Şimdi Ara

Mass Effect 3 (2012) [ANA KONU] (98. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.301
Cevap
7
Favori
109.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her akşam saat 22'den sonra birkaç el Platinum oynarım. Yoğun işlerim ve hazırladığım Mass Effect sitesi dolayısıyla yaklaşık 2 aydır oynadığım tek oyun Mass Effect 3 Multi diyebilirim. Henüz vakit bulup Leviathan ve Omega DLC'lerini bile oynayamadım.
  • arkadaşlar 3.oyunun bitmiş save dosyası elinde olan varsa paylaşabilirmi
  • http://www.youtube.com/watch?v=Wq68i-WFvV0&NR=1&feature=endscreen

İzlerken baya eğlendim. Bu da farklı bir bakış açısı :D
  • Arkadaşlar gururla söylüyorum ki 3 oyunuda müthiş bir şekilde hatasız ve saveleri aktararak bitirdim. Quarianlar ve Geth i barıştırdım ve oyunun sonunda 3. bir seçenek çıktı synthesis yani yeşil son. Bu son beni o kadar tatmin etti ki tarif edemem. 1 ay süren emeğimin karşılığını almış gibi hissettim. Eğer yeşil sonu açamayan varsa bir araştırsın derim çok çok iyi. Tüm sentetik ve organik yaşam evrim geçiriyor. Barış sağlanıyor. Ne yazık ki shepard reyiz gene ölüyor fakat bu sefer beni ağlatmayı başardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenth Doctor -- 2 Mart 2013; 17:31:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenth Doctor

Arkadaşlar gururla söylüyorum ki 3 oyunuda müthiş bir şekilde hatasız ve saveleri aktararak bitirdim. Quarianlar ve Geth i barıştırdım ve oyunun sonunda 3. bir seçenek çıktı synthesis yani yeşil son. Bu son beni o kadar tatmin etti ki tarif edemem. 1 ay süren emeğimin karşılığını almış gibi hissettim. Eğer yeşil sonu açamayan varsa bir araştırsın derim çok çok iyi. Tüm sentetik ve organik yaşam evrim geçiriyor. Barış sağlanıyor. Ne yazık ki shepard reyiz gene ölüyor fakat bu sefer beni ağlatmayı başardı

yani üç oyun boyunca bu yaratıkları yok etmeye çalıştık, benliğimiz koruyalım dedik, sonra da birden gelin birleşip entegre olalım dediler ve siz onu kabul ettiniz? Bence hiç hoş olmadı. Tüm canlıların hür iradesini koruyalım derken herkesin yerine sentetikleşme kararını vermiş oldunuz. İstiyorlar mı sordunuz mu onlara?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

quote:

Arkadaşlar gururla söylüyorum ki 3 oyunuda müthiş bir şekilde hatasız ve saveleri aktararak bitirdim. Quarianlar ve Geth i barıştırdım ve oyunun sonunda 3. bir seçenek çıktı synthesis yani yeşil son. Bu son beni o kadar tatmin etti ki tarif edemem. 1 ay süren emeğimin karşılığını almış gibi hissettim. Eğer yeşil sonu açamayan varsa bir araştırsın derim çok çok iyi. Tüm sentetik ve organik yaşam evrim geçiriyor. Barış sağlanıyor. Ne yazık ki shepard reyiz gene ölüyor fakat bu sefer beni ağlatmayı başardı

yani üç oyun boyunca bu yaratıkları yok etmeye çalıştık, benliğimiz koruyalım dedik, sonra da birden gelin birleşip entegre olalım dediler ve siz onu kabul ettiniz? Bence hiç hoş olmadı. Tüm canlıların hür iradesini koruyalım derken herkesin yerine sentetikleşme kararını vermiş oldunuz. İstiyorlar mı sordunuz mu onlara?

Daha önce oynadığım zamanlar hep destroy seçmiştim. Aslında yanlış olan control bence.
  • quote:

quote:

quote:

Daha önce oynadığım zamanlar hep destroy seçmiştim. Aslında yanlış olan control bence.

sentez de bana göre yanlış :)) en doğrusu kırmızı seçenek
  • Ben Londra'daki Beam'a koşmadan oyunu bitirdim :) Yarım kaldı ama en azından Shepard'ın yeri yurdu belli.

• Ahh ah :) tadindan yenmedi.. ama nedense 2.cisi bambaşkaydi :) 3.cüsü ise tam bir Trajik.. madem öyle seri Bitti Benle beraber yok olun dedim öyle bi bastimki klavye bile yokolmştu :( 5 kere bitti türkçesiyle bi kac kere daha bitirrim heralde :P
  • Son dlc Citadel e 2 gün kaldı ,Shepard ın spector suitine access granted.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sentez de bana göre yanlış :)) en doğrusu kırmızı seçenek

o sana göre.
  • 5 gb dlc ! işte mass effect farkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: emuredyassin

Ahh ah :) tadindan yenmedi.. ama nedense 2.cisi bambaşkaydi :) 3.cüsü ise tam bir Trajik.. madem öyle seri Bitti Benle beraber yok olun dedim öyle bi bastimki klavye bile yokolmştu :( 5 kere bitti türkçesiyle bi kac kere daha bitirrim heralde :P

2. si muhseşemdi

1. si iyiydi

3. si bir kazaydı sanırım.

3. yü bitirdim

ilk dlc ile tekrar bitirdim

son bi umutla konuya tekrar girdim

yeni dlc lerdede son kısımlar hala saçma sapan.

bu oyunu neden yaptılar anlamış değilim.

oyun başdan aşşağı saçmalıklarla dolu
  • bu citadel dlc'si hikaye'ye mi bağlı yoksa sadece multi içinmi
  • Dlc lerin hepsi hikayeye bağlı,son dlc citadel de mass efect 1 ve 2 den (eğer sağ kaldılarsa) bütün tim elemanlarıyla yeniden buluşup Shepard a karıştığı
    komployu çözerek olaya veda ediyoruz.
  • 5 gb dlc mi olur o zaman baya bir görev var galiba dlc'de
  • Popstar Shepard evreni kurtardı Citadelde partilere takılıyor artık

Mass Effect 3 (2012) [ANA KONU]
  • oyun originde 9.99 euro
  • Shepard ın ev partisinden çok özel kareler

• foto'lar citadel dlc'sinden mi
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.