Şimdi Ara

MARMARA TIP TUTUYOR, ACİBADEM İCİN MEZUNA KALMALİMİYİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar marmara tıp için puanim yetiyor ama hayalimde de acibadem tıp var, bu sene mezuna kalmistim. Sizce bir sene daha mezuna kalip acibadem için mi calismaliyim?( Bir arkadasim forumda sizlerin yorumlarınızı merak etmis. Siz neler dusunuyorusunuz?)

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heretyx -- 3 Temmuz 2015; 18:03:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi yıl daha aynı stres, yıl kaybı, ben olsam kosa kosa giderdim ama cok da etkilemek istemem yeni nesil cok da zeki oderecenin garantisi de yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• ne fark eder ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escherich -- 3 Temmuz 2015; 18:04:52 >
  • Bunu buraya sorsan herkes bi tarafıyla güler 3k dan mezuna kalan mal olarakta arkadaşın tarihe geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaaabbbb1771 -- 3 Temmuz 2015; 18:05:18 >
  • Mal mısın birader ha marmara tıp ha acıbadem ha sütçü imam tıp hepsinde aynı doktor oluyosun bırak git kafamı bozma yaw. Bu ne mantıkdır... :SS

• Kardeşim haklisin ben de ayni şeyi söylüyorum ama illa baskalarinin yorumları gerekiyor etki göstersin diye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boun Psikoloji Gelir Mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 950 den mezuna kalan adam taniyorum mf3 te

Edit:kalmak uzere olan,koc tip icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral1515 -- 3 Temmuz 2015; 18:09:23 >
  • Eskalibur E kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsinden ayni doktor olmuyorsun , önce bunu öğren. Kadavrasi olmayan doğru düzgün labaratuvari olmayan bir dünya tıp fakultesi var. Ben arkadadimin sormami istediği soruyu sordum sadece. Üslubuna dikkat et biraz yazarken.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.