Şimdi Ara

Marketteki kızla nasıl tanışabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaldığım yere yeni bir market açıldı ve git gel bir kasiyer kızı çok beğendim ve kız da arkadaşımla şakalaşmalarımı çok komik bulduğu için beni her gördüğünde gülümsüyor bana. Seni görünce gülümseyesim geliyor dedi. Geçen sefer de yanımdan R11 sürerek geçti, daha çok hoşuma gitti. Sürekli markete gidiyorum, ayak üstü genel sohbet ediyoruz ve sohbetime istekli olduğu belli ama patron ve diğer çalışanlar civarda olduğu için onu zor durumda bırakmak istemiyorum. En kısa yoldan nasıl çözebilirim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Önce sabret.

Bakışmaya ve konuşmaya devam et.

Baktın, herşey yolunda gidiyor.

İş çıkışında bir şeyler içelim mi ? diye davet et.

Bu arada market sahibi ve çalışanlarına dikkat et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mazi09 M kullanıcısına yanıt
    Konuşma çok güzel gidiyor, hatta ben konuşmasam bile o konuşmayı başlatıyor bazen. Her şey çıtırında gidiyor. Ama patron ve çalışanlara belli etmeden kızı kapmam lazım çünkü kızı mahcup etmek istemiyorum sonuçtan bağımsız

• Numaranı kağıda yaz kızın eline ver

• NassinGözüm kullanıcısına yanıt
    Absürt olmaz mı ya da korkak gibi olmaz mı?

• umutberke_13 U kullanıcısına yanıt
    Instasini iste

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Market çalışanları ve sahibi anlasa ne olur onu çözemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sıkıntı çıksın istemiyorum, belki mahcup olur

• bende bugün starbucks da hoş birini gördüm bu marketler cafeler baya tuzak gibi ama bu işler böyle olmaz çalışan birine yaklaşamazsın bence, tanımazsın etmezsin unut gitsin alınacak risk değil bunlar

Neden hatta daha cool olur

• Tuzakla alakası yok ya, burada hafif tek iş garsonluk ya da kasiyerlik olduğu için kızlar oluyor

• Hoslandiysan git açık açık soyle ne cekiniyorsun en fazla red yersin olur biter bu kadar gözünüzde buyutmeyin bu olayları ısrarcı da olmayın tabi niyeti varsa olur iletişime geçmek ister yoksa zaten anlarsınız...

Yaş kaç hocam sizin

• 20 oldum bir hafta önce

Arkadaşça yaklaşirsin kız da gençtir haliyle, sıkıntı olmaz gibi, karakter meselesi birazda bu, biz ne dersek diyelim sonuca senin karakterin ruh halin karar verecek haliyle bi tık boş yapıyoruz belki azcık etki ediyoruz maksimum, bildiğini okuyacaksin bol şans şimdiden ne yaparsan yap arkandayız tek motivasyonun pişman olmamak olsun gerisi meh

• Kız zaten benim yaşlarda ve gözlemlerime göre bana biraz daha farklı davranıyor diğer müşterilere göre. Onu etrafına mahcup etmeden ve kırmadan tanımak istiyorum çünkü 8-9 aylık süreçte hiçbir kızla tanışmadım eski sevgilimden arınmak için. Kimse olmasa yakınında pat diye söyler hallederim ama etrafı çok dolu

Kenara davet etmek zor değil dolulugu unut gitsin en kötü durum yaşansa bile ne olabilir ve herkes orada sana gülse bunun etkisi ne? Şimdi şöyle bir durum var bazı insanların hersey önüne gelir bazıları en doğal ufak şeyler için bile yoktan var etmelidir, bu demek değil ben böyle yaşadım sende öyle yaşayacaksın ama şu bir gerçek ki asla begenebilecegin içine sinebilecek biriyle eşit karşılıklı adımlarla bjraraya gelmen farklı sebepler durumlardan ötürü pek olmayacak o zaman şu ikilemi asman lazım adım atayım mı atmayayım mi? Buna sen karar vereceksin işte, sonrası zaten belirsiz yaşayıp gör, hiç bana farklı davranıyor triplerine girme o işler hoc öyle değil ben bunu olmayan tecrubeme dayanıp gönül rahatlığıyla söylerim, tecrubeliler kitabını yazar muhtemelen,

• Adım atacağım, mesele bana gülmeleri değil mesele kızın patron karşısında durumu. Ufak bir notla başlayalım bence

Senin hayatın sen bilirsin umut üstad, bu konularda fikir belirtmek istemem fazla ama eğer ters teper ise ki ihtimal düşük değil, hiç uzatma bir kişinin daha kalçası kalkmasın artık yeni şeyler söylemek lazım kadınlar hint kumaşı değil erkeklerin zaten durumu ortada iyisi de kötüsü de aynı sepette işlerine geleni alıyorlar, değmez

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.