Şimdi Ara

MASS EFFECT ANDROMEDA - ANA KONU (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
10
Favori
37.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mass Effect: Andromeda ilk gün yaması bazı detayları değiştirmiş olabilir

Reddit üzerinde bir teori, standart kadın Ryder’ın görünüşünü değiştirecek bir ilk gün yaması olduğu ihtimalinden söz ediyor.
    Mass Effect: Andromeda, ortaya çıktığı günden bu yana yüz animasyonları ve karakter modellemeleri konusunda birçok tartışmaya yol açtı. Özellikle, karakter kurulumu esnasında önceden tanımlanmış ayarlar özelliği bulunan kadın Ryder ve erkek Ryder konusu, çok tartışmalara sebep oldu. Resmi olarak onaylamamış olsa da, Reddit’te bir teori, standart kadın Ryder’ın görünüşünü değiştirecek bir ilk gün yaması olduğu ihtimalinden söz ediyor. Bu, normal bir PlayStation 4’te oynanan Mass Effect: Andromeda’nın ilk gün yaması olmayan oynanışını içeren videoda görünüyor. Haberimizin en altında bu videoyu izleyebilirsiniz. Canlı yayından kaydedilmiş bir yayın olduğu için herhangi bir düzenleme yapılmamış olan videoda, hazır olarak sunulmuş olan Sara Ryder’daki görsel değişiklikler görülebiliyor. Hemen aşağıdan karşılaştırmaya göz gezdirebilirsiniz.

MASS EFFECT ANDROMEDA - ANA KONU

Oyun, oyunculara varsayılan bir erkek ve kadın Ryder veriyor, ana karakter olarak. Bunu seçmek tamamen oyuncuların kendi kararı. Aşağıda bulunan canlı yayın kaydı olan video ve yukarıdaki görsel de, oyunun ilk gün yaması bulunan ile bulunmayan sürümleri arasındaki bağı karşılaştırmamıza yardımcı oluyor. Karakter modellemesinin orijinal videoya göre biraz daha değişik olduğunu görmek mümkün, her iki sürüm de karşılaştırıldığında. BioWare’ın bu kararı muhtemelen birçok hayalleri yıkılmış oyuncuya merhem olacaktır. Artık sinirden oraya buraya saldırmaya başlayan oyuncular, geçtiğimiz günlerde bu sebepten dolayı yanlış bilgiye dayanarak bir Electronic Arts hareket yakalama kısmında çalışmış olan kadına saldırmış, sözlü tacizlerde bulunmuşlardı. Umarız bir daha böyle durumlarla karşı karşıya kalmayız.

Kaynak:https://leadergamer.com.tr/2017/03/20/mass-effect-andromeda-ilk-gun-yamasi/?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+Leadergamercomtr+%28Leadergamer.com.tr%29

• EA'in bu nesilde tek güzel oyunu yok, feci düşüşteler.
  • Oyun ağır eleştiriler alıyor. Sıkıcı ve büyük bir balon olarak nitelendireni bile gördüm. Yazık gerçekten çok yazık.

Bir kez daha tekrarlıyorum: eğer oyuncu kitlesi olarak grafiklere çok önem vermeye devam edersek daha böyle çok fazla balon ile karşılaşacağız. EA işini çok iyi biliyor. 4K HDR tanıtım videoları ve üstün grafikler ile tamamdır bu iş gözüyle bakıyor. Nitekim öyle de olacak gibi.
  • Source kullanıcısına yanıt
    Sagdaki yuz hatlari yamadan sonraki haliyse ciddi sekilde duzeltmisler. Umarim oyle anlamisimdir. Sagdaki aylar onceki sunumdan alinan goruntu demeyin :)

Edit: aylar onceki sunumdanmis. Ama bu yapilabilir yani yamayla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 20 Mart 2017; 12:54:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Sagdaki yuz hatlari yamadan sonraki haliyse ciddi sekilde duzeltmisler. Umarim oyle anlamisimdir. Sagdaki aylar onceki sunumdan alinan goruntu demeyin :)

16 Mart'ta yapılan canlı yayında sağdaki şekilde görünüyor karakter ama ben şuan oynuyorum ve 1.04 güncellemesinide yaptım soldaki gibi bende :((

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

16 Mart'ta yapılan canlı yayında sağdaki şekilde görünüyor karakter ama ben şuan oynuyorum ve 1.04 güncellemesinide yaptım soldaki gibi bende :((

Daha oyun cikmadi. İlk gun yamasina 3 gun var. 3 gun bekleyelim su an cikmis gozuyle bakmiyorum bir umit duzeltecekler diye dusunuyorum.

Ha diyaloglar vs. Ne olur onu bilemem ki abartilmistir bence sanmiyorum dedikleri kadar sacma diyaloglar oldugunu.

Ne olursa olsun almadan gecilmez. Ennazindan Mass Effect sevenler veya biraz olsun Sci Fi sevenler her sekilde almali. Alternatif secme sansimiz yok zaten.

Star Citizen gelse su konsola cok guzel olacak da bu oyunun yapimcisi PC fetisisti tam. Cok umitlenmemek gerek.

• Dante kullanıcısına yanıt
    İnşallah çıkış günügüncelleme gelir bende toplamda 4 adet güncelleme Şimdiye kadar.

• Diğer ırklar fena durmuyor ama insan yüzleri çok kötü olmuş. Önceki oyunlarda insan ırkını çok alımlı , düzgün yaptık bu oyundada uzay şebeği yapalım demişler sanırım. Projenin başındakinin insanara kin besleyen bir uzaylı olması muhtemel . Ayrıca tepki ve mimik olmamasıda ayrı değinilmesi gereken bir konu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkylmz19990102 -- 20 Mart 2017; 13:20:57 >
  • İlk 3 oyun ortalama 90+ iken simdi 74 atom bombasi gibi patladi oyun adi herifler zaten belliydi son videolardan giflerden cidden üzüldüm day1 alacaktim.

• Sitelerin puanlarını hiçbir zaman takmam. Meta'da kaç tane oyun var sitelerin yerin dibine sokup kullanıcıların yücelttiği. En azından bu şekilde fiyatı çabuk düşer. Konsol fiyatına oyun çıkaracaklar neredeyse.
  • Şu ana kadar yayınlanan tüm incelemeleri okudum, beklediğimden farklı bir şey çıkmadı. Daha dün teknik sıkıntılar oyunun önüne geçmez umarım demiştim ama incelemeler genel olarak bu yönde olmuş. Performans sorunları ve hatalardan ciddi puanlar kırmış birçok site; ancak genel olarak sıkıntı bundan ibaret. Yüksek not verenden düşük verene kadar hepsi oyunun yapısını çok beğenmiş. Özellikle keşif, araştırma ve çatışma sistemine herkes bayılmış. Hikayesi göreceli anladığım kadarıyla şahane bulan da var, sevmeyen de. 85 ve üzeri verenleri yazmaya gerek yok, 80 ve aşağı not veren bilindik siteleri ekleyeyim.

GameInformer - 80

Andromeda oldukça keyifli, hikaye şaşırtıcı değil ama devam etmeniz için sizi yine de sürüklüyor. Çatışma sistemi sp ve mp fark etmeksizin eğlenceli. Buradaki ekip favorim olamadı ama kendilerini sevdim, bazı güzel anılar yaşattılar.

Critical Hit - 80

Andromeda taze bir başlangıç olsa da ilk serideki bazı hatalar yine tekrar ediyor. Ancak şahane karakterleri olan, çok keyifli bir keşif imkanı sağlayan, iyi ile kötünün karşılaştığı bir masal.

PC Gamer - 80

Teknik anlamda daha iyi olabilirdi ama karakter gelişimi, çatışma sisteminin geliştirilmesi ve keşif için muhteşem bir sci-fi ortamı sunuyor oluşu takdire şayan.

PSU - 80

Andromeda tam bir ME ruhu ile giriş yapıyor. Çok sayıda teknik sorunu olmasına rağmen, eğer iyi bir hikaye seviyorsanız Andromeda'yı oynayın. Eğer RPG'leri ve o dünyayı şekillendirmeyi seviyorsanız Andromeda'yı oynayın. Eğer ME seviyorsanız Andromeda'yı oynayın.

RPG Fan - 78

Harika fikirlere sahip bir oyun, tabii bunlar bazı sorunların içerisinde kalmış olsa da çok başarılı bir atmosfer sunuyor. Keşfetmeyi seven oyuncular fazlasıyla eğlenecektir.

IGN - 77

Zaman zaman serinin görkemine ulaşıyor, geniş ve eğlenceli RPG deneyimi sunuyor. Güçlü çatışma sistemi önceki ME oyunlarından daha iyi, muhteşem ses efektleri ile donatılmış bir bilimkurgu atmosferi var. Diyaloglar çok güçlü değil ama Ryder ailesi hikayeyi taşıyabiliyor, yeni türler biraz hayal kırıklığı, yoldaşı özelleştiremiyoruz, büyük performans sorunları mevcut.

Polygon - 75

Teknik sorunları olsa da Andromeda başarılı bir oyun. Hikaye cevaplanması gereken sorulara sahip olsa da oldukça iyi. ME2-3'e göre çok daha büyük alanlara sahip, keşfedilebilir birçok büyük dünya yer alıyor.

Eurogamer - Not vermemiş

Mass Effect 1 ve Dragon Age Inquisition karışımı bir oyun olmuş. Senaryo bazı zamanlar çok iyi olmasına rağmen, kritik tercihler biraz ikinci planda kalmış.

Videogamer - 70

Dragon Age'de olduğu gibi burada da performans sorunları mevcut. Ancak açık dünyada keşif yapmayı seviyorsanız, hızlı çatışma sisteminden hoşlanıyorsanız, Hollywood aksiyon filmi tarzındaki kahraman hikayelerini seviyorsanız, Andromeda'yı da seveceksiniz.

GamesRadar - 3,5/5

Biraz daha odaklanılsa müthiş bir oyun olabilirmiş. Uzayı keşfetmek heyecan verici ve yenilik içeriyor, hikayesi sonunu görmek isteyeceğiniz kadar iyi, ancak diyaloglarda anlamayı zorlaştıran çok fazla teknik ifade yer alıyor. Dövüş sistemini beğenmedim. Witcher 3, Horizon, ME üçlemesine göre biraz zayıf kaldığı söylenebilir.

PSLifestyle - 65

ME3'ün sonunda olduğu gibi insanların tamamını memnun etmek mümkün değil. Bioware bazı konularda harika işler çıkarmış ama hikayesi, karakterler daha iyi olabilirdi ve ne yazık ki çokça teknik sorun mevcut.

Gamespot - 60

Teknik sorunlar, modellerin donuk bakışları, getir götür görevlerinin fazla olması, ancak nefes kesici bir keşif imkanı sunuyor, çılgın bir çatışma sistemine sahip, hikaye kötü bir uzaylı ırkın kendini beğenmiş liderinin çevresinde geçiyor

USGamer - 60 (Gerçi bu site ne kadar dikkate alınır bilmiyorum, Horizon'a da 60 vermişlerdi.)

Üçleme kadar iyi değil, ancak açık dünya RPG deneyimi sunan bir oyun için, araştırmaya yönlendiren, sürüyle görev barındıran bir yapım.

• Metaya iyice baktım da genelde bahsettikleri nokta donuk bakışlı rezalet animasyonlu konuşma diyalogları ve küçük ama bir hayli fazla teknik sorunlar diye bahsedilmiş bu 2 noktadan çok fazla puan kırmışlar.

Benim için önemli olan mekanların, silahların, upgrade etmenlerinin çeşitliliği, hikaye ve tabiki belki de en önemlisi atmosfer.

Twitchde izliyorum çok da kötü durmuyor oyun, fiyat ucuzlayınca alırım gibi.
  • Normalde çıkar çıkmaz almayı düşünüyordum fakat bu durumda indirim bekleyeceğim ki görünüşe göre bu kadar eleştiri sonrasında indirime girmesi çok uzun sürmez. Nedense oyunun o kadar kötü olacağını düşünmüyorum, aksine beklenti düşük olduğu için beğenebilirim bile.
  • 1 aya kalmaz psn de 119 tl ye alınır gibi bu puanlardan sonra.

• Bir kaç yama yer kendine gelir, fiyatı da düşer. Gereksiz gömmeye gerek yok oyunu. Zaten moda oldu her oyuna çöp demek.

• gamespot 10 üzerinden 6 verdi biraz önce oyuna, battlefield 1 Premium pass aldım buna ayırdığım bütçeyle , ne zamandır beklediğim oyundu hayal kırıklığı
  • Takip ettiğim oyun sitelerinin puanları çok düşük. İndirim yemesini bekleyeceğim artık.

• Abov bu ne moktan bir final.... ME3 sonu bile daha iyi bundan.Çok boş kalmış bence Kaç senedir bir video bile göstermiyorlardı az zor 1-2 video yayınlamışlardı.Bunun için mi bekledik yav...İndirim gelmeden+Türkçe yama gelmeden almam bu oyunu.1-2 sene dursun köşede dlc filan çıkar belki animasyonlar içinde bir şeyler yaparlar.(umarım)

ME1 Türkçe yaması çıkacak yakında

ME1 Türkçe çıkınca 1-2-3 oynarım ME özlemini gideririm.Cidden çok üzdü ME:A

Spoiler var uyarayım sonuçta sonunu gösteriyor.

İzleyecek olanlar 0:56'ya dikkat kızın hoşuna gidiyor yakalanmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 20 Mart 2017; 16:47:20 >

• son 3 gün
  • SturmpioneeR kullanıcısına yanıt
    Spoiler içine al bence o sondaki videoyu ve yazdığını.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.