Şimdi Ara

Marea Vs Astra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1996-00 Astranın f modelleri. büyük ihtimalle sedan olacak. çünkü bagaj hacmi ve iç hacim ne kadar büyük olursa o kadar iyi bizim için. sedanla hatchback arasında ne kadar hacim farkı var bilmiyorum açıkcası.

2000-2001 belki de 2002 model marea elx bagaj hacmi ve iç hacim açısından astradan farkı ne?

Kısacası bu arabalardan hangisini ne sebeple alırsınız. Mareanın piyasasının fazla olmadığını öğrendim fakat onun pek bi problem olacağını sanmıyorum. çünkü araba en az 7-8 sene kullanılır alındıktan sonra.

benim gönlüm astradan yana ama bi yandan da gönlüm 10-11 senelik arabaya bineceğime 7-8 yaşında güzel bir mareaya binerim diyo

görüşlerinizi alayım birazdan araba pazarına gidecem fiyatlara bi göz gezdirecem sormak istediğiniz araç fiyatı varsa gidince onlara da bakayım eskişehirdeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slemanyak -- 19 Ekim 2008; 12:48:53 >

• Bende marea lara bakıyordum.Donanım bakımından uzun yıllar gidecek bir araba.2000-2001 modelleri 10-11 vs civarı bulanabiliyor.Marea nın fazla piyasası yok gibi.Ama bu onun kötü bir araba olduğunu kanıtlamıyor.Uygun fiyata bulunabilirse wv polo classicte olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetih -- 19 Ekim 2008; 22:41:44 >
  • donanımın farkından dolayı zaten marea ipi göğüslemiş durumda otomatik kliması bile yeter çünkü çok önemli bişey nasıl derseniz eğer dereceyi sabitleyebilirse makine kompresöre hitiyacı daha az oluyo bu da daha az yakıt tüketmek demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 20 Ekim 2008; 0:44:53 >
  • 7-8 yıl kullanacaksanız imkanınız varsa sıfır araç alın derim ben. Uzun vadede daha kazançlı çıkarsınız hele ki dizel olursa.
  • Marea D sınıfı bir araç, parça bol ucuz, kim diyor tutulmuyor diye, 2. elin kralı bir araba.
  • iki marka arasında yakıt sarfiyatı nasıl acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

Marea D sınıfı bir araç, parça bol ucuz, kim diyor tutulmuyor diye, 2. elin kralı bir araba.

c olmasın
  • Evet D'dir

Parça boldur. Fiaytaları normaldir. Ha dedinmi satılmaz ama ne bilem pazarda vs doğru düzgün satılık Marea'da yok hani
    quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

quote:

Marea D sınıfı bir araç, parça bol ucuz, kim diyor tutulmuyor diye, 2. elin kralı bir araba.

c olmasın
  • 12.500e 2003-2004 liberty alınabilir oldukça donanımlıdır tabiki binmek için alınır
  • quote:

Orjinalden alıntı: hi-jackers

Evet D'dir

Parça boldur. Fiaytaları normaldir. Ha dedinmi satılmaz ama ne bilem pazarda vs doğru düzgün satılık Marea'da yok hani
    quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

quote:

c olmasın

barava bravonun sedanı deilmi yav bu durumda c olması gerekmiyo mu

• Araç D sınıfırdır arkadaşlar, çoğu kişi C olarak bilir ama D...

3 ay kadar önce Ankarada iş arkadaşım 138binde 97 model elx i 13.000 ytl ye aldı otomatik vites, yastıklı yorganlı, full... parça fiyatlarını öğrenince şok oldum parçalar o kadar ucuz ki artık o kadar çok yan sanayisi varki... şimdi 13 bin ytl ye aldığı aracın keyfini doyasıya çıkarıyorum diyor araç bu fiyatlara bedava vallahi...

--------------------------------------------------------------------------------
    Upper Medium "D"

Chevrolet/Daewoo Nubira
    Citroen Xantia
    Citroen C5
    Fiat 131
    Fiat Marea
    Ford Mondeo
    Honda Accord
    Hyundai Elantra
    Hyundai Lantra
    Kia Sephia/Mentor
    Kia Shuma
    Mazda 626
    Mazda Mazda6
    Mazda Xedos 6
    Mitsubishi Carisma
    Nissan Primera
    Opel/Vauxhall Vectra/Signum
    Peugeot 406
    Peugeot 407
    Renault Laguna
    Toyota Avensis
    VW Passat

--------------------------------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 20 Ekim 2008; 11:03:11 >

• bi yaşıma daha girdim o zaman
  • marea d sınıfında değil o liste yanlış marea c sınıfındadır hb kardeşi bravadır ama marea bravadan daha lükstür sedan olduğu için
  • garibanın D sınıfı diyelim o zaman
  • Abidik gubudik modellerin piyasada olduğu 2. elde, 10-15 arasında adam gibi araba bulunamadığı için bu aralar marealar 2. elin kralıdır denebilir evet...
    Bu ekonomik bunalımda alınacak en güzel fiyat/donanım sunan arabadır...parasının hakkını veriyor...
    satmaktada hiç zorlanılmayan bir model...
    sonradan tutuldu araba:)
  • hem performansta, hem donanımda, hem yedek parça fiyatında önde olan marea'dır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.