Şimdi Ara

MASS EFFECT ANDROMEDA - ANA KONU (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
10
Favori
37.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herşeyi geçtim. Hadi teknik mevzuları, oynanışı, grafiği falan geçtim, bugları da geçtim.

Şu illusive man'in yarısı kadar dahi kalibrede bir karakter yarat(a)madılarsa yemişim mass effecti.

Bana onu söyleyin gençler. Andromeda'da var mı böyle bir babayiğit ?

MASS EFFECT ANDROMEDA - ANA KONU
  • kubillian kullanıcısına yanıt
    Sigara içişini bile özledim reizin

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun iyi ama o animasyon olayı net aleminde oyunu rezil etmeye yetti. Yama ile sorun büyük oranda elden geçirilecektir ama bu rezillik yaşanmadan önce neden buna el atılmadı oda ayrı bir konu.

En azından fiyatına umarım bu aldığı puanlar yansırda daha ucuza alma fırsatım doğar.
  • Sizce oyun geri sayima gore dijital olarak sabah 7' de mi acilacak yoksa Avrupa cikis gunu olan Persembe mi acilacak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Bayıldım ben oyuna, 10 saatin tamamını kullandım. Bir noktadan sonra hikayede ilerlenmiyor, Nomad'ı da geliştirmeye izin vermediği için haritanın radyasyon seviyesi yüksek yerlerinde rahat rahat dolaşamadım. Ancak kısa ve öz bir şekilde bilindik fevkaladenin fevkinde bir Mass Effect olmuş. İlk üçlemeyi içerik olarak bayağı katlayacak seviyede gözüküyor. Kısacık deneyimim de dahi onlarca silah, zırh, mod çeşitleri ile karşılaştım.

Hikaye başlangıcı ve ana karakterlerin merak uyandırmıyor oluşu evet, şimdilik bir sorun ama gidişat nasıl olacak, neye bağlanacak bilmediğimiz için kafadan gömmek istemiyorum. Üstelik Bioware güzel hikayeler yazan bir firma, o yüzden bu konuda beklemek gerekiyor.

Karakterlerin modelleri cidden kötü, dünden beri fazlasıyla gömüldü üzerine ek bir şey yazmaya gerek yok.

Bu göze batan görsel detayların dışında beni rahatsız eden pek bir şey olmadı. İlk üç oyuna göre bir eksiklik hissetmedim, hatta yoğun bir şekilde Mass Effect 1 tadı aldım diyebilirim. Gerçi bazı konularda Dragon Age Inquisition'dan da esintiler yok değil. Mesela harita yapısı, craft sistemindeki blueprint tercihleri benziyor. Ancak bu craft konusunda işi biraz kalabalık bir hale sokmuşlar. Dört farklı para birimi var oyunda; biri Kredi, diğer üç tanesi farklı sistemlere ait Resource Data (RD) denilen birimler, Kredi ile satıcılardan birçok şey alınabilir, ancak RD birimleri için üç ayrı sisteme özel farklı geliştirmeler mevcut. Her sisteme has zırh, silah, aug takviye blueprint'leri yer alıyor. Şu an için blueprint'leri nasıl elde ettiğimizi anlamadım ama onları da research kısmından RD kullanıp açıyoruz, açtıktan sonra development kısmına girip bunları kullanılabilir hale getirmek için ayrıca gerekli kaynakları bulup tamamlıyorsunuz. Hani çok karışık değil ama çok sayıda farklı sayfanın içinde dolanıp duruyorsunuz, biraz daha yalın bir halde olabilirdi.

Eski oyunlarda yoktu sanırım, Strike Team diye bir sistem getirmişler. Buradaki görevlere hem yapay zekadan oluşan bir ekibi gönderebiliyorsunuz hem de multiplayer olarak siz girebiliyorsunuz. Bunlardan ek kaynaklar, xp, ödüller elde ediliyor.

İlk geldiğimiz gezegen daha çizgisel bir yapıdaydı ama ikinci gezegen Eos bayağı büyük bir alana sahip. İki turuncu yuvarlak arasındaki mesafe ortalama 110km hızla giden araçla 4dk'da alınıyor. Öyle yürüyerek kat edilecek bir durum pek yok, ciddi bir alan mevcut hani en azından Eos için bunu söyleyebilirim. İnebildiğimiz gezegenler bunun yarısı kadar büyük olsa yine hatırı sayılır bir büyüklük söz konusu. Ancak burada şöyle bir sıkıntı var, Eos'da dolaştığım kadarı ile öyle dolu dolu bir harita ile karşılaştığımı söyleyemem. Bu şekilde olacağına daha küçük daha dolu harita yapısını tercih ederim.

Karakter modelleri kötü olsa da ama oyunun genel görsel kalitesi kötü değil. Özellikle aydınlatma çok başarılı, açık ya da kapalı mekan fark etmeksizin her yerde doğal duruyor.

PC'de oynadım bu arada, 1080p-ultra ayarlar

o kayalar ne öyle berbat aynı skyrim, saçlarda garip .

• quote:

Orijinalden alıntı: BorhanFr

Sizce oyun geri sayima gore dijital olarak sabah 7' de mi acilacak yoksa Avrupa cikis gunu olan Persembe mi acilacak ?

Hangi store dan aldığınıza bağlı. TR den aldıysanız 23 Mart. US dan aldıysanız yarın sabah 7 de.
  • Oyundan ümidi kesince dun actim hardcore Mass Effect 1 4 saat oynadim, maalesef yapacak baska bir sey de yok. Oyunun ucuzlamasini bekleyecegiz artik.

• Karşılaştırma videosunun tamamı: https://my.mixtape.moe/yugchn.mp4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 21 Mart 2017; 10:18:6 >
  • Tr Psn'de oyun hala ön yüklemeye açılmadı. 21'i yazıyordu halbuki.
  • Sevenleri bunları görmezden gelip oynayacaklar artık yapacak bişey yok ne kadar görmezden gelinecek kadar olmasada
  • Canlı yayında çektiğim videoları paylaşıyorum.

Buda Unboxing

• cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Bariz downgrade var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 21 Mart 2017; 12:26:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

/>

Karşılaştırma videosunun tamamı: https://my.mixtape.moe/yugchn.mp4

Şener şen gibi ölüyo aynı fena patlamış iyi downgrade yemiş

• Oyun kadıköye geldi mi

• quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

/>

Karşılaştırma videosunun tamamı: https://my.mixtape.moe/yugchn.mp4

Flash Tv vs Yeşilçam
  • Kullanıcı yorumları rezil durumda, beklentim çoktu oyundan ama şu durumda göz göre göre bu fiyatlara alınmaz gibi duruyor.

• 10 yıldaki gelişme bu mu yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark dragon -- 21 Mart 2017; 13:20:7 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.