Şimdi Ara

MASS EFFECT ANDROMEDA - ANA KONU (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
10
Favori
37.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yüz animasyonlarindan belli oldu ki cevre, atmosfer ve oynanabilirlige yuklenmisler. En onemliside bunlar zaten.
  • İngilizcesi olan buyursun Bioware'de neler oluyor okusun:

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1354014

Ana Bioware stüdyosu Edmonton,Andromeda'nın geliştirildiği Kanada'lı Montreal stüdyosuyla büyük anlaşmazlık içerisindeymiş geliştirme sürecinde birçok işten çıkarma veya ayrılık yaşanmış liderlik problemleri vs. derken Andromeda ana üçlemenin geliştirildiği kalite ile alakasız doğmak zorunda kalmış.

Bu da durumun ciddiyetini gösteriyor 2016 Nisan ayında sızan gameplayde final sürüme göre daha iyi animasyonlar var.

• Oyun spota düştü mü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Düştü ben geçtiğimiz pazar aldım.
  • MASS EFFECT ANDROMEDA - ANA KONU
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasin1001

Düştü ben geçtiğimiz pazar aldım.

Anadolu yakasında bulamadım ben yazıcıoğluna falan gelmemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: xXNinjaG4xX

Yüz animasyonlarindan belli oldu ki cevre, atmosfer ve oynanabilirlige yuklenmisler. En onemliside bunlar zaten.

Oyle sada ben bu suratlarla nasil konsantre olup ciddi uzay macerasi yasiyim.saints row karakterleri daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Tansusus

quote:

Yüz animasyonlarindan belli oldu ki cevre, atmosfer ve oynanabilirlige yuklenmisler. En onemliside bunlar zaten.

Oyle sada ben bu suratlarla nasil konsantre olup ciddi uzay macerasi yasiyim.saints row karakterleri daha iyi

Cevre atmosfer ve oynanis icin bir yerden kismak lazimdi onlarda karakterleri secmisler. Valla ben grafik delisi olsam da pek takmadim. Benim icin onemli olan oyundaki atmosfer ve oynanis. En onemlisi de vurus hissi cok iyiymis daha ne olsun. Ama size de hak veriyorum.
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Doğrudur ben bakırköy'den aldım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tansusus

quote:

Cevre atmosfer ve oynanis icin bir yerden kismak lazimdi onlarda karakterleri secmisler. Valla ben grafik delisi olsam da pek takmadim. Benim icin onemli olan oyundaki atmosfer ve oynanis. En onemlisi de vurus hissi cok iyiymis daha ne olsun. Ama size de hak veriyorum.

Yanlış anlamayın sitemim size karşı değil. Hİçbiryerden kısmak zorunda değiller Witcher 3 gibi bir örnek varken koskoca BioWare'e yakışırmı böyle saçma sapan hatalar ? birde Mass Effect'ten bahsediyoruz burda.

• Mass Effect serisiyle ilgili bilgisi olmayanlar için güzel bir video

• Çevre atmosfer yapmak için karakterden kısmak ne alaka yahu öyle bırseye gerek yokkı hayvanı oyun motoru kullanıyorlar zaten. Göz anımasyonunu yaparken ayar çekememısler veya zaman yetmemıs ayar çekmeye böyle cıkaralım demışler bukdr basit..

Rezalet duruyor hakıkaten oyunun vıdeolarını bıle ızlerken gozlere takılıyorum oyuna bakamıyorum.

Bana kalırsa ea bioware e parayı vs kıstı yani belli bir kalite düşüşü var 2 ve 3 efsaneydi yenıden oynanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 22 Mart 2017; 0:20:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı arkadaşlar sanırım aaa oyun yapıyor çevre için gözleri kısmışlar diyor aahshshhshshsh

• EA para kismadi hatta oyunu erteleyin para veririz gibisinden birşey söylemiş bunlara ama Boiware istememiş söylenene göre, ilk defa bir oyunun ertelenmesini isterdim :)

• Bioware'nin şu ana kadar en düşük not aldığı oyun, EA boşuna en nefret edilen firma seçilmiyor.
  • Hadi bu seriyi bilmeyen oynamayan bu oyunla adım atacaklar neysede daha önce tüm oyunları oynamış fanı olan kitleye ayıp ettiler..

• Gözden kısıp oynanışa yüklenmek....Ubi duymasın bunu, adamlar zaten kısacak yer arıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

İngilizcesi olan buyursun Bioware'de neler oluyor okusun:

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1354014

Ana Bioware stüdyosu Edmonton,Andromeda'nın geliştirildiği Kanada'lı Montreal stüdyosuyla büyük anlaşmazlık içerisindeymiş geliştirme sürecinde birçok işten çıkarma veya ayrılık yaşanmış liderlik problemleri vs. derken Andromeda ana üçlemenin geliştirildiği kalite ile alakasız doğmak zorunda kalmış.

Bu da durumun ciddiyetini gösteriyor 2016 Nisan ayında sızan gameplayde final sürüme göre daha iyi animasyonlar var.

/>

Bu baya önemli bir haber işte, zaten bu oyunun gelişim yapılış süreci bile bir garipti, önce hiç video gelmedi sonra birden videolar düştü ve oyun çıktı, millet hayvani animasyonlar grafikler beklerken çoğu kişi ilk ciddi gameplayde bile hayalkırıklığına uğradı, ben bioware kalitesine güvendim adamlarım geçmişi belli sonuçta ama işler baya derin anlaşılan.

• Mass effect i Tr PS store üzerinde preload yapabilen var mı bende hala geri sayım yapıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resh_aykut -- 22 Mart 2017; 8:47:13 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.