8 ay kullanıp sattım.Temizini bulursan iyi ama sorun çıkartmaya başladımı illallah dedirttiriyo.

Parçası pahalı
    Fren ve Abs sistemi kötü
    Klima radyatörü ve hararet göstergesi illaki arıza yapıyo.
    Yakıt rakiplerine göre 1 litre civarı fazla
    LPG bazı serilerinde sorun çıkartmazken bazılarında sorun çıkartıyo (ustada çok önemli)
    Kısa farları çok kötü, uzun yolda tam eziyet. Osram night breaker alıp biraz düzeltmiştim ben bu durumu.

16-17 bin tl civarı temiz bi tane alınıp binilebilir. Konforludur, ama üstteki sorunlarla ugraşmak gerekiyo biraz.
  • teşekkürler cevaplar için parçası nası pahalı ben fiat arabası diye parçayı ucuz sanıyodum yanılıyo muyum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.