Şimdi Ara

MASS EFFECT ANDROMEDA - ANA KONU (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
10
Favori
37.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Canlı yayına gelmek isteyenleri beklerim

Oyuna 1.04 güncellemesi geldi ama indiremiyor, Andromeda'yı PS4 Pro'da oynuyorum çok fazla performans sorunu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 18 Mart 2017; 22:23:33 >

• Canlı yayına gelmek isteyenleri beklerim.
    https://www.youtube.com/watch?v=jU67vudW9Kc

.

(
    )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 19 Mart 2017; 10:32:3 >

• İstanbul'da spot piyasasına gelmiş oyun. Hemen alıp almamak konusunda kararsızım. Deneyim edenler biraz bilgi verin.
  • Acaba oyundakiler 634 yıl uyudukları için mimiklerini kaybetmiş olabilirler mi ? Bu kadar bariz odun gibi duygu efekti olmasının başka izahı yok sanırım. Birde gtx860m ekran kartı olan laptopumda bu oyunun çalışma ihtimali var midir bilen varsa paylasirsa memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andelip -- 19 Mart 2017; 13:27:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun kadıköyde yok henüz

• Source kullanıcısına yanıt
    melkor23 kullanıcısına yanıt
    Oyunda pvp var mi? Yoksa sadece pve mi var?
  • Downgrade olayında ubisoft standartlarını yakalamışlar plaket vermek lazım.

• açık ara yeni nesil konsollarda çıkmış en kötü yüz animasyonlarına sahip oyun insan biraz özen gösterir arkadaş ; Naughty Dog tan ders alın

MASS EFFECT ANDROMEDA - ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 19 Mart 2017; 20:3:43 >

• Boş boş bakan gözler, anlamsız surat ifadeleri takınan, bug da kalan karakter sorunları ilk üç oyunda da vardı, Mass Effect bu konuda hiçbir zaman iyi olmadı. Andromeda için bu durum biraz fazla abartılmış durumda umarım oyunun kalitesinin önüne geçmez zira sci-fi/ARPG konusunda hala önceki oyunları aratmayan bir kaliteye sahip.
  • Oyunu erteleyip şu animasyonları düzeltseler keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Boş boş bakan gözler, anlamsız surat ifadeleri takınan, bug da kalan karakter sorunları ilk üç oyunda da vardı, Mass Effect bu konuda hiçbir zaman iyi olmadı. Andromeda için bu durum biraz fazla abartılmış durumda umarım oyunun kalitesinin önüne geçmez zira sci-fi/ARPG konusunda hala önceki oyunları aratmayan bir kaliteye sahip.

Bizzat rpg açısından da eleştiriyorlar, diyaloglar ve hikayenin başlangıcı falan berbat demişler.
  • Bilmeyenler için neden Bioware böyle açıklama yaptığını söylemek istiyorum, Animasyonları hazırlayan kişi aslen Cosplaymiş arkadaşlar bu ne kadar doğru bilemiyorum. Bu kişi profilinde "Lead Animation Designer" olarak görünüyormuş.

İlgili kişi:https://twitter.com/allierosemarie

Kaynak:http://theralphretort.com/a-cosplayer-with-no-video-game-experience-was-the-lead-facial-animator-for-mass-effect-andromeda-3017017/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 20 Mart 2017; 1:30:56 >

• Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Andromeda'nın hikayesinin ne olduğuna dair kimsenin fikri dahi yok, deneme sürümünde 2 saatlik bir kısmını gösterdiler. Evet hikaye başlangıcı tatmin etmiyor ama en az 30 saatlik ana hikayesi olacak, konu ve karakterlerin nasıl işleneceği, nereye bağlanacağını bilmeden bu tip eleştiriler bence doğru değil. ME3'de bu konuda yerin dibine sokulmuştu, finalini bile gömdüler ama ortalaması 90. Muadili olmayan bir yapım çünkü ME, yine ayıla bayıla oynanacak.
  • PvP yok ama multi olarak co-op için özel bölümler var.

Şöyle bir şey,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 19 Mart 2017; 23:11:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Bilmeyenler için neden Bioware böyle açıklama yaptığını söylemek istiyorum, Animasyonları hazırlayan kişi aslen Cosplaymiş arkadaşlar bu ne kadar doğru bilemiyorum. Bu kişi profilinde "Lead Animation Designer" olarak görünüyormuş.

İlgili kişi:https://twitter.com/allierosemarie

Kaynak:http://theralphretort.com/a-cosplayer-with-no-video-game-experience-was-the-lead-facial-animator-for-mass-effect-andromeda-3017017/

Torpille girmis galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Andromeda'nın hikayesinin ne olduğuna dair kimsenin fikri dahi yok, deneme sürümünde 2 saatlik bir kısmını gösterdiler. Evet hikaye başlangıcı tatmin etmiyor ama en az 30 saatlik ana hikayesi olacak, konu ve karakterlerin nasıl işleneceği, nereye bağlanacağını bilmeden bu tip eleştiriler bence doğru değil. ME3'de bu konuda yerin dibine sokulmuştu, finalini bile gömdüler ama ortalaması 90. Muadili olmayan bir yapım çünkü ME, yine ayıla bayıla oynanacak.

Bazı oyun inceleme siteleri yazılı ilk inceleme yaptı, bunların elinde tam sürüm yok mu?
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Ambargo var kimse inceleme yayinlayamaz. Soyledigin deneme surumu ile alakali olabilir.

• Eski masseffect oyunlarında da yüz modellemeleri kötüydü fakat zamanına göre görmezden gelinebiliyordu. Günümüz oyunları çıtayı oladar yükseltti ki artık AAA bir oyunun bu tarz bir özensizlikle çıkması göze batıyor. Herşeyi geçtim dialog ların ön planda olduğu oyunlarda senin oyunun içine girmeni ve karakterlerle bağ kurmanı engelliyor. Düşük bütçeli bağımsız yapımlar bile bundan çok daha iyi işler başarabiliyorken mass effect gibi bir oyun bu şekilde çıkarılmamalıydı. Genel anlamda grafik kalitesi düşük olsaydı umrumda olmazdı fakat burada olay downgrade tartışmasını bırakırsak modelleme ve animasyon kalitesinin yerlerde olması. Herkes önemsemeyebilir belki fakat benim açımdan böyle bir oyun için kabul edilemez bir durum. Herşeyi geçtim o göz ve ağız hareketlerini o suratları gördükçe beni bir gülme alıyor. Herneyse umarım incelemelerden düşük not alırlarda bir daha ki sefere bu tarz şeylerde dikkat ederler. Tabiki oyun diğer yönlerden de kötüyse söyleyecek birşey kalmıyor.

• Saat 10:00'da ambargo kalkıyor bakalım ilk kim yayınlayacak. Gerçekten merak ediyorum puanlarını..
  • Bende bakliyorum bakalım beklentiye girmeden ortalamanın altında olucak büyük ihtimal.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.