Şimdi Ara

Masaüstü Bilgisayarda MSI Supercharger Nedir Ne işe yarar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
15.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim bilgisayarımda msı supercharger programı var masaüstü bir bilgisayar için önemi nedir acaba yaraı varmıdır cevap verenlere şimdiden teşekkürler

• HORT İşine yarayan olur diye yazıyorum.

Supercharger bazı anakartlarda destekleniyor. Programı kurmak ve aktif etmek yetmiyor. Çalışabilmesi için desteklenen anakartların anakart kitapçığında belirtilen USB bağlantı portunun kullanılması gerekiyor.

Örn: Kullanım kolaylığı açısından ön portları kullandığımızı ele alırsak, kasadaki ön USB portunun MSI Z270 Gaming M7'de anakartın altındaki "Kırmızı" USB 3.1 portuna takılması gerekiyor(Çünkü Supercharger bu porttan destekleniyor). Siz gidip başka bir USB 3.0 veya USB 3.1 portu kullanırsanız programı açıp şarj etmenizin hız açısından hiçbir farkı yok.
    Yapay Zekanın Yanıtı

MSI Supercharger Nedir ve Ne İşe Yarar?

MSI Supercharger, MSI anakartlara özel bir yazılımdır. Bilgisayarınızın performansını optimize etmek ve oyun deneyiminizi geliştirmek için tasarlanmıştır.

Supercharger, sistem kaynaklarını oyunlar için optimize ederek daha akıcı ve keyifli bir oyun deneyimi sağlar. Ayrıca, işlemci ve ekran kartı gibi bileşenlerin performansını artırarak genel sistem performansını yükseltir.

MSI Center Super Charger özelliği, oyun modunu otomatik olarak algılar ve buna göre performans ayarlarını yapar. Bu sayede, oyun oynamadığınız zamanlarda sisteminiz normal modda çalışarak enerji tasarrufu sağlar.

MSI Supercharger'ı kullanmak için MSI anakartınızın desteklediğinden emin olman gerekir. Yazılımı MSI'ın resmi web sitesinden indirebilir ve kurabilirsin. Kurulumdan sonra, Supercharger'ın ayarlarını kişisel tercihlerine göre özelleştirebilirsin.

Supercharger, oyuncular ve performans meraklıları için ideal bir araçtır. Bilgisayarının performansını artırarak daha hızlı ve sorunsuz bir kullanıcı deneyimi elde etmene yardımcı olur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hoag34 H kullanıcısına yanıt
    Msi'ın kendi anakartlarında kullandığı bir özellik. Bilgisayara bir cep telefonu yada benzeri bir USB ile şarj olan alet taktığında o USB portuna normalden daha yüksek voltaj vererek cep telefonun daha hızlı şarj olmasını sağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muharremkanat

Msi'ın kendi anakartlarında kullandığı bir özellik. Bilgisayara bir cep telefonu yada benzeri bir USB ile şarj olan alet taktığında o USB portuna normalden daha yüksek voltaj vererek cep telefonun daha hızlı şarj olmasını sağlıyor.

Yani gereksiz birşey ben zaten telefonumu bilgisayarda şarj etmem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozaman sizin gereksiz birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hoag34

quote:

Orijinalden alıntı: Muharremkanat

Yani gereksiz birşey ben zaten telefonumu bilgisayarda şarj etmem

gün gelir edersin hocam
  • Başarılı bir uygulamaymış. Sayenizde keşfettim.
  • o özellik benim anakarttada var ama işe yaradığını görmedim takıyorum telefonu kullanırken şarj azalıyor bütün portları denedim wp ye girince yazışırken falan azalmaya başlıyor mecbur fiş kullanıyorum programa tıklayıncada supercharger zaten çalışıyordu yazıyor bende mi böyle yoksa herkesinki mi böyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Defrag nedir ne işe yarar ?
    19 yıl önce açıldı
    Cloud sim nedir?Ne işe yarar.?
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • burakoz211 B kullanıcısına yanıt
    HORT İşine yarayan olur diye yazıyorum.

Supercharger bazı anakartlarda destekleniyor. Programı kurmak ve aktif etmek yetmiyor. Çalışabilmesi için desteklenen anakartların anakart kitapçığında belirtilen USB bağlantı portunun kullanılması gerekiyor.

Örn: Kullanım kolaylığı açısından ön portları kullandığımızı ele alırsak, kasadaki ön USB portunun MSI Z270 Gaming M7'de anakartın altındaki "Kırmızı" USB 3.1 portuna takılması gerekiyor(Çünkü Supercharger bu porttan destekleniyor). Siz gidip başka bir USB 3.0 veya USB 3.1 portu kullanırsanız programı açıp şarj etmenizin hız açısından hiçbir farkı yok.
  • Hipotermi kullanıcısına yanıt

teşekkürler kardeşim. En dolu cevabı sen vermişsin.

Wireless kulaklığı neyini olanlar burdan şarz ederdir artık. Biz fakirler o anakarttan alsak kulaklığı alamayız :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.