Masaüstü bilgisayardan acayip bir ses geliyor. Demir sürtüşmesi gibi ara sıra çok geliyor bazen kesintili bazen de hiç gelmiyor. Çok rahatsız edici bir ses ve bu sene her sene yaptığım gibi süpürgeyi ters takıp kasanın tozlarını fışkırtmadım. Her sene yapardım ve bu ses ile birlikte bu sene fan sesleri düzensizleşerek arttı.
bi güzel temizlemeni öneririm ccleaner indir bir de performans için yine çıkarsa fanları değiştir
fan sesi olduğuna eminmisin power supply patlamaya yakın çıkarır o sesi dikkat et
Hocam oyun falan açıncamı çıkıyor bu ses. Eğer normal kullanımda çıkıyorsa psudan çıkmaz
Arkadaşlar fan sesi ayrıyetten arttı bu ses bir acayip. Temizleyecem ama balkona çıkaramam:( kapattırdık. Ccleaner sürekli taratıyorum oyun oynayınca ver zorlanınca çıkarıyor genelde.
quote:
Orijinalden alıntı: Pulmicort
Hocam oyun falan açıncamı çıkıyor bu ses. Eğer normal kullanımda çıkıyorsa psudan çıkmaz
Oyun oynarken kulaklarım çiziliyor zaten acayip bi ses
quote:
Orijinalden alıntı: gkn555
fan sesi olduğuna eminmisin power supply patlamaya yakın çıkarır o sesi dikkat et
Power supply patlamaya yakın mı çıkarır ? Olamaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme