Bildirim
Marketten öğün yerine alınabilecek şeyler
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hocam gong falan işlenmiş ürün bunun yerine pahalı olsasa proteinli süt alin , ton balığı olabilir , protein oranı biraz yüksek çikolatalar var ama şeker oranı yüksektir tahminimce.
Bence en mantıklisi öğün yemektir diğer geçiştirmelik şeyler çok fayda sağlamadığı gibi pahalı da olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam buğday ekşi mayalı eti form var koyu kahverengi onu atıştırabilirsin kalori ihtiyacına göre yer fıstığı ezmesi ile yada çiğ badem de iş görür.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aynen onlarda olabilir. Antenmanda güç düşüşü olmasın yeter tat içerik önemli değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 tl ye alacağın kakolu süt + eti gong(yada muz)
bu öğün olmaz tabii antrman öncesi veya sonrası sana birkaç saat kazandırır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 27 Temmuz 2019; 0:6:52 > -
idmandan 1-2 saat önce yiyeceğin hiçbirşey sana idmanda güç vermez,yada idmanı "rahat çıkarmana" yardım etmez,genelde bir önceki gün yediklerinin daha büyük bir önemi var o yüzden bu kadar dert etme,ben kahvaltıdan yarım saat sonra falan gidiyorum aylardır hiçbir sıkıntı çekmedim,akşama kadar iyi beslenip iyi karb alıp akşam idmana gittiğim zamanda hiçbir fark olmuyordu,hatta akşam dolu dolu gidince pek iyi hissetmiyordum -
Muz ve kuruyemiş.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X