arkadaşlar daha önce çok kez formatladığım masaüstü bilgisayarımı format atamıyorum.Cd yi takınca ilerliyor daha sonra winnt32.exe hatası veriyor.Daha sonra yeniden başlatarak kurulum yapayım diyorum yine aynısı oluyor Düşündüm ki cd bozuldu ama aynı cd ile başa pc ye format attım.Kendi pc me atamıyorum hata geçerli yol değil diyor.sistem bulunamadı diyor deli olcam ya harddisk kaynaklı sorun mu var diye düşünüyorum.Nasıl format tacam bu pc ye ?
dostum okuyunca aklıma direk harddisk geldi. Harddiskin sorunludur ondan format atamıyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Önünde 2 seçenek var. Ya harddisk yada CD sorunlu ama diyorsun ki cd ile başka bir bilgisayara format atabiliyorum. O zaman hdd sorunlu gibi gözüküyor. Sistemini açabiliyorsan harddiskini programlar aracılığı ile bir tarat ve varsa hataları düzeltip tekrar dene...
Hardiski başka bir pcde formatla öncelikle daha sonra ise cd okuyucunu değiştir öyle dene belkide okuyunca sorun olmuş olabilir daha sonra disk dene derim.
tamam deneyeyim bakalım cd surucude sorun olacagını sanmıyorum ama harddısktede sorun gıbı gozukse pc acılıyor ıslem yapabılıyorum bıraz ugrasayımbakalım ne cıkacak ?yardımlarınız ve çözüm önerileriniz için saolun.
quote:
Orijinalden alıntı: goldeneye61
arkadaşlar daha önce çok kez formatladığım masaüstü bilgisayarımı format atamıyorum.Cd yi takınca ilerliyor daha sonra winnt32.exe hatası veriyor.Daha sonra yeniden başlatarak kurulum yapayım diyorum yine aynısı oluyor Düşündüm ki cd bozuldu ama aynı cd ile başa pc ye format attım.Kendi pc me atamıyorum hata geçerli yol değil diyor.sistem bulunamadı diyor deli olcam ya harddisk kaynaklı sorun mu var diye düşünüyorum.Nasıl format tacam bu pc ye ?
Başka Xp kurulum Cd'si deneyin aynı şey benim başımada geldi başka bilgisayara atıyorum kendi bilgisayarıma atamıyordum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme