Şimdi Ara

Marmara mı Gazi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler sıralamam 10500 ikisi arasında hukuk için çok kararsız kaldım yardımcı olursanız bende size tercih konusunda fikrimi söylerim

Bide Hacettepe hukuk gelebilme ihtimali var mı ki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Marmara tercih etmeni tavsiye ederim.Bu son zamanlarda okulun baya sorunu olmaya basladi ama gazi yerine marmarayi tercih etmen daha iyi olur dusuncesindeyim.Istanbul da olmasi bence tercih sebebi.Pek okulda sorunda olmadi bu sene mesela sakindi onu da goz onunde bulundurabilirsin gaziye gore.Egitim konusunda da cok asiri ucurum oldugunu dusumuyorum puanina bakmma pek.Ama hakimlik savcilikta gaziden daha fazla kazanan oldugunu duydum bunuda dusunebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sağol görüşlerin için

• Gazi mi marmara mı değil istanbul mu ankara mı diye düşünerek tercih yap. Eğitim,kalite vs farkı çok yok. Hem istatistikler hem hukukçular öyle söylüyo. Marmaranın tarihi binası haydarpaşadan istanbul içi uzak bi yere taşınacağını da göz önünde bulundur.

• Eve öyle bi Taşınma durumu varmış ne kadar bir süre içinde taşınılır? Nereye taşınılır ? Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedefbounygslys

Gazi mi marmara mı değil istanbul mu ankara mı diye düşünerek tercih yap. Eğitim,kalite vs farkı çok yok. Hem istatistikler hem hukukçular öyle söylüyo. Marmaranın tarihi binası haydarpaşadan istanbul içi uzak bi yere taşınacağını da göz önünde bulundur.

Hocam Eczacılık Fakültesi de dahil mi hepsi mi taşınacak

• Tek bildiğim hukukun taşınacağı ama ne zaman nereye bilmiyorum arkadaşlar.

• Konuyu açan arkadaştan Özür dileyerek

11 bin ile Marmara hukuk gelir mi ? Kaç gündür cevabını bulamadım maalesef sıralama kayma durumundan dolayı :)

• hocam marmara ya gidersen pkk gaziye gidersen vatan severler olacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanıyom

quote:

Orijinalden alıntı: KaRaBükLü_94

Konuyu açan arkadaştan Özür dileyerek

11 bin ile Marmara hukuk gelir mi ? Kaç gündür cevabını bulamadım maalesef sıralama kayma durumundan dolayı :)

2012 de kaç sıralamaya almış ona bak ona takın olur belki de daha da yukselir siralama TM3 e göre alindigi için

2012 için 12400 1000 kişi one atsa olur galiba yine Teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaRaBükLü_94 -- 5 Temmuz 2015; 14:25:41 >
  • bence marmara arkadaşım istanbuldan dolayı.benim 14.670 marmara iö gelir mi dersin peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk43

Eve öyle bi Taşınma durumu varmış ne kadar bir süre içinde taşınılır? Nereye taşınılır ? Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?

Bildiğim kadarıyla Maltepe taraflarınaymış ama şu an tam kesin bir tarih yokmuş

• Hacettepe gelmez, ben Hacettepe'yi beğenmedim, yeni sayılır zaten köklü hukukları tercih etmek daha avantajlı.
  • Bustercyl kullanıcısına yanıt
    Siz Marmara'da mı okuyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Siz Marmara'da mı okuyorsunuz?

Evet marmaradayim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marmara herhalde marmara üniversite olan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.