Şimdi Ara

Marmaris ve Çevresi Öneriler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
23
Favori
40.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Datçadan toplu taşıma ile Marmarise gelsem bu gezi turlarına nasıl ulaşabilirim, merkezde insem hepsi bir aradamı kolay ulaşılabilinirmi
  • güzel bir yazı olmuş. ben de her yaz istisnasız marmarise giderim yazlık falan yok.

akyakaya özellikle gitmenizi tavsiye ederim. arabanız varsa veya kiralayabilecek durumdaysanız turları önermem. akyaka'daki deniz çok ilginç metrelerce gitmenize rağmen derinleşmiyor.

ayrıca marina'nın orada (eski tansaş karşısı) onlarca tekne turu, acente var. onlardan fiyat alabilirsiniz.
  • İstanbul'dan Marmaris'e özel araç ile İzmir yolundan gideceğim. Yollar nasıl,düzgün mü?

birde Marmaris İçmelerde "casa blanca hotel" de kalmayı düşünüyorum.

bu hotel hakkında bilgisi olan var mı?
  • wreith kullanıcısına yanıt
    Güzel bir tanıtım yazısı olmuş. Ayrıca Orhaniye beldesindeki kız kumu'da mutlaka görülmeli.
  • brkçlk kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    haziran sonu casa blanca da 2. defa konakladım.
    otel küçük, konum olarak çok iyi. denize sıfır ve güzel bi bahçesi var.
    bana göre eksi olan denizin sığ olması.
    odalar beyaz ağırlıklı ve hergün temizlik yapılıyor.
    yemekler oldukça güzel fakat fazla çeşit yok.
    buna rağmen hergün balık, kırmızı ve beyaz et mutlaka oluyor.
    ayrıca karides güveç bile mümkün.
    soft içecekler pepsi grubundan.
    lipton soğuk çay var.
    alkollü içecekler ise hd sistemde hiç adını duymadığım markalar.
    orijinal içkilerle yapılan kokteyller 15 tl.
    ve maalesef bira perge.
    otelin otoparkı yok, otele giden yolda trafiğe kapalı, kapıya araçla yanaşamıyorsunuz.
    munamar beach aynı kişiye ait, aracınızı oraya bırakabilirsiniz yada trafiğe kapalı olan kısma aracınızı park etmenizi sağlayabilirler belki.
    arayıp bilgi almanızda fayda var.
    personel çok iyi, özellikle seyfi, emrah ve kamil...
    iyi tatiller...

@brkçlk

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanate

merhaba,
    haziran sonu casa blanca da 2. defa konakladım.
    otel küçük, konum olarak çok iyi. denize sıfır ve güzel bi bahçesi var.
    bana göre eksi olan denizin sığ olması.
    odalar beyaz ağırlıklı ve hergün temizlik yapılıyor.
    yemekler oldukça güzel fakat fazla çeşit yok.
    buna rağmen hergün balık, kırmızı ve beyaz et mutlaka oluyor.
    ayrıca karides güveç bile mümkün.
    soft içecekler pepsi grubundan.
    lipton soğuk çay var.
    alkollü içecekler ise hd sistemde hiç adını duymadığım markalar.
    orijinal içkilerle yapılan kokteyller 15 tl.
    ve maalesef bira perge.
    otelin otoparkı yok, otele giden yolda trafiğe kapalı, kapıya araçla yanaşamıyorsunuz.
    munamar beach aynı kişiye ait, aracınızı oraya bırakabilirsiniz yada trafiğe kapalı olan kısma aracınızı park etmenizi sağlayabilirler belki.
    arayıp bilgi almanızda fayda var.
    personel çok iyi, özellikle seyfi, emrah ve kamil...
    iyi tatiller...

@brkçlk

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
    peki aracı,otelin ne kadar yakınına çekme durumumuz var.
    otel dışında çekeceğimiz park yeri sıkıntı yaratmaz sanırım.

• brkçlk kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    otele 100-150 metre uzaklıkta otopark var diye hatırlıyorum. yol kenarları boş ama işletmelerin önü olduğu için sorun çıkabilir.
    munamar ın otoparkı da 250 metre civarı uzaklıkta...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gitmeden önce ararım o zaman

teşekkürler..
  • bluepaw kullanıcısına yanıt
    Merabalar bende 26 Ağustos gibi Marmariste olacağım inşallah. Arabamla gideceğim, Akyakanın neresine gideceğimizi anlamadım tam olarak, tek plajmı var acaba, aydınlatırsanız memnun olurum. teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbugraa

Merabalar bende 26 Ağustos gibi Marmariste olacağım inşallah. Arabamla gideceğim, Akyakanın neresine gideceğimizi anlamadım tam olarak, tek plajmı var acaba, aydınlatırsanız memnun olurum. teşekkürler...

valla tam bilmiyorum ben de adını ama bu sene bir arkadaşım gidip beğenmemiş çok kirliymiş plaj. belki de benim gittiğim iyi bir zamanıydı.
  • İçmeler
    Denizi ve kumsalı güzel
    Fazla aktivitesi olmayan, sakin bir yer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • içmeler plajı teşekkür ederim...
  • Selimiye, Ege Bölgesi’nin incilerindendir. Marmaris’e yarım saat mesafededir. Farklı derece güzellikte bir yerde tatil yapmak istiyorsanız, Selimiye bu konuda tam size göre.

Selimiye’de hava durumu her zaman yüzmeye elverişlidir. İster yaz ya da ister kış denize girebilirsiniz. Aynı zamanda bir koy olan selimiye, Marmaris’in en güzel koylarından biridir. Tertemiz denizi ile Selimiye, eşsiz bir doğa güzelliğine sahiptir. Sabahtan akşama kadar denizin tadını çıkarabilir, doğa yürüyüşlerine çıkarak Selimiye’nin mis kokan doğasında adeta yeniden nefes alabilirsiniz. Çünkü Selimiye, Şehrin gürültüsünden ve karmaşasından uzak, başka bir deyişle bakir kalmış bir bölgedir. Bu da elbette doğasının ve denizinin temiz olmasına, havasının mis kokmasına etki etmektedir. Başka tatil beldeleri gibi, sıcağında bunalmaz, denize ulaşmak için güneşin altında saatlerce zaman harcamazsınız. Çünkü Selimiye ve çevresinde, her şey ayağınızın altındadır. Deniz zaten selimiye’yi çevrelemektedir. Orman ararsanız, kafanızı hemen kaldırıp sağa sola bakmanız yeterli. Ailenizle sevdiklerinizle, Marmaris’ ten tekne turuna başlayıp, Selimiye’ye kadar gelebilirsiniz. Ya da aracınız ile sadece yarım saat süren bir yolcuğun ardından Selimiye’desiniz.

Selimiye, Ege Bölgesi’nin özelliklerini aynen yansıtmaktadır. Buraya geldiğinizde konuşılan farklı şive hemen dikkatinizi çekecektir. İnsanların sıcak kanlı olmaları, size sevimli yaklaşımları, Selimiye’den ayrılmanızı geciktirecektir. Buraya geldiğinizde civarda keşif turu atabilir ya da Selimiyeli köylülerin kurdukları ufak tefek hediliyelikçi dükkanlarından alışveriş yapabilirsiniz.

Selimiye’ye gelerek ailenizle ya da sevdiklerinizle beraber doğayı yeniden keşfedeceksiniz. Tertemiz plajlarda güneşlenmek, denize nazır restoranlarda romantik akşam yemeği yemek ya da odanızdan dışarı balkona doğru attığınız ilk adımda sizi eşsiz bir manzaranın karşılaması, her yerde ulaşabileceğiniz bir nimet değildir. Siz de tatilinize değer katmak istiyorsanız Marmaris’in Selimiye Köyü’ne davetlisiniz. Burada günler size çok kıza gelecek.

- Kaynak:http://www.marmaris-selimiye.com/selimiye.html

• merhaba konu cok faydali acanin emegine saglik, benim marmaris hakkinda sorum var: nisan 20-26 arasinda nasil olur hava sicakligi denize girmek icin? sezon acilmis oluyormu genel doluluk orani ne olur? abim ile beraber gidip biraz dinlenmek ve gezmek istiyoruz suna otel cok guzel gorunuyor merkez barlara vs yakin midir? simdiden cok tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namaste. -- 25 Mart 2015; 19:53:00 >
  • Sezon hazırlıkları dönemidir.Deniz soğuk olur ama havuza girilir.Yağış olmaz ise Marmaris civarını gezmek için iyi bir mevsim denilebilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunçmes

Sezon hazırlıkları dönemidir.Deniz soğuk olur ama havuza girilir.Yağış olmaz ise Marmaris civarını gezmek için iyi bir mevsim denilebilir...

Evet temmuz kalabaligindan uzak serin rahat bi tatil olcak, acaba turist gelmis olur mu? Birde fiytlar yabanci turiste gore 3 katiymis yerli turist icin bu gercekten dogru mudur? (Ekside okumustum) Tesekkurler.

• Boşver onları sen.Yatacak yeri ayarla, yemeyi içmeyi dışarda yap.Her şeyin fiyatları belli.Otele tıkılıp kalma.Araban varsa her yeri gez ,yoksa kiralayın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunçmes

Boşver onları sen.Yatacak yeri ayarla, yemeyi içmeyi dışarda yap.Her şeyin fiyatları belli.Otele tıkılıp kalma.Araban varsa her yeri gez ,yoksa kiralayın....

Apart en mantiklisi yemegi de disarida kafamiza gore hallederiz. o sicaklarda acik bufe iyi olmaz mide bozulur zaten konu yeterince zengin yapilcak listesi yazmis arkadas sagolsun. sadece araci nerden kiralamak gerek onu sorcaktim?

• Namaste. kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Yıllar olmuş konuyu açalı :) eski fiyatları değiştirmiyorum, simdi daha yüksek olacaktır , ona göre hesabınızı yapın.

nisan sonu hava ılık olur t-shirt giymeye başlar insanlar ama deniz haziran ortasına kadar serindir, ama en temiz zamanıdır.
    Haziran ilk haftasonuna kadar fiyatlar çok düşüktür. o yüzden mayıs sonu idealdir.

aracı buradan heryerden kiralarsınız zor değil . Daha önceden ayırmaya gerek yok temmuz agustos haricinde. 70 tl gibi günlük şu ara.

Konaklama için marmaris merkezin her yeri denize arabayla 5 dk dır . Mesafe sorunu yok. ama yürüyerek denize inmek isteyenler sahile 300 metreye kadar olan otelleri tercih edebilir.

Burada önemli birkaç nokta var.

1. Aile olarak çoluk çocuk gidilecek otel var gidilmeyecek otel var unutmayın. Gençler için alternatif daha çok.
    2. Ulaşım çok kolay olduğundan bar ve sahile ulaşmak için yakın olmanıza gerek yok.
    3. Herşey dahillerde verilen yeme içme kalitesi özellikle ucuz sezonlarda pek iyi olmayabilir.
    4. Marmarisin merkezinden ziyade çevresindeki koylarda da gezilecek birçok nokta var. 4 günlük bir tatilin 2 gününü çevreye ayırmak lazım. Çevredeki koylarda çok güzel restoran , mekan ve plajlar var.

Yakında harita üzerinden bir güzergah çalışması yapacağım . Gelip gidecekler için de kolaylık olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wreith -- 3 Nisan 2015; 14:11:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wreith

Merhaba,

Yıllar olmuş konuyu açalı :) eski fiyatları değiştirmiyorum, simdi daha yüksek olacaktır , ona göre hesabınızı yapın.

nisan sonu hava ılık olur t-shirt giymeye başlar insanlar ama deniz haziran ortasına kadar serindir, ama en temiz zamanıdır.
    Haziran ilk haftasonuna kadar fiyatlar çok düşüktür. o yüzden mayıs sonu idealdir.

aracı buradan heryerden kiralarsınız zor değil . Daha önceden ayırmaya gerek yok temmuz agustos haricinde. 70 tl gibi günlük şu ara.

Konaklama için marmaris merkezin her yeri denize arabayla 5 dk dır . Mesafe sorunu yok. ama yürüyerek denize inmek isteyenler sahile 300 metreye kadar olan otelleri tercih edebilir.

Burada önemli birkaç nokta var.

1. Aile olarak çoluk çocuk gidilecek otel var gidilmeyecek otel var unutmayın. Gençler için alternatif daha çok.
    2. Ulaşım çok kolay olduğundan bar ve sahile ulaşmak için yakın olmanıza gerek yok.
    3. Herşey dahillerde verilen yeme içme kalitesi özellikle ucuz sezonlarda pek iyi olmayabilir.
    4. Marmarisin merkezinden ziyade çevresindeki koylarda da gezilecek birçok nokta var. 4 günlük bir tatilin 2 gününü çevreye ayırmak lazım. Çevredeki koylarda çok güzel restoran , mekan ve plajlar var.

Yakında harita üzerinden bir güzergah çalışması yapacağım . Gelip gidecekler için de kolaylık olacaktır.

Üstad. Selamlar.

Bu yaz haziran sonu 4 gün Marmaris 3 gün Datça yapmayı planlıyoruz. Marmaris tarafı için selimiye de konaklayıp günübirlik gezeriz diye düşünüyoruz. Sizce plan nasıl? Alternatif öneriniz olursa beklerim. Bir de selimiyede konaklama öneriniz var mı?

Şimdiden teşekkür ederim.
    saygilar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.