Şimdi Ara

Mariio128 (Paypal) Fazla Para Kesti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS bölümüne de açmıştım, buraya kopyalıyorum.

Merhaba arkadaşlar, bu siteden 30 temmuzda 75,98 dolarlık alışveriş yaptım, Paypal da mailime bu tutardaki makbuzu gönderdi. Şimdi kartın ekstresi geldi, 81.79 dolar kesilmiş. Neresiyle iletişime geçebilirim, ne yapabilirim bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 2 Eylül 2013; 14:49:48 >

• Oncelikle siteden bilgi almaya calis, alisverisin tutarini ve ekstreni goster, aradaki farkin sebebini sor. Eger siteden ses cikmazsa paypal'dan dispute acabilirsin, alisverisinin tutarini belgeler paypal'a gosterirsen o tutar buyuk olasilikla sana geri yatirilacaktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denerod

Oncelikle siteden bilgi almaya calis, alisverisin tutarini ve ekstreni goster, aradaki farkin sebebini sor. Eger siteden ses cikmazsa paypal'dan dispute acabilirsin, alisverisinin tutarini belgeler paypal'a gosterirsen o tutar buyuk olasilikla sana geri yatirilacaktir.

Paypal ile konuştum, telefondaki bayan sorunun bankada olduğunu, sürekli dolar lira çevirileri yaparken (ki buna hakları yok dedi) fiyatı fazla yansıttıklarını söyledi. Bir defaya mahsus müşteri memnuniyeti için fark olan 6 doları yatırabilirim hesabınıza dedi tamam dedim. Ama bankanın peşini bırakmayacağım.
  • Mutlaka birakma, mebla kucuk gozukse de senden benden boyle fazla ucret cekerek ceplerini dolduruyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denerod

Mutlaka birakma, mebla kucuk gozukse de senden benden boyle fazla ucret cekerek ceplerini dolduruyorlar.

Bankaya gidip dilekçe yazdım hocam, böyle şerefsizlik olmaz valla hakkını aramak da zor bu ülkede. 10 kişiden 1'i anca peşine düşer, sonra dolsun cepler.
  • Paypal bu konuda cömert gerçekten, ben de kendi ödediğim meblayı sonradan hizmeti almaktan vazgeçtiğim için mail yolu ile geri çektim. İşlemlerin zamanında gerçekleşip gerçekleşmediğinden, paranın hesaba aktarımının kontolüne ve memnun kalıp kalmadığıma, gösterilen ilgiye kadar her nokta ile zamanında ilgilendiler.

Paypal bir şekilde maduriyet var ya da yok siz talep ettiğiniz takdirde yardımcı oluyor, bankanız uyanık davranmış..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.