Şimdi Ara

Masaüstüne Atma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalr sistemim İ5 3470 3.20 ghz 8 gb ram 1 gb 256 bit ddr5 ekran kartı Assassin's Creed 3 ve Black Ops 2 de Ultrada bile kasmıyor ama bazen açtığım her oyun 2 dakikada bir masaüstüne atıyor.Bazen dediğim mesela sabah açıorum atıyor sürekli sonra akşam açıyorum herhangi bir sorun olmuyor.Lütfen yardım edin bu arda son driverler yüklü

• Yardım edecek yok mu beyler 2600 lira verdim bu sisteme
  • Merhaba @LordeLROND;

Arkaplanda çalışan bir işlem yada uygulama buna neden oluyor olabilir, görev yöneticisini açın ve işlemler sekmesindeki işlemleri gözden geçirin.

Kolay gelsin.
  • Bu işlemlerin işe yarayan gerekli şeyler olup olmadığını nası anlayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordeLROND -- 24 Haziran 2014; 13:28:01 >
  • oyunu yönetici olarak çalıstır
  • seni masaüstüne attıktan sonra köşede bir yerde herhangi bir programdır bildirimdi çıkıyor mu kontrol edin ona göre işlem uygulayın
  • sağ tıkla deskop devre dışı yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO Masaüstüne atma problemi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Floki Vilgerdarson kullanıcısına yanıt
    Hayır öyle olduğunda tekrar açıyorum bi daha atmıyor ama attığı zaman bildirim olmayınca bir dha giryorum 2 dk sonra yeniden atıyor 4-5 kere restart atınca anca düzeliyor.
  • LordeLROND kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız antivirus programından kaynaklanabilir.Bu yüzden bazı antivirus programlarında "Oyun Modu" seçeneği vardır.Oyuna girmeden bu seçeneği akif eder, artık oyunda güvenlikle ilgili uyarılar almazsınız.Sorunla tekrar karşılaştığınızda, antivirus programınızı mümkünse devredışı bırakıp tekrar oyuna girin.En azından bu seçeneği elemiş olursunuz.
  • Antivirüsle ilgili olduğunu dşünmüyorum çünkü 3-4 kere yeniden başlatınca düzeliyor ama antivirüsten olsaydı hep oyundan atardı yardım edin lütfen ya :(
  • Tamam beyler çözdüm sorunu sonunda arkaplanda çalışan TWCU.exe programı sebep oluomuş :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.