Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

marka güvenilirliği:OPEL&FORD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    OPEL corsa 1.2 enjoy sport:
    ford fiesta 1.25 :
    opel fordtan 1ooo lira fazla
    fortta artı olarak yol bilgisayarı ve 2010 olması
    corsada aliminyum jant.sis farı+ekstra 2 hava yastığı var fakat 2009 model
    fiesta alacaktım ama arka koltuğu beğenmedim kemer kilitleri çok çıkıntılı(çözümü varsa yazıverin)ayrıca boya dökülme problemi yazmışlar
    marka olarak hangisi güvenilir-servis vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asa65 -- 15 Eylül 2009; 19:59:31 >

• 2si arasından bana kalırsa Corsa.

Fakat illa Fiesta alıcam diyorsanız Dizelini öneririm.
  • bence de corsa
    OPEL corsa 1.2 enjoy sport:26 hangi şehir ve hangi bayiden bu fiyat ?
  •  marka güvenilirliği:OPEL&FORD

Bir bin dediğimi anlıyacaksın
  • opel corsa bence daha güzel bir araç kabin kaliteside fiesta ya göre yüksek bence orta konsol kapı içleri vs ergonomik koltuklar geniş ve rahat ve daha tok gidiyor yolda opeller bana öyle gelmişti her iki aracta da yolculuk yaptım 40-50 km

ben opel derim...

marka olarakta her ikiside türkiye de gerek servis gerek satış sonrası hizmetlerde başarılı

internette bir cok konu bulabilirsin marka ve modeller hakkında servisleri kötü der kimisi kimisi cok memnundur vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NİTROUS666 -- 15 Eylül 2009; 20:15:28 >
  • ikiside güzel araç ama görünüm adına fiestayı tercih edin derim
  • Servis açısından, opel biraz daha tuzlu olur diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault Express vs Fiat Fiorino
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fiesta görünüm olarak iyi ama opele göre kalitelimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asa65

fiesta görünüm olarak iyi ama opele göre kalitelimi ?

Bence Opel'den aşağı kalır bi yanı yok ..
  • üstte resim sansürlenmiş ..

Fiesta diyorum ikisininde full une bindim ve yolculuk ettim gerçekten tasarım aşık ediyor fiestanın (opel kötü demiyorum)
  • corsa fiestadan geniş gibi geldi bana ama fiestada güzel bence alacağınız yerde opel ve ford servisine bir bakın bakım fiyatlarını öğrenin. ayrıca 2010 ile 2009 arasında satarken opelde daha fazla kayıp yaşayabilirsiniz model yüzünden ki alırken eski modele verdiğiniz bin lirada ayrı sorun
  • Tercihim corsa olurdu ikisinide yakından inceleme fırsatım oldu ,kesinlikle corsayı seçerdim
  • İkiside iyi araçlar.Fiestanın dış tasarımı harika.

Ama Corsa bu sınıfta kendini kanıtlamış bir modeldir.Etrafına bak her taraf Corsa kaynıyor.Zibil gibi...
  • Tasarım kişiye göre değiir. Fiesta daha yeni model. Yeni çıkan bir araç. Corsa'nın artık makyajlanması lazım. Zamanının geldiğini düşünüyorum.

Her iki aracı da test edip kararı verebilirsiniz. İki araçta pişman etmez kanısındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 16 Eylül 2009; 0:16:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Tasarım kişiye göre değiir. Fiesta daha yeni model. Yeni çıkan bir araç. Corsa'nın artık makyajlanması lazım. Zamanının geldiğini düşünüyorum.

Her iki aracı da test edip kararı verebilirsiniz. İki araçta pişman etmez kanısındayım.

+574
  • ford alırdım
  • Opel Astra H Sahibiyim 4 senedir.

Yetkili servisleri kötü,

Parçaları pahalı,

Bakım masrafları yüksek,

Nazik arabalar,

Aynı Model Yılına ait Ford Focus Aut/Dizel var Ortağımda,

Servislerinden çok memnun,

Parça İhtiyacı olmadı( Garantisi bittiği halde Garantiden 2000 TL'lik bir parçasını değiştirdiler Hoşuma gitti)

Masrafları şahidim dizel olmasına rağmen Opel ile yarı yarıya( Ben 350 TL'ye benzinlime periyodik bakım yaptırdım O 200 TL'ye)

Kamyon gibi araç dağ tepe banamısın demedi.
  • Corsa derim
  • corsanın içi kesinlikle fiestaya göre daha geniş
    fiestanın ise gerek iç gerekse dış dizaynı daha albenili ve daha yeni bir tasarım yani yolda kesinlikle ilgi çekiyor.
    bence iki aracıda bir kullanın ve kararınızı verin hangisini seçerseniz seçin yanlış yapmış olmazsınız.
    ben karar verecek olsam corsayı seçerim ama siz ben değilsiniz o yüzden sizin için en doğru kararı siz verirsiniz.
  • fiesta
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.