İyi günler. Bizim evde bir laptop (bazen iki) bir de masaüstü bir de aşağıdaki kırtasiyede masaüstü internet kullanan var. Switch diye bir cihazla kablosuz modeme benim masaüstümden ve dükkandan kablo çektik. (internet sınırsız) Sorun şu ki benim ve aşağıdakinin interneti sürekli anlık kesiliyor. Switche bağlanan kablonun yerini değiştirdiğimde geri geliyor ama oyun oynarken gittiği için oyundan kopuyorum paso. Bu daha önce de vardı, masaüstü bilgisayarım sürekli internetten kopuyordu, o zaman interneti paylaşmıyorduk da. Bir kere ttneti aradım, biz santralleri kontrol edicez siz interneti splittersız kullanın dediler. Splitter kullanınca internet anlık kopmaları bıraktı. Bayağı uzun bir süre splittersız kullandım, ara sıra annemler telefon açmak için splitterı geri takıyordu. Neyse işte şimdi gene kopmalar başladı. İnterneti paylaşmak yasal mı değil mi bilmiyorum bi oyun keyfi için de adamları çağıramıyorum öte yandan bu böyle olmaz, akk ile o kadar fatura ödüyorsak bari teknik desteğimizi de alalım diyorum. Var mıdır fikri olan?
Not: Masaüstü kopmalar çok sık, nadiren de olsa laptopta, yani modemde genel olarak kopmalar da var. Onları engellemek için de mecburen reset atıyoruz.
Müşteri hizmetleriyle tekrar görüşmenizi tavsiye ederim gerekirse ekip göndersinler ama ekip gelecekse internet paylaşımını kısa bir süre için ortadan kaldırın zira bu iş yasal değil